Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ml

°#

A

a

rn

Ars

A

x

wi

enhroodje

Be

À

sane

Jet

recht - 10 stuks

<

5 min. oventijd)

x

eres

ler

11

Eve

tl kerriepoed

= 1 mosterd

miei

1el sesamzaad

extra nodig: bakplaat met

bakpapier

N

#0

1. Verwarm de oven voor op

ù

180 °C. Laat de plakjes bladerdeeg

£

los van elkaar ontdooien op het

keukenblad.

Ne

2. Verwijder met een mes het

&

N

velletje van de worst. Kneed het

worstvlees in een kom met het

prikapoeder, kerriepoeder en de

mosterd. Leg in de lengte van elk

ke

bladerdeegplakje een streep worst-

vlees. Vouw het bladerdeeg (lucht)

=

dicht over het vlees en druk de

G

randen aan met een vork. (Halveer

eventueel de sauciizenbroodjes

“N

met een scherp mes voor kleinere

broodjes.)

Klop het ei los met 1 el water

Jd

strijk het deeg met losgeklopt

Bak de

CS

‚oi met sesamzaad.

saucijzen-

D

saucijzenbroodjes

broodjes een

x

ERBE

jakplaat en bak in ca.

%

dag van tevoren

minuten goudbruin en

en warm voor

a,

4

perig in de oven. Eet (lauw)

gebruik enkele

of afgekoeld.

minuten in de

IR

EN.

$}

voorverwarmde

1541 KJ/368 KCAL, 29 GR VET WAAR-

oven.

vl

hy

hs

À

GR VERZADIGD, 16 GR KOOLHYDRATEN

RVAN 2 GR SUIKERS, 10 GR EIWIT, 1 GR ZOUT

EN 1 GRVOEDINGSVEZEL

;

IR

E

22

ee

+,

de A