Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Groene toppers van Dirk

Pasta carbonara van

Per

snijbonen

nersoon

et

CTI

hoofdgerecht - 4 pers. - 25 min

a À

20

ee

800 gr snijbonen

KS:

=

Se

©

250 gr spekreepjes

100 gr Parmezaanse kaas

Ù

20 gr platte peterselie

LL

4

a

4 eieren

à

extra nodig: rasp

ie

ee

Les

ds

st

ur

D.

D

16;

4. Haal de punten van de snijbonen

„u

en schaaf lange dunne repen van

à

ng

Ca

So

de snijbonen met de dunschiller.

7

Blancheer de slierten in ruim

8

EN

A

Ne

kokend water met zout beetgaar.

=

Er

£

Giet af en spoel kort onder koud

%

15

ee

water. Laat uitlekken in een vergiet

RN

ré. San

er

2. Verhit een koekenpan en bak de

Ja

Er

spekreepjesop middelhoog vuur

HE

ES

ET

LENS

s.

1 $.

Xe

EN

>

EN

5 minuten. Rasp intussen de kaas

Ir

=

Hak de peterselie fijn

A

3. Klop in een kom de eieren los

re

PT)

iR

met 1 el kaas. Breng op smaak met

dre

set

Eg

versgemalen peper.

3%,

a

4. Schep de snijbonenspaghetti bij

6%

RR

er

4)

à

de spekjes en warm goed door.

$

DE

PS

Roer er het eimengsel door. Voeg



#

kj

indien nodig wat water toe.

RE

|



1

Vi

Verdeel de carbonara over

À

a+

+

o

4 borden. Bestrooi met de rest van

LT

D

RS

de kaas, versgemalen peper en de

Su,

za

à

peterselie

4

0

Ee

k

À

A

BEVAT P.P. 2653 KJ/634 KCAL, 57 GRVET WAAR-

N

«A

x

VAN 24 GR VERZADIGD, 4 GR KOOLHYDRATEN

m

WAARVAN 0 GR SUIKERS, 22 GR EIWIT, 36RZOUT

5

Ir,

u

EN 9 GR VOEDINGSVEZEL

Sr

FE

WIJNTIP Codici rosso

i

D

0

|

8

——

Snijbonen

©"

De snijboon wordt, zoals de naam al zegt, gesneden gegeten. Zo komt

an

de smaak van deze boon het best tot zijn recht. Snijbonen bevatten veel

en

eiwitten en vezels en weinig calorieën. Zak 400 gr € 1.79

Dirk 37