Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Groene toppers van Dirk

Zalm met kruidenkorst en

gegrilde courgette

hoofdgerecht - 4 pers.

20 min. (+ 25 min. oventijd)

= 500 gr krieltjes in de schil

en

Tr

m 1 venkel

À

je

1 courgette

9

RS

L olijfolie

er

EN

0

9 Parmezaanse kaas

4?

ee

à

dille

x

ES

janko (Japans broodkruim,

0 gr)

VW

AN AG

LE

D)

»

gr zalmfilets op de huid

B

eukenmachine, bakplaat.

DI

ef,

a

ae

papieren rasp

ra

à

En

LL

|

EX

Bar de oven op 200 °C

ri

ieltjes en droog af. Halveer

534

mplaren. Verwijder de kern

re

7

ni

a

N

|

“enkel, snijd in parten en snijd de

oe

A

in plakken. Verdeel over de

Hr

|

1

gat en besprenkel met 2 el olijfolie.

ei

LC

de krieltjes met de groente in

3

5

*

ninuten in de oven. Schep

2

Ed

ge om

CA

À

|

e kaas. Hak de dille fijn. Rasp

|

AN

een halve citroen en pers

&

=

uit Voeg de rasp met 2 el

AN

toe aân het kaasmengsel

Fi

smaak met zout en peper.

Ak

Ai

(|

un

{|

kKaasmengsel in 2 kommen

En

ei, vang het eiwit op. Meng in

Wb

#1

ı

het kaasmengsel met het

ei

} d

panko. Meng in de andere

Lkaasmengsel met 2 el olijfolie

Bj

Le

kaasmerigsel met ei en panko

Mm (aan de niet-huid zide). Leg

u

er

p de huid op de bakplaat

ere

10 minuten gaar in de oven.

Snijd

je halve citroen in 4 parten.

Schep de aardappelen en groente om het

kruidenmengsel met olie. Serveer met de

vis en citroen.

2

Dille

BEVAT P.P. 2519 KJ/602 KCAL, 30 GR VET WAARVAN

9 GR VERZADIGD, 34 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN

Dille heeft een lichte anijsachtige smaak. Het wordt vooral toegevoegd aan

7 GR SUIKERS, 47 GR EIWIT, 1 GR ZOUT

soepen en sauzen, maar combineert ook erg goed met vis

EN 5 GR VOEDINGSVEZEL

Bakje 20 gr € 0.99

WIJNTIP Yellow Tail Chardonnay

41