Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 42 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 42
re ed A Pe # STE BG hn mi met paksoi en krokante tofu EEN Lunch- of hoofdgerecht - 4 pers de 15 min. (+ 30 min wachttijd) u j = 1 blok tofu 5, m 1 paksoi m 4elsojasaus u = 3elolifolie 5» Mile m 1 potje sushi gemberplakjes je S Ke (Saitaku) KE ee m 150 gr rauwkostmix met a komkommer À 7 m 1 vers wit stokbrood “m (of 2 afbakbroden) m 80 ml mayonaise sriracha I wm 20 gr verse koriander 2 9 5 8, 1. Laat de tofu tussen twee borden Æ goed uitlekken. Leg er een gewicht LL 7% 2 7 (bijv. een conservenblik) op en zet $ ij! À 30 minuten weg St 2. Haal de bladeren van de paksoi | los, was en dep droog. Meng voor be gft. de marinade in een kom de at MI 8 sojasaus, 2 el olijfolie, 1 el fijnge- F hakte ingelegde gemberplakjes € met 1 el zuur van de ingelegde I N ei / gemberplakjes en breng op smaak met versgemalen peper. Snijd { de tofu in plakken van 1/2 cm en \ marineer 15 minuten in de soja- 9» marinade. Verwarm een koekenpan met 1 el olijfolie en bak de tofu in \ 3 tot 4 minuten per kant knapperig FA) > 4 N en goudbruin 4h 74 3. Verdeel het stokbrood in 4 gelijke ce & B: stukken en snijd open. Besmeer | met de srirachamayonaise, leg er Î een blad van de paksoi op, daarop dr 4 de gebakken tofu en beleg met rauwkostmix, gemberplakjes en verse koriander. j BEVAT PP. 2572 KJ/615 KCAL, 31 GRVETWAAR- VAN 4 GR VERZADIGD, 56 GR KOOLHYDRATEN ‚ Paksoi WAARVAN 14 GR SUIKERS, 25 GR EIWIT, B 4 2GRZOUT EN 7 GR VOEDINGSVEZEL Deze koolsoort is knapperig en smaakt heerlijk in Aziatische gerechten Houdt er rekening mee dat paksoi slinkt na de bereiding. Per stuk € 1.29 WIJNTIP Gato Negro Cabernet Sauvignon 42
Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 42