Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 41 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 41
Groene toppers van Dirk Zalm met kruidenkorst en gegrilde courgette hoofdgerecht - 4 pers. 20 min. (+ 25 min. oventijd) = 500 gr krieltjes in de schil en Tr m 1 venkel À je 1 courgette 9 RS L olijfolie er EN 0 9 Parmezaanse kaas 4? ee à dille x ES janko (Japans broodkruim, 0 gr) VW AN AG LE D) » gr zalmfilets op de huid B eukenmachine, bakplaat. DI ef, a ae papieren rasp ra à En LL | EX Bar de oven op 200 °C ri ieltjes en droog af. Halveer 534 mplaren. Verwijder de kern re 7 ni a N | “enkel, snijd in parten en snijd de oe A in plakken. Verdeel over de Hr | 1 gat en besprenkel met 2 el olijfolie. ei LC de krieltjes met de groente in 3 5 * ninuten in de oven. Schep 2 Ed ge om CA À | e kaas. Hak de dille fijn. Rasp | AN een halve citroen en pers & = uit Voeg de rasp met 2 el AN toe aân het kaasmengsel Fi smaak met zout en peper. Ak Ai (| un {| kKaasmengsel in 2 kommen En ei, vang het eiwit op. Meng in Wb #1 ı het kaasmengsel met het ei } d panko. Meng in de andere Lkaasmengsel met 2 el olijfolie Bj Le kaasmerigsel met ei en panko Mm (aan de niet-huid zide). Leg u er p de huid op de bakplaat ere 10 minuten gaar in de oven. Snijd je halve citroen in 4 parten. Schep de aardappelen en groente om het kruidenmengsel met olie. Serveer met de vis en citroen. 2 Dille BEVAT P.P. 2519 KJ/602 KCAL, 30 GR VET WAARVAN 9 GR VERZADIGD, 34 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN Dille heeft een lichte anijsachtige smaak. Het wordt vooral toegevoegd aan 7 GR SUIKERS, 47 GR EIWIT, 1 GR ZOUT soepen en sauzen, maar combineert ook erg goed met vis EN 5 GR VOEDINGSVEZEL Bakje 20 gr € 0.99 WIJNTIP Yellow Tail Chardonnay 41
Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 41