Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Dit maak
je in maar
A:
Pr
dl
Ba
Eb
(it
w
d
Naanbroodpizza
I
z
hoofdgerecht - 4 pers - 15 min.
1
Y
|
m2 rode uien
N
à.
4
= 300 gr zoete aardappel
|
\
À
ÿ
N
N
|
m4 el olijfolie
\
D
iN
m4 naanbroden knoflook-koriander
|
Ni
IN,
ji
sf
À
ij
(per pak, 2 stuks)
Ha
il
ie
= 200 gr witte kaas (feta)
i
ih
rar:
m 75 gr babyspinazie
5
m extra nodig: bakplaat met
bakpapier
%
L 0
1. Verwarm de oven voor op
\
200 °C. Snijd de uien in halve
u
x
tingen. Schil de zoete aardappel en
Snijd met de dunschiller of kaas-
+.
Lg
Schaaf in hele dunne plakjes. Hak
Bt,
Be
spinazie grof.
2: Schep de zoete aardappel,
\
Wv
Spinazie en de uienringen om met
wijn
As
2 el olijfolie. Verkruimel er de helft
)
ck
av
van de feta boven en breng op
ij
smaak met versgemalen peper.
3. Verdeel het mengsel over de
ad
’
naanbroden. Verkruimel er de rest
van de feta boven. Bak de pizza's
1
in 8-10 minuten goudbruin en
\
knapperig in de oven
a.
5
BEVAT P.P. 2632 KJ/629 KCAL, 26 GR VET WAAR-
VAN GR VERZADIGD, 75 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 10 GR SUIKERS, 19 GREIWIT,
Makkelijk te maken
3 GR ZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP The Collection rosé
N
{ N
}
voor aan het eind
|
van de week.
NN
An
\
«4
70