Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mi
Ln
df
HU
met Dirk
ps
En
A
Warme bananensplit
tai:
brunchgerecht - 4 pers. - 15 min
m2 bananen
= 50 gr boter
m85 gr suiker
= 250 ml slagroom
m 500 ml roomijs walnoot
m extra nodig: handmixer
Ook
1. Pel de bananen en halveer in
heerlijk met
de lengte. Smelt in een koe-
boerenroomijs
kenpan de boter met
ad
mango-vanille,
50 gr suiker. Bak hierin
€
verse mango
de bananen 4 minu-
en geroosterde
ten per kant tot ze
noten.
gekarameliseerd
&
zijn.
11
2. Klop met de
handmixer 150 ml
4
B
gp
slagroom met 1 el
5
af
\
suiker stijf. Smelt in
>
een steelpan met dikke
>
en
bodem de resterende
suiker met 1 el water tot de
5
suiker gesmolten is. Voeg de
resterende ongeslagen slagroom toe
(verwarm eventueel kort voor) en
ve
Re
roer op middelhoog vuur tot een
egale karamelsaus.
de
3. Verdeel de bananen over 4 diepe
borden. Voeg de achtergebleven
bananenkaramel toe aan de romige
ni
karamelsaus en verwarm in de saus.
4. Schep bolletjes slagroom bij
>
de banaan en schenk de warme
karamelsaus over de slagroom en de
banaan. Schep met een warme ijsle-
7
pel 2 bollen ijs op elk bord en ser-
veer direct.
BEVAT P.P.3252 KJ/T77 KCAL, 53 GR VET WAARVAN
>
31 GR VERZADIGD, 67 GR KOOLHYDRATEN WAAR-
VAN 62 GR SUIKERS, 7 GR EMT,
&
2 "1 4
OGR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL
‘4
1e
4,
;
h
y
Een spectaculaire creati
a
KR
ji
à
Een warme zachte melk met een rijke espresso en een
heerlijk volle schuimlaag. Verwen jezelf en geniet van de
he
a
5
heerlijke vernieuwde Latte Macchiato's van NESCAFE Dar Gusto.
an
A
a
RR
A
AS