Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Paashest met Dirk
N
El
1
4
if
3
ee
)
5
ie
Gs
NE
er
Focaccia met olijf en zontomaat
Croque madame
æ
Ku
BE
CE
brunchgerecht - 4 pers. - 10 min
Cs
4 > n
»>
brunchgerecht - 8 pers. - 15 min
protein packed*
(+ 30 min. wachttijd, 20 min. oventijd)
m 150 gr Emmentaler
= 100 gr geraspte kaas (Old Amsterdam)
RSS
En
= 500 gr bloem
m1 Batard wit
Den
er
m1 el mosterd
m2 el Italiaanse kruidenmix (gedroogd)
miel suiker
m 100 gr achterham flinterdun
Eat natural
m 14 grinstantgist (2 zakjes)
(vleeswaren)
Bij Eat Natural houden
de
= 165 gr olijven en zontomaten
= 55 gr boter (kamertemperatuur)
ze het graag simpel.
(Italia mix)
m4eieren
In Essex, UK mixen
m2elolijfolie
m1 bakje tuinkers
ze alle natuurlijke
m extra nodi
bakplaat met bakpapier,
w extra nodig: rasp
ingrediënten met de
zeef
hand en roosteren
2
1. Rasp de emmentaler en meng in een
deze in kleine porties.
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Zeef
kom met de geraspte kaas. Snijd 8 dikkere
Altijd met liefde en
de bloem boven een ruime kom en druk
plakken brood. Bestrijk de boterhammen
aandacht, zodat ze de
met de hand een kuil in het midden
dun met mosterd en strooi 150 gr kaas
lekkerste repen en
Bestrooi de buitenste rand met 0,5 el zout
over 4 boterhammen. Verdeel de achter-
ontbijtgranen kunnen
en de Italiaanse kruiden. Schenk 150 ml
ham over de kaas en dek af met een plak
maken
C7
lauwwarm water in het midden van de
brood.
re
bloem en los hier met de vingertoppen
2. Verhit een koekenpan met 30 gr boter
(met een draaiende beweging) de suiker
en bak de tosti's per 2 in 8 minuten
en de gist in op. Maak steeds grotere
goudbruin, druk iets aan en keer
SS
cirkels en neem steeds een beetje bloem
halverwege. Bestrooi de tosti's met
mee, tot zich een deeg vormt.
de rest van de geraspte kaas.
»
©
2. Kneed 15 minuten stevig door tot een
3. Verhit intussen een grote koekenpan
elastisch deeg ontstaat dat niet plakt
met de rest van de boter. Bak de
Verdeel het deeg met de hand over de
spiegeleieren in ca. 4 minuten op middel-
bakplaat en duw er met natte vingertop-
hoog vuur. Breng op smaak met zout en
Je)
à
%:
pen elke 3 cm deukjes in. Druk de olijven
versgemalen peper.
en tomaatjes in het deeg. Besprenkel het
4. Verdeel de tosti's over 4 borden en
deeg met 2 el water en de olijfolie en
leg op elke tosti een spiegelei. Knip de
wo
bestrooi met grof zeezout. Laat het deeg
tuinkers en strooi over de tosti's.
30 minuten op een warme plek rijzen. Bak
\
het brood in ca. 20 minuten goudbruin en
BEVAT P.P. 3274 KJ/783 KCAL, 41 GRVET
WAARVAN 24 GR VERZADIGD, 61 GR KOOLHYDRATEN
knapperig in de oven
WAARVAN 4 GR SUIKERS, 41 GR EIWIT, 4 GRZOUT
Te
IE
EN 4 GR VOEDINGSVEZEL
„Ô
s
BEVAT P.P. 2482 KJ/593 KCAL, 13 GRVET
1
ra
WAARVAN 2 GR VERZADIGD, 95 GR KOOLHYDRATEI
Na
7
WAARVAN 6 GR SUIKERS, 19 GR EIWIT, 3 GR ZOUT
ri
| 29 EN GR MDEDINGSVEZEL
4
5
Pa
Zn
St
Pd
à
es
EX
Bid
7
ke
(>
%
>
a
sp
2
+