Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1. Bekleed de bodem van de spring-
€
vorm met bakpapier. Maal 300 gr bit-
e
terkoekjes in de keukenmachine tot
kruimels. Smelt in een steelpan de
boter en meng door de koekkruimels.
Verdeel het mengsel over de bodem
Konin
si
van de springvorm en druk aan met de
Ü
bolle kant van een lepel (of de bodem
:
Hoera, onze koning
jarig!
ay
van een glas). Laat de bodem hard
worden in de koelkast.
Dat moet gevierd worden met deze
2. Week de gelatine in koud water. Hak
feestelijke cheesecake.
de witte chocolade grof. Smelt de cho-
colade au bain-marie in een kom boven
een pan kokend water
_
3. Rasp de schil van de sinaasappels
en pers ze uit. Verwarm in een steel-
pan de helft van het sap met 2 el
Be
>
sinaasappelrasp en los hierin de gelati-
ne al roerend op. Laat afkoelen in
een kom
4. Breng in dezelfde steelpan het reste-
rende sinaasappelsap en rasp, met de
mango en
150 gr suiker aan de kook.
Kook het fruit op laag vuur in 10 minu-
FR
ten zacht. Prak het fruit met een vork,
voeg het takje rozemarijn toe en laat
er
nog 2 minuten trekken. Verwijder
de rozemarijn. Druk de mango-
puree met een houten lepel door een
fijne zeef in een kom. Zet koud weg
5. Klop met de handmixer de
‘Oranje hoven’
slagroom met 80 gr suiker
æ
>
‘ eheesecake
wi
lobbig. Klop de roomkaas los met het
RT
tu
rt
=
co
45 min. (+
sinaasappel-gelatinemengsel. Spatel
ze
EA
*
+
4 uur wi
achttijd)
er voorzichtig de slagroom door. Voeg
de gesmolten chocolade toe en spatel
= 300 gr bitterkoekjes
tot een romig geheel
CET
5. Schep het roomkaasmengsel op de
= 5 blaadjes gelatine
taartbodem in de springvorm. Lepel de
CAC Ed
sinaasappel- mangosaus erover en
CAES
maak met een sateprikker mooie krul-
m 250 g diepvriesmango
len in de vulling, zodat een marmer-
®_
RETE
patroon ontstaat. Laat de taart mini-
m 1takje rozemarii
maal 4 uur opstijven in de koelkast.
= 200 mi slagroom
6. Verwijder de springvorm.
CENTS TOUTES
BEVAT P.P. 3461 KJ/827 KCAL, 44 GR VET WAARVAN
(bakje à 200 g)
DEE eT
pringvorm
25 GR VERZADIGD, 95 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN
83 GR SUIKERS, 11 GREIWIT, 0 GR ZOUT EN 2 GR
® 24 cm, bakpapier,
VOEDINGSVEZEL
keukenmachine, rasp, zeef,
handmixer, satéprikker
®
Dirk 49
e +