Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tip van

Gevulde eieren met bacon

Eieren en bacon;

CE

een gouden combinatie!

tussendoortje - 20 stuks - 20 min.

Dirk

Voeg voor extra

1. Kook de eieren in 8 minuten bijna

pit kerriepoeder

hard. Laat ze schrikken onder de

of tabasco aan

koude kraan en pel ze.

het eimengsel

2. Maal de crispy bacon ragfijn in

toe.

de keukenmachine. Hak de peter-

ker

selie fijn. Halveer de eieren in de

lengte en schep de dooiers in een

kom. Leg de uitgeholde eitjes met

AD pe

de bolle kant naar beneden op

keukenpapier.

D

+

Ve x

ac

3. Druk de dooiers met een lepel

u;

door een zeef en vang het eigeel

op in een ruime kom. Meng de

7,

eidooiers luchtig om met de

Bi >

mayonaise en mosterd. Voeg de

Dr

helft van de gemalen bacon en

Ka

2 el peterselie toe en meng tot

Ss

a

een smeuig mengsel. Breng op

smaak met versgemalen peper.

dt

4. Hang de spuitzak in een hoge

x À

beker. Schep het eimengsel erin

kl

Ce

en draai de zak dicht. Spuit de

hb

u ke

vulling in de holte van de eitjes.

Bestrooi met de rest van de

Er

bacon en peterselie. Zet koud

Per stuk

weg tot gebruik.

BEVA

23 KJITT KCAL, 7 GRVET WAARVAN

20

168

ADIG

R KOOLHYDRATEN WAAR-

R SUI

MIT, 0 GR ZOUT

©

RVOEDI

RE

de

CEE

ai

N

>

Extra nodi

eukenmachine, zeef, rasp, spuitzak met kartelmond

Î

GEVULDE

mo:

EIEREN MET

BACON

10 hardgekookte

40 gr crispy bacon

20 gr platte

1 el scherpe

6 el mayonaise

eieren

(pak, 80 gr)

peterselie

mosterd

Dirk 55