Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1. Bekleed de bodem van de spring-



vorm met bakpapier. Maal 300 gr bit-

e

terkoekjes in de keukenmachine tot

kruimels. Smelt in een steelpan de

boter en meng door de koekkruimels.

Verdeel het mengsel over de bodem

Konin

si

van de springvorm en druk aan met de

Ü

bolle kant van een lepel (of de bodem

:

Hoera, onze koning

jarig!

ay

van een glas). Laat de bodem hard

worden in de koelkast.

Dat moet gevierd worden met deze

2. Week de gelatine in koud water. Hak

feestelijke cheesecake.

de witte chocolade grof. Smelt de cho-

colade au bain-marie in een kom boven

een pan kokend water

_

3. Rasp de schil van de sinaasappels

en pers ze uit. Verwarm in een steel-

pan de helft van het sap met 2 el

Be

>

sinaasappelrasp en los hierin de gelati-

ne al roerend op. Laat afkoelen in

een kom

4. Breng in dezelfde steelpan het reste-

rende sinaasappelsap en rasp, met de

mango en

150 gr suiker aan de kook.

Kook het fruit op laag vuur in 10 minu-

FR

ten zacht. Prak het fruit met een vork,

voeg het takje rozemarijn toe en laat

er

nog 2 minuten trekken. Verwijder

de rozemarijn. Druk de mango-

puree met een houten lepel door een

fijne zeef in een kom. Zet koud weg

5. Klop met de handmixer de

‘Oranje hoven’

slagroom met 80 gr suiker

æ

>

‘ eheesecake

wi

lobbig. Klop de roomkaas los met het

RT

tu

rt

=

co

45 min. (+

sinaasappel-gelatinemengsel. Spatel

ze

EA

*

+

4 uur wi

achttijd)

er voorzichtig de slagroom door. Voeg

de gesmolten chocolade toe en spatel

= 300 gr bitterkoekjes

tot een romig geheel

CET

5. Schep het roomkaasmengsel op de

= 5 blaadjes gelatine

taartbodem in de springvorm. Lepel de

CAC Ed

sinaasappel- mangosaus erover en

CAES

maak met een sateprikker mooie krul-

m 250 g diepvriesmango

len in de vulling, zodat een marmer-

®_

RETE

patroon ontstaat. Laat de taart mini-

m 1takje rozemarii

maal 4 uur opstijven in de koelkast.

= 200 mi slagroom

6. Verwijder de springvorm.

CENTS TOUTES

BEVAT P.P. 3461 KJ/827 KCAL, 44 GR VET WAARVAN

(bakje à 200 g)

DEE eT

pringvorm

25 GR VERZADIGD, 95 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN

83 GR SUIKERS, 11 GREIWIT, 0 GR ZOUT EN 2 GR

® 24 cm, bakpapier,

VOEDINGSVEZEL

keukenmachine, rasp, zeef,

handmixer, satéprikker

®

Dirk 49

e +