Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 22 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 22
ml °# A a rn Ars A x wi enhroodje Be À sane Jet recht - 10 stuks < 5 min. oventijd) x eres ler 11 Eve tl kerriepoed = 1 mosterd miei 1el sesamzaad extra nodig: bakplaat met bakpapier N #0 1. Verwarm de oven voor op ù 180 °C. Laat de plakjes bladerdeeg £ los van elkaar ontdooien op het keukenblad. Ne 2. Verwijder met een mes het & N velletje van de worst. Kneed het worstvlees in een kom met het prikapoeder, kerriepoeder en de mosterd. Leg in de lengte van elk ke bladerdeegplakje een streep worst- vlees. Vouw het bladerdeeg (lucht) = dicht over het vlees en druk de G randen aan met een vork. (Halveer eventueel de sauciizenbroodjes “N met een scherp mes voor kleinere broodjes.) Klop het ei los met 1 el water Jd strijk het deeg met losgeklopt Bak de CS ‚oi met sesamzaad. saucijzen- D saucijzenbroodjes broodjes een x ERBE jakplaat en bak in ca. % dag van tevoren minuten goudbruin en en warm voor a, 4 perig in de oven. Eet (lauw) gebruik enkele of afgekoeld. minuten in de IR EN. $} voorverwarmde 1541 KJ/368 KCAL, 29 GR VET WAAR- oven. vl hy hs À GR VERZADIGD, 16 GR KOOLHYDRATEN RVAN 2 GR SUIKERS, 10 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 1 GRVOEDINGSVEZEL ; IR E 22 ee +, de A
Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 22