Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Paashest met Dirk

N

El

1

4

if

3

ee

)

5

ie

Gs

NE

er

Focaccia met olijf en zontomaat

Croque madame

æ

Ku

BE

CE

brunchgerecht - 4 pers. - 10 min

Cs

4 > n

»>

brunchgerecht - 8 pers. - 15 min

protein packed*

(+ 30 min. wachttijd, 20 min. oventijd)

m 150 gr Emmentaler

= 100 gr geraspte kaas (Old Amsterdam)

RSS

En

= 500 gr bloem

m1 Batard wit

Den

er

m1 el mosterd

m2 el Italiaanse kruidenmix (gedroogd)

miel suiker

m 100 gr achterham flinterdun

Eat natural

m 14 grinstantgist (2 zakjes)

(vleeswaren)

Bij Eat Natural houden

de

= 165 gr olijven en zontomaten

= 55 gr boter (kamertemperatuur)

ze het graag simpel.

(Italia mix)

m4eieren

In Essex, UK mixen

m2elolijfolie

m1 bakje tuinkers

ze alle natuurlijke

m extra nodi

bakplaat met bakpapier,

w extra nodig: rasp

ingrediënten met de

zeef

hand en roosteren

2

1. Rasp de emmentaler en meng in een

deze in kleine porties.

1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Zeef

kom met de geraspte kaas. Snijd 8 dikkere

Altijd met liefde en

de bloem boven een ruime kom en druk

plakken brood. Bestrijk de boterhammen

aandacht, zodat ze de

met de hand een kuil in het midden

dun met mosterd en strooi 150 gr kaas

lekkerste repen en

Bestrooi de buitenste rand met 0,5 el zout

over 4 boterhammen. Verdeel de achter-

ontbijtgranen kunnen

en de Italiaanse kruiden. Schenk 150 ml

ham over de kaas en dek af met een plak

maken

C7

lauwwarm water in het midden van de

brood.

re

bloem en los hier met de vingertoppen

2. Verhit een koekenpan met 30 gr boter

(met een draaiende beweging) de suiker

en bak de tosti's per 2 in 8 minuten

en de gist in op. Maak steeds grotere

goudbruin, druk iets aan en keer

SS

cirkels en neem steeds een beetje bloem

halverwege. Bestrooi de tosti's met

mee, tot zich een deeg vormt.

de rest van de geraspte kaas.

»

©

2. Kneed 15 minuten stevig door tot een

3. Verhit intussen een grote koekenpan

elastisch deeg ontstaat dat niet plakt

met de rest van de boter. Bak de

Verdeel het deeg met de hand over de

spiegeleieren in ca. 4 minuten op middel-

bakplaat en duw er met natte vingertop-

hoog vuur. Breng op smaak met zout en

Je)

à

%:

pen elke 3 cm deukjes in. Druk de olijven

versgemalen peper.

en tomaatjes in het deeg. Besprenkel het

4. Verdeel de tosti's over 4 borden en

deeg met 2 el water en de olijfolie en

leg op elke tosti een spiegelei. Knip de

wo

bestrooi met grof zeezout. Laat het deeg

tuinkers en strooi over de tosti's.

30 minuten op een warme plek rijzen. Bak

\

het brood in ca. 20 minuten goudbruin en

BEVAT P.P. 3274 KJ/783 KCAL, 41 GRVET

WAARVAN 24 GR VERZADIGD, 61 GR KOOLHYDRATEN

knapperig in de oven

WAARVAN 4 GR SUIKERS, 41 GR EIWIT, 4 GRZOUT

Te

IE

EN 4 GR VOEDINGSVEZEL

„Ô

s

BEVAT P.P. 2482 KJ/593 KCAL, 13 GRVET

1

ra

WAARVAN 2 GR VERZADIGD, 95 GR KOOLHYDRATEI

Na

7

WAARVAN 6 GR SUIKERS, 19 GR EIWIT, 3 GR ZOUT

ri

| 29 EN GR MDEDINGSVEZEL

4

5

Pa

Zn

St

Pd

à

es

EX

Bid

7

ke

(>

%

>

a

sp

2

+