Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Dirk Folder 29.03.2020

Hier is pagina 14 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 14

Paashest met Dirk “ Walnotentaart CEE D - brunchgerecht - 8 pers. -20 min. Bestrooi de taart met m1 rol bladerdeeg geraspte at chocolade. # = 150 gr suiker = 50 gr boter (kamertemperatuur) m 100 mislagroom m 150 gr walnoten vi zé m extra nodi deegroller, bakplaat met bakpapier zr => 1. Verwarm de oven voor op 210 °C. Rol het bladerdeeg uit. Halveer het bladerdeeg en leg de twee helften op elkaar. Rol het deeg met een à deegroller uit (bestuif indien nodig, av met bloem) en snijd van het deeg Er ps een cirkel (met behulp van een 2 tg u gebaks- of ontbijtbord) ter grootte “A 4 van 18 cm @. Leg de deegbodem op, Er het bakpapier op de bakplaat en prik het midden van het deeg enkele pen sf } L malen in met een vork. Bak in ee 15 minuten goudbruin en krokant idd in de oven. s 1 a 2. Verhit in een steelpan met dikke a (4 bodem de suiker met 80 ml water en breng aan de kook. Laat 5 tot à di 10 minuten doorkoken tot de suiker is de en. opgelost en de karamel goudgeel ’ RP D M ES kleurt. Voeg de boter en slagroom 11] « N toe en kook 2 minuten al roerend tot « een dikke käramelsaus. 3. Voeg de walnoten toe en schep Tip van om. Schep de walnotenkaramel op de taartbodem. Laat afkoelen en serveer. Dirk BEVAT PP. 1839 K/440 KCAL, 32 GR VET WAARVAN Om de taart nóg 12 GR VERZADIGD, 32 GR KOOLHYDRATEN WAAR- VAN 20 GR SUIKERS, 5 GR EIWUIT, 0 GR ZOUT EN 1 GR lekkerder te VOEDINGSVEZEL maken bestrooi je de bodem A voor het bakken x met kaneelpoeder. 14

Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 14