Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ad?

4

ru

>

Erica

36 jaar

à

single

we.

Receptbeoordeling: KAAAıtr

>

ul,

Witiof methamen kaas ken ik

%

»

nog van vroeger thuis, de tijm is

PA



daar een heerlijke aanvulling bij

|

LT

w

Pr |

Tip van Erica:

Voeg een klein beetje suiker toe

I”

a

aan hetkookwater van de witlof,

SLT

2

dan smaakt hij wat minder bitter.

1,

Ke

elk

N

AO

>

af)

“Ook lekker

6

&

GA

verf

}

| met rösti erb

IJ

4

\

4

y

À

r

in.

2

141

ir

A

BE.

vo

a



À

x

Sit

fi

‘4

ii

me

x

om naar het

Scan de QR-code

recept te gaan

dE

PA

=

Witlof uit de oven met rauwe ham en parmezaan

À

@ cA-20 MINUTEN #20 MINUTEN OVENTIJD CPHOOFDGERECHT 2 VOOR 1 PERSOON © GEMIDDELD

FE

INGREDIENTEN

« kleine ovenschaal, ingevet.

ei met de crème fraiche,

kaas. Bak in de oven in circa

« 2 stronkjes witlof,

tijm en tweederde van

20 minuten goudbruin.

onderkant verwijderd

de Parmezaanse kaas,

Serveer met de ciabatta.

js

“lei

BEREIDEN

Breng op smaak met zout

pr

7%

„50 g crème fraîche

1. Verwarm de oven voor

en peper. Omwikkel de

voedingswaarde per persoon

*1theel. gedroogde tijm

op 200°C. Kook de witlof

stronken witlof met de

605 kcal, vet 34 q (waarvan

A

«30 g Parmezaanse kaas,

ham en leg ze tegen elkaar

in 10-15 minuten gaar in

verzadigd 18 9), koolhydraten

geraspt

water met zout. Gietaf

in de ovenschaal. 3. Giet

35 g, eiwit 37 g, vezels Sg,

6

»4 plakken rauwe ham

en laat goed uitlekken in

het eirnengsel erover en

zout 35 g

D

-1ciabattabroodie

een vergiet. 2, Meng het

bestrooi met de overige

225 g groente p.p.

Zu;

age

AS

EC

sf 1]

Era

#3

I

AR

TE)

EIN,

CSU

1

IA

2

£Y

#3.

fs,

nr

Due

AN

7,2

TE

45

der

A

1

je

CAT

Gus

3

Ye

HERE

4

dy

wi

j

a

ig

2

D

à]

le

a

hr

ea

np!

BF

A

A

1e

LEN

b

À

7

Fée