Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Paashest met Dirk
“
Walnotentaart
CEE
D -
brunchgerecht - 8 pers. -20 min.
Bestrooi de taart met
m1 rol bladerdeeg
geraspte at chocolade.
#
= 150 gr suiker
= 50 gr boter (kamertemperatuur)
m 100 mislagroom
m 150 gr walnoten
vi
zé
m extra nodi
deegroller, bakplaat
met bakpapier
zr
=>
1. Verwarm de oven voor op 210 °C.
Rol het bladerdeeg uit. Halveer het
bladerdeeg en leg de twee helften
op elkaar. Rol het deeg met een
à
deegroller uit (bestuif indien nodig,
av
met bloem) en snijd van het deeg
Er
ps
een cirkel (met behulp van een
2
tg
u
gebaks- of ontbijtbord) ter grootte
“A
4
van 18 cm @. Leg de deegbodem op,
Er
het bakpapier op de bakplaat en prik
het midden van het deeg enkele
pen
sf
}
L
malen in met een vork. Bak in
ee
15 minuten goudbruin en krokant
idd
in de oven.
s
1
a
2. Verhit in een steelpan met dikke
a
(4
bodem de suiker met 80 ml water
en breng aan de kook. Laat 5 tot
à
di
10 minuten doorkoken tot de suiker is
de
en.
opgelost en de karamel goudgeel
’
RP
D
M
ES
kleurt. Voeg de boter en slagroom
11]
«
N
toe en kook 2 minuten al roerend tot
«
een dikke käramelsaus.
3. Voeg de walnoten toe en schep
Tip van
om. Schep de walnotenkaramel op
de taartbodem. Laat afkoelen en
serveer.
Dirk
BEVAT PP. 1839 K/440 KCAL, 32 GR VET WAARVAN
Om de taart nóg
12 GR VERZADIGD, 32 GR KOOLHYDRATEN WAAR-
VAN 20 GR SUIKERS, 5 GR EIWUIT, 0 GR ZOUT EN 1 GR
lekkerder te
VOEDINGSVEZEL
maken bestrooi
je de bodem
A
voor het bakken
x
met
kaneelpoeder.
14