Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tip van
Gevulde eieren met bacon
Eieren en bacon;
CE
een gouden combinatie!
tussendoortje - 20 stuks - 20 min.
Dirk
Voeg voor extra
1. Kook de eieren in 8 minuten bijna
pit kerriepoeder
hard. Laat ze schrikken onder de
of tabasco aan
koude kraan en pel ze.
het eimengsel
2. Maal de crispy bacon ragfijn in
toe.
de keukenmachine. Hak de peter-
ker
selie fijn. Halveer de eieren in de
lengte en schep de dooiers in een
kom. Leg de uitgeholde eitjes met
AD pe
de bolle kant naar beneden op
keukenpapier.
D
+
Ve x
ac
3. Druk de dooiers met een lepel
u;
door een zeef en vang het eigeel
op in een ruime kom. Meng de
7,
eidooiers luchtig om met de
Bi >
mayonaise en mosterd. Voeg de
Dr
helft van de gemalen bacon en
Ka
2 el peterselie toe en meng tot
Ss
a
een smeuig mengsel. Breng op
smaak met versgemalen peper.
dt
4. Hang de spuitzak in een hoge
x À
beker. Schep het eimengsel erin
kl
Ce
en draai de zak dicht. Spuit de
hb
u ke
vulling in de holte van de eitjes.
Bestrooi met de rest van de
Er
bacon en peterselie. Zet koud
Per stuk
weg tot gebruik.
BEVA
23 KJITT KCAL, 7 GRVET WAARVAN
20
168
ADIG
R KOOLHYDRATEN WAAR-
R SUI
MIT, 0 GR ZOUT
©
RVOEDI
RE
de
CEE
ai
N
>
Extra nodi
eukenmachine, zeef, rasp, spuitzak met kartelmond
Î
GEVULDE
mo:
EIEREN MET
BACON
10 hardgekookte
40 gr crispy bacon
20 gr platte
1 el scherpe
6 el mayonaise
eieren
(pak, 80 gr)
peterselie
mosterd
Dirk 55