Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spaghetti met rauwe ham

en gepofte tomaat

hoofdgerecht - 4 pers. - 15 min.

rw

N

>

400 gr spaghetti

2 teentjes knoflook

4,

2 el olijfolie

ig

400 gr cocktailtrostomaatjes

2

N

N

= 100 gr rauwe ham (vleeswaren,

bijv. Serrano)

P

m 50 gr kappertjes

=

el

a

»

1. Kook de spaghetti in 8 minuten

x

beetgaar in ruim kokend water met

I

zout.

2. Pel intussen de knoflook en snijd

N

?

in dunne plakjes. Verhit een koe-

N

kenpan met de olifolie en bak de

$

knoflook met de trostomaten op

>

middelhoog vuur tot de schil van de

W

tomaten na ca. 5 minuten open-

Pr;

en

barst.

ft

3. Snijd de rauwe ham in reepjes en

43

Dit maak

voeg met de kappertjes toe aan de

je in maar

tomaten. Draai het vuur laag. Giet

DA

de spaghetti af en voeg toe aan de

Za

[2

tomaten. Schep om en breng op

smaak met versgemalen peper en

serveer.

4 a

BEVAT PP. 2016 KJ/482 KCAL, 9GR VET WAAR-

=

VAN 2 GR VERZADIGD, 78 GR KOOLHYDRATEN

IAARVAN 5 GR SUIKERS, 20 GR EIWIT, 2 GRZOUT

7

IGRVOEDINGSVEZEL

m

>

TIP Alto Plano merlot

Le

5“

£

2

de

}

À

$

7,

Ya

Serveer met

brood. Lekker

gen

met fijngehakte

platte peterselie

_

en wat

citroenrasp.

Het fijnste aan pasta is dat je

er oneindig mee kan variëren.

68