Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

17

Se

Eén eiis

Tip van

IF

Serveer de

frittata als

hoofdgerecht

met een gevulde

salade en

rate.

gegrild Turks

brood met

Frittata met

-

u

-

5

F

olijfolie

voorjaarsgroente

[vegetarisch | glutenvrij|

lunchgerecht - 4 pers. -25 min.

3



ff

1. Klop in een ruime kom de eie-

pe

re

>

ren los en verkruimel er de gei-

3

tenkaas boven. Breng op smaak

u:

met zout en versgemalen peper.

+

en

2. Verhit een pan met anti-aan-

ed

bak-laag met 2 el olijfolie.

=

Bestrooi met lente-ui

Ontdooi de tuinerwten al

Rp

of verse

mun

ride

scheppend in de hete olie,

re

voet

fe

=

tgelekte) maïs toe.

ts

en

eimengsel over de

=

te en roer kort door.

gro

oh

=

HR

de fritatta op laag vuur

=

het deksel op de pan in

Vs

— 20 minuten. Stort de frittata

ers

7

pz

Per

st behulp van een bord.

UT

Pd

BEVAT PP. 1223 KJ/292 KCAL, 19 GR VET

49

WAARVAN 7 GR VERZADIGD, 11 GR KOOL-

HYDRATEN WAARVAN 2 GR SUIKERS, 19 GR

EIWIT, 1 GR ZOUT EN 3 GR VOEDINGSVEZEL

Ex

>,



CS

FRITTATA MET

VOORJAARS-

+

+

fl

|

1

GROENTE

6eieren

1elrasel

50 gzachte

225 gr

70 gr mais

geitenkaas

hanout

tuinerwten

(blik)

54 Dirk

naturel

(diepvries)