Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 48


Hier is pagina 48 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Deen Folder 01.02.2021

Hier is pagina 48 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 48

Tagliatelle met Mosselsalade savooiekool in met roomdressing romige eiersaus © CA. 25 MINUTEN 2. Neem het mosselvlees © CA. 25 MINUTEN BEREIDEN voorzichtig uit de schelpen, 1. Bak de pancetta op een lage D VOORGERECHT D TUSSENGERECHT Zeef het kookvocht van de stand krokant. Schep uit de B VOOR 4 PERSONEN mosselen. B VOOR 4 PERSONEN pan en houd apart. Fruit de Q GEMIDDELD Q GEMIDDELD 3. Klop de zure room los met kool een paar minuten in het 3 vis 50 ml kookvocht, 1 eetlepel bakvet. Klop de eieren in een citroensap en de citroenrasp. kom los met peper. Voeg al kloppend de olijfolie INGREDIËNTEN 2. Kook de tagliatelle INGREDIËNTEN toe en breng deze dressing op «100 9 pancetta of beetgaar. Schep aan het einde «2 kg mosselen smaak met zout en peper. ontbijtspek, in stukken van de kooktijd een kopje +100 g zure room +. Schep de mosselen, dille, +» % savooiekool of Chinese kookwater uit de pan en giet «rasp en sap van Ys citroen ui en rucola door elkaar in kool, in fijne reepjes de pasta af. «leet. olijfolie een grote kom. Verdeel deze «2 cieren 3. Voeg een paar eetlepels van het kookvocht toe aan + 34 bosje dille, gehakt salade over 4 borden en giet +200 g tagliatelle «1 kleine rode ui, vlak voor het serveren een «100 g Parmezaanse kaas, de geklopte eieren. Schep fijngesnipperd tepel dressing erover. Serveer geraspt de tagliatelle, kool, spek en „50 g rucola de rest van de dressing apart geraspte kaas in de pan heel erbij. Lekker met Turks brood goed door elkaar. of pitabrood. 4. Neem de pan van de BEREIDEN warmtebron, voeg de eieren 1 Spoel de mosselschelpen voedingswaarde per persoon ALLA CARBONARA toe en roer met een spatel onder koud water en 230 kcal, ver 11 g (waarvan ver- Dit is een variant op over de bodem van de pan. gooi kapotte exemplaren zadigd 5 g), koolhydraten 9 g, de klassieke pasta Wacht tot de eieren een weg. Leg de schelpen eiwit 19 g, vezels 1 g, zout 19 carbonara, Vaak wordt beetje blijven plakken om de in een grote pan en 30 g groente p.p. er ten onrechte veel pasta. Verdeel de pasta over stoom afgedekt in circa roorn gebruikt in 4 borden en maal nog wat 15 minuten op een hoge dit gerecht. Maar je peper erover. stand gaar. Schud met de Scan de QR-code maakt deze pasta julst pan en laat de mosselen in om naar het romig zönder room, voedingswaarde per persoon a, recept te gaan het vocht afkoelen. maar met ei! De truc 415 kcal, vet 16 g (waarvan is om het einiette verzadigd 7 g), koolhydraten ver te laten stollen, 38 9, eiwit 27 g, vezels 3 g, want dan krijg je een zout 1,Sg soort roerei, Neem 45 g groente p.p. daarom de pan van de warmtebron voordat ee je de eieren toevoegt, | f roer alles goed door en serveer de pasta direct. WS zee WIJN ERBIJ VOORGERECHT: begin bij de me met een gl hl ELT Die is fris o LT gonoeg bij de citroen er 71} ue genoeg por de 7 TUSSENGERECHT: pa t N de ve a een perfe: te match ie LL L une) ld HOOFDGERECHT enk bij d al Tiedes ge asa de hate hard ruik dez Tan Keres: pt je zal pr Ft: id Man KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 48