Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ml
°#
A
a
rn
Ars
A
x
wi
enhroodje
Be
À
sane
Jet
recht - 10 stuks
<
5 min. oventijd)
x
eres
ler
11
Eve
tl kerriepoed
= 1 mosterd
miei
1el sesamzaad
extra nodig: bakplaat met
bakpapier
N
#0
1. Verwarm de oven voor op
ù
180 °C. Laat de plakjes bladerdeeg
£
los van elkaar ontdooien op het
keukenblad.
Ne
2. Verwijder met een mes het
&
N
velletje van de worst. Kneed het
worstvlees in een kom met het
prikapoeder, kerriepoeder en de
mosterd. Leg in de lengte van elk
ke
bladerdeegplakje een streep worst-
vlees. Vouw het bladerdeeg (lucht)
=
dicht over het vlees en druk de
G
randen aan met een vork. (Halveer
eventueel de sauciizenbroodjes
“N
met een scherp mes voor kleinere
broodjes.)
Klop het ei los met 1 el water
Jd
strijk het deeg met losgeklopt
Bak de
CS
‚oi met sesamzaad.
saucijzen-
D
saucijzenbroodjes
broodjes een
x
ERBE
jakplaat en bak in ca.
%
dag van tevoren
minuten goudbruin en
en warm voor
a,
4
perig in de oven. Eet (lauw)
gebruik enkele
of afgekoeld.
minuten in de
IR
EN.
$}
voorverwarmde
1541 KJ/368 KCAL, 29 GR VET WAAR-
oven.
vl
hy
hs
À
GR VERZADIGD, 16 GR KOOLHYDRATEN
RVAN 2 GR SUIKERS, 10 GR EIWIT, 1 GR ZOUT
EN 1 GRVOEDINGSVEZEL
;
IR
E
22
ee
+,
de A