Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 25


Hier is pagina 25 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Dirk Folder 29.03.2020

Hier is pagina 25 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 25

Paashest met Dirk N El 1 4 if 3 ee ) 5 ie Gs NE er Focaccia met olijf en zontomaat Croque madame æ Ku BE CE brunchgerecht - 4 pers. - 10 min Cs 4 > n »> brunchgerecht - 8 pers. - 15 min protein packed* (+ 30 min. wachttijd, 20 min. oventijd) m 150 gr Emmentaler = 100 gr geraspte kaas (Old Amsterdam) RSS En = 500 gr bloem m1 Batard wit Den er m1 el mosterd m2 el Italiaanse kruidenmix (gedroogd) miel suiker m 100 gr achterham flinterdun Eat natural m 14 grinstantgist (2 zakjes) (vleeswaren) Bij Eat Natural houden de = 165 gr olijven en zontomaten = 55 gr boter (kamertemperatuur) ze het graag simpel. (Italia mix) m4eieren In Essex, UK mixen m2elolijfolie m1 bakje tuinkers ze alle natuurlijke m extra nodi bakplaat met bakpapier, w extra nodig: rasp ingrediënten met de zeef hand en roosteren 2 1. Rasp de emmentaler en meng in een deze in kleine porties. 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Zeef kom met de geraspte kaas. Snijd 8 dikkere Altijd met liefde en de bloem boven een ruime kom en druk plakken brood. Bestrijk de boterhammen aandacht, zodat ze de met de hand een kuil in het midden dun met mosterd en strooi 150 gr kaas lekkerste repen en Bestrooi de buitenste rand met 0,5 el zout over 4 boterhammen. Verdeel de achter- ontbijtgranen kunnen en de Italiaanse kruiden. Schenk 150 ml ham over de kaas en dek af met een plak maken C7 lauwwarm water in het midden van de brood. re bloem en los hier met de vingertoppen 2. Verhit een koekenpan met 30 gr boter (met een draaiende beweging) de suiker en bak de tosti's per 2 in 8 minuten en de gist in op. Maak steeds grotere goudbruin, druk iets aan en keer SS cirkels en neem steeds een beetje bloem halverwege. Bestrooi de tosti's met mee, tot zich een deeg vormt. de rest van de geraspte kaas. » © 2. Kneed 15 minuten stevig door tot een 3. Verhit intussen een grote koekenpan elastisch deeg ontstaat dat niet plakt met de rest van de boter. Bak de Verdeel het deeg met de hand over de spiegeleieren in ca. 4 minuten op middel- bakplaat en duw er met natte vingertop- hoog vuur. Breng op smaak met zout en Je) à %: pen elke 3 cm deukjes in. Druk de olijven versgemalen peper. en tomaatjes in het deeg. Besprenkel het 4. Verdeel de tosti's over 4 borden en deeg met 2 el water en de olijfolie en leg op elke tosti een spiegelei. Knip de wo bestrooi met grof zeezout. Laat het deeg tuinkers en strooi over de tosti's. 30 minuten op een warme plek rijzen. Bak \ het brood in ca. 20 minuten goudbruin en BEVAT P.P. 3274 KJ/783 KCAL, 41 GRVET WAARVAN 24 GR VERZADIGD, 61 GR KOOLHYDRATEN knapperig in de oven WAARVAN 4 GR SUIKERS, 41 GR EIWIT, 4 GRZOUT Te IE EN 4 GR VOEDINGSVEZEL „Ô s BEVAT P.P. 2482 KJ/593 KCAL, 13 GRVET 1 ra WAARVAN 2 GR VERZADIGD, 95 GR KOOLHYDRATEI Na 7 WAARVAN 6 GR SUIKERS, 19 GR EIWIT, 3 GR ZOUT ri | 29 EN GR MDEDINGSVEZEL 4 5 Pa Zn St Pd à es EX Bid 7 ke (> % > a sp 2 +

Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 25