Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Roergebakken spinazie met
kabeljauw
FL
hoofdgerecht - 4 pers. - 25 min
De sojasaus geeft een oosters
m2 el sesamzaad
tintje aan de spinazie.
m3 om verse gember
m3 el zonnebloemolie
ordi
Ki
m 520 gr kabeljauwfilet
LEE
VA
U
(versafdeling pak, 260 gr)
a
m2limoenen
Be.
m3elsesamolie
4
%
%
3
m4 el sojasaus
m 450 gr verse spinazie
eN,
2
= 300 gr rauwkostmix met komkommer
7
(zak, 150 gr)
m extra nodi
rasp en wok
u
LE
F
1. Verhit een koekenpan en rooster het
«
a
sesamzaad 3 minuten. Zet apart
NS
Schil en snijd de gember in flinter-
#
dunne plakjes. Verhit een wok met
x
2 el zonnebloemolie en bak de gember
a
N
(CA
in 3-4 minuten goudbruin en krokant.
”
N
# À
5
Schep uit de pan, laat uitlekken op
fe
#
6
keukenpapier.
2. Verdeel de kabeljauw in vier porties.
Rasp de schil van een halve limoen en
N,
he
à
bestrooi de kabeljauw met de rasp.
CN
[4
A
be
zout en peper. Bestrijk de filets met
LE
R
ER
1 el sesamolie. Verhit een koekenpan
met 1 el sesamolie en bak de kabel-
|
4
Mn
jauw op middelhoog vuur in
6-8 minuten gaar. Draai na 5 minuten
,
ES
EN
held
3. Pers de limoenen uit. Meng voor de
BIXE
dressing 6 el limoensap, de sojasaus en
N
1 el sesamolie. Voeg veel peper toe
47
Pil
rt
voor een friszure en scherpe smaak.
4. Verhit de wok met 1 el zonnebloem
olie en voeg hand voor hand de spinazie
Meng
dq
LÉ
overgebleven
toe, laat in 1 minuut slinken, Giet even-
tueel vocht af en meng in een schaal
|
7
kruiden zoals
koriander, munt
de spinazie met de rauwkostmix en
schenk er de dressing over. Meng het
en basilicum
door de
sesamzaad en de helft van de gember
door de salade. Verdeel over 4 borden
rauwkostmix.
en leg de vis erop. Gameer de vis met
qu
de rest van de gember en rasp er
limoenschil overheen
+
Spinazie gewassen
Popeye is niet voor niets zo gek op spinazie; je wordt er namelijk
BEVAT PP. 1732 K (414 KCAL, 22 GR VET WAARVAN
3 GR VERZADIGD, 17 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN
GA)
ijzersterk van. Spinazie is fris, knapperig en heel gezond. Het is
ä
N
bovendien het hele jaar verkrijgbaar en je kunt er ontzettend
11 GR SUIKERS, 35 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 5 GR
‘a
#
VOEDINGSVEZEL
goed mee variëren. Zak 300 gr € 1.49
WIJNTIP Nava real rueda
39