Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 49 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 49
1. Bekleed de bodem van de spring- € vorm met bakpapier. Maal 300 gr bit- e terkoekjes in de keukenmachine tot kruimels. Smelt in een steelpan de boter en meng door de koekkruimels. Verdeel het mengsel over de bodem Konin si van de springvorm en druk aan met de Ü bolle kant van een lepel (of de bodem : Hoera, onze koning jarig! ay van een glas). Laat de bodem hard worden in de koelkast. Dat moet gevierd worden met deze 2. Week de gelatine in koud water. Hak feestelijke cheesecake. de witte chocolade grof. Smelt de cho- colade au bain-marie in een kom boven een pan kokend water _ 3. Rasp de schil van de sinaasappels en pers ze uit. Verwarm in een steel- pan de helft van het sap met 2 el Be > sinaasappelrasp en los hierin de gelati- ne al roerend op. Laat afkoelen in een kom 4. Breng in dezelfde steelpan het reste- rende sinaasappelsap en rasp, met de mango en 150 gr suiker aan de kook. Kook het fruit op laag vuur in 10 minu- FR ten zacht. Prak het fruit met een vork, voeg het takje rozemarijn toe en laat er nog 2 minuten trekken. Verwijder de rozemarijn. Druk de mango- puree met een houten lepel door een fijne zeef in een kom. Zet koud weg 5. Klop met de handmixer de ‘Oranje hoven’ slagroom met 80 gr suiker æ > ‘ eheesecake wi lobbig. Klop de roomkaas los met het RT tu rt = co 45 min. (+ sinaasappel-gelatinemengsel. Spatel ze EA * + 4 uur wi achttijd) er voorzichtig de slagroom door. Voeg de gesmolten chocolade toe en spatel = 300 gr bitterkoekjes tot een romig geheel CET 5. Schep het roomkaasmengsel op de = 5 blaadjes gelatine taartbodem in de springvorm. Lepel de CAC Ed sinaasappel- mangosaus erover en CAES maak met een sateprikker mooie krul- m 250 g diepvriesmango len in de vulling, zodat een marmer- ®_ RETE patroon ontstaat. Laat de taart mini- m 1takje rozemarii maal 4 uur opstijven in de koelkast. = 200 mi slagroom 6. Verwijder de springvorm. CENTS TOUTES BEVAT P.P. 3461 KJ/827 KCAL, 44 GR VET WAARVAN (bakje à 200 g) DEE eT pringvorm 25 GR VERZADIGD, 95 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 83 GR SUIKERS, 11 GREIWIT, 0 GR ZOUT EN 2 GR ® 24 cm, bakpapier, VOEDINGSVEZEL keukenmachine, rasp, zeef, handmixer, satéprikker ® Dirk 49 e +
Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 49