Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Spaghetti met rauwe ham
en gepofte tomaat
hoofdgerecht - 4 pers. - 15 min.
rw
N
>
400 gr spaghetti
2 teentjes knoflook
4,
2 el olijfolie
ig
400 gr cocktailtrostomaatjes
2
N
N
= 100 gr rauwe ham (vleeswaren,
bijv. Serrano)
P
m 50 gr kappertjes
=
el
a
»
1. Kook de spaghetti in 8 minuten
x
beetgaar in ruim kokend water met
I
zout.
2. Pel intussen de knoflook en snijd
N
?
in dunne plakjes. Verhit een koe-
N
kenpan met de olifolie en bak de
$
knoflook met de trostomaten op
>
middelhoog vuur tot de schil van de
W
tomaten na ca. 5 minuten open-
Pr;
en
barst.
ft
3. Snijd de rauwe ham in reepjes en
43
Dit maak
voeg met de kappertjes toe aan de
je in maar
tomaten. Draai het vuur laag. Giet
DA
de spaghetti af en voeg toe aan de
Za
[2
tomaten. Schep om en breng op
smaak met versgemalen peper en
serveer.
4 a
BEVAT PP. 2016 KJ/482 KCAL, 9GR VET WAAR-
=
VAN 2 GR VERZADIGD, 78 GR KOOLHYDRATEN
IAARVAN 5 GR SUIKERS, 20 GR EIWIT, 2 GRZOUT
7
IGRVOEDINGSVEZEL
m
>
TIP Alto Plano merlot
Le
5“
£
2
de
}
À
$
7,
Ya
Serveer met
brood. Lekker
gen
met fijngehakte
platte peterselie
_
en wat
citroenrasp.
Het fijnste aan pasta is dat je
er oneindig mee kan variëren.
68