Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 68


Hier is pagina 68 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Dirk Folder 29.03.2020

Hier is pagina 68 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 68

Spaghetti met rauwe ham en gepofte tomaat hoofdgerecht - 4 pers. - 15 min. rw N > 400 gr spaghetti 2 teentjes knoflook 4, 2 el olijfolie ig 400 gr cocktailtrostomaatjes 2 N N = 100 gr rauwe ham (vleeswaren, bijv. Serrano) P m 50 gr kappertjes = el a » 1. Kook de spaghetti in 8 minuten x beetgaar in ruim kokend water met I zout. 2. Pel intussen de knoflook en snijd N ? in dunne plakjes. Verhit een koe- N kenpan met de olifolie en bak de $ knoflook met de trostomaten op > middelhoog vuur tot de schil van de W tomaten na ca. 5 minuten open- Pr; en barst. ft 3. Snijd de rauwe ham in reepjes en 43 Dit maak voeg met de kappertjes toe aan de je in maar tomaten. Draai het vuur laag. Giet DA de spaghetti af en voeg toe aan de Za [2 tomaten. Schep om en breng op smaak met versgemalen peper en serveer. 4 a BEVAT PP. 2016 KJ/482 KCAL, 9GR VET WAAR- = VAN 2 GR VERZADIGD, 78 GR KOOLHYDRATEN IAARVAN 5 GR SUIKERS, 20 GR EIWIT, 2 GRZOUT 7 IGRVOEDINGSVEZEL m > TIP Alto Plano merlot Le 5“ £ 2 de } À $ 7, Ya Serveer met brood. Lekker gen met fijngehakte platte peterselie _ en wat citroenrasp. Het fijnste aan pasta is dat je er oneindig mee kan variëren. 68

Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 68