Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

re

ed

A

Pe

#

STE

BG

hn mi met paksoi en

krokante tofu

EEN

Lunch- of hoofdgerecht - 4 pers

de

15 min. (+ 30 min wachttijd)

u j

= 1 blok tofu

5,

m 1 paksoi

m 4elsojasaus

u

= 3elolifolie



Mile

m 1 potje sushi gemberplakjes

je S

Ke

(Saitaku)

KE

ee

m 150 gr rauwkostmix met

a

komkommer

À 7

m 1 vers wit stokbrood

“m

(of 2 afbakbroden)

m 80 ml mayonaise sriracha

I

wm 20 gr verse koriander

2

9

5

8,

1. Laat de tofu tussen twee borden

Æ

goed uitlekken. Leg er een gewicht

LL

7%

2

7

(bijv. een conservenblik) op en zet

$

ij!

À

30 minuten weg

St

2. Haal de bladeren van de paksoi

|

los, was en dep droog. Meng voor

be

gft.

de marinade in een kom de

at

MI

8

sojasaus, 2 el olijfolie, 1 el fijnge-

F

hakte ingelegde gemberplakjes



met 1 el zuur van de ingelegde

I

N

ei

/

gemberplakjes en breng op smaak

met versgemalen peper. Snijd

{

de tofu in plakken van 1/2 cm en

\

marineer 15 minuten in de soja-



marinade. Verwarm een koekenpan

met 1 el olijfolie en bak de tofu in

\

3 tot 4 minuten per kant knapperig

FA)

>

4

N

en goudbruin

4h

74

3. Verdeel het stokbrood in 4 gelijke

ce

&

B:

stukken en snijd open. Besmeer

|

met de srirachamayonaise, leg er

Î

een blad van de paksoi op, daarop

dr

4

de gebakken tofu en beleg met

rauwkostmix, gemberplakjes en

verse koriander.

j

BEVAT PP. 2572 KJ/615 KCAL, 31 GRVETWAAR-

VAN 4 GR VERZADIGD, 56 GR KOOLHYDRATEN



Paksoi

WAARVAN 14 GR SUIKERS, 25 GR EIWIT,

B

4

2GRZOUT EN 7 GR VOEDINGSVEZEL

Deze koolsoort is knapperig en smaakt heerlijk in Aziatische gerechten

Houdt er rekening mee dat paksoi slinkt na de bereiding. Per stuk € 1.29

WIJNTIP Gato Negro Cabernet

Sauvignon

42