Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dit maak

je in maar

A:

Pr

dl

Ba

Eb

(it

w

d

Naanbroodpizza

I

z

hoofdgerecht - 4 pers - 15 min.

1

Y

|

m2 rode uien

N

à.

4

= 300 gr zoete aardappel

|

\

À

ÿ

N

N

|

m4 el olijfolie

\

D

iN

m4 naanbroden knoflook-koriander

|

Ni

IN,

ji

sf

À

ij

(per pak, 2 stuks)

Ha

il

ie

= 200 gr witte kaas (feta)

i

ih

rar:

m 75 gr babyspinazie

5

m extra nodig: bakplaat met

bakpapier

%

L 0

1. Verwarm de oven voor op

\

200 °C. Snijd de uien in halve

u

x

tingen. Schil de zoete aardappel en

Snijd met de dunschiller of kaas-

+.

Lg

Schaaf in hele dunne plakjes. Hak

Bt,

Be

spinazie grof.

2: Schep de zoete aardappel,

\

Wv

Spinazie en de uienringen om met

wijn

As

2 el olijfolie. Verkruimel er de helft

)

ck

av

van de feta boven en breng op

ij

smaak met versgemalen peper.

3. Verdeel het mengsel over de

ad



naanbroden. Verkruimel er de rest

van de feta boven. Bak de pizza's

1

in 8-10 minuten goudbruin en

\

knapperig in de oven

a.

5

BEVAT P.P. 2632 KJ/629 KCAL, 26 GR VET WAAR-

VAN GR VERZADIGD, 75 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 10 GR SUIKERS, 19 GREIWIT,

Makkelijk te maken

3 GR ZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP The Collection rosé

N

{ N

}

voor aan het eind

|

van de week.

NN

An

\

«4

70