Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 19 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 19
er # 1 ke % br aid vw 2 a) ES a 7 De 3% x À À Ki \ L 1, Wortel vlechtbrood Fruittaart met koekjes ee N vegetarisch > brunchgerecht - 8 pers. brunchgerecht - 8 pers: à 30 min. (+ 25 min. oventijd) 20 min. (+ 30 min. wachttijd) ee N 50 gr rozijnen m 462 gr oreo’s (of biscuit) m 800 gr vers pizzadeeg (Tante Fanny, = 60 gr boter 400 gr) = 500 gr mascarpone m 150 gr winterpeen, fijngeraspt m 150 gr lemon curd m2 tl kaneelpoeder m1 tl vanillearoma M 0,5 tl gemberpoeder wm 410 gr halve perziken op siroop (blik) = 80 gr boter (op kamertemperatuur) m 130 gr roodfruitmix (aardbeien, blauwe 150 gr suiker bessen en bramen) m 120 gr poedersuiker m extra nodig: keukenmachine, lage m1 tl vanillearoma quiche- of taartvorm m2el melk w extra nodig: rasp, bakplaat 1. Maal 305 gr koekjes in de keuken- machine tot kruimels. Smelt in een 1. Wel de rozijnen in lauwwarm water. steelpan de boter en meng door de koek- Rol de 2 vellen pizzadeeg met bakpapier kruimels. Verdeel het koekmengsel over uit, druk de uiteinden samen tot 1 vel de bodem en tegen de rand van de taart- deeg. Schil de wortel en raps fijn. Meng vorm en druk aan met de bolle kant van de wortel met de uitgelek te rozijnen, een lepel (of de bodem van een glas). Laat 1/2 tl kaneelpoeder en het gemberpoeder de bodem hard worden in de koelkast. en verdeel het over het deeg. Rol het 2. Klop in een ruime kom de mascarpone los met de lemon curd en het vanille- pizzadeeg (zonder het bakpapier) in de lengte op. Snijd de rol in 3 gelijke stukken, aroma. Verdeel het mascarponemengsel druk de uiteinden samen en vlecht tot een over de taartbodem en laat in de koelkast mooi brood. Vouw de uiteinden terug 30 minuten opstijven me onder het deeg en plaats op de bakplaat. 3. Giet de perziken af en vang de siroop re PANCAKES 2. Smelt de boter. Meng de suiker met het op. Verwarm in een steelpan de siroop op overige kaneelpoeder. Bestrijk het brood laag vuur en kook de vloeistof in tot een met boter en bestrooi met kaneelsuiker. dikke siroop. Laat afkoelen. Snijd intussen 3. Verwarm de oven op 200 °C. Bak de perziken in parten. Verdeel de perziken het brood in ongeveer 20 - 25 minuten dakpansgewijs in een cirkel op de taart- goudbruin. Laat 10 minuten afkoelen op bodem. Leg de roodfruitmix op de fruit- uit eigen keuken een rek. taart en schenk er de ingekookte siroop let r. Oetker mix voor American 4. Meng de poedersuiker met het vanille over. Pancakes maak je heerlijk luchtige aroma, wat zout en de melk tot een glad 4. Halveer de resterende koekjes en steek tussen het fruit pancakes. Lekker als ontbijt, tussen- glazuur. Bestrijk het brood ermee. door of als lunch. Serveer de pancakes met stroop of ahornsiroop en maak BEVAT P.P. 2162 KJ/517 KCAL, 14 GR VET WAARVAN 7 GR BEVAT P.P. 2998 KJ/717 KCAL, 49 GR VET WAARVAN 28 VERZADIGD, 85 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 40 GR GR VERZADIGD, 59 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 41 GR het af met vers fruit SUIKERS, 10 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 4 GR VOEDINGSVEZEL SUIKERS, 8GREIWIT, 1 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL Dirk 19
Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 19