Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
17
Se
Eén eiis
Tip van
IF
Serveer de
frittata als
hoofdgerecht
met een gevulde
salade en
rate.
gegrild Turks
brood met
Frittata met
-
u
-
5
F
olijfolie
voorjaarsgroente
[vegetarisch | glutenvrij|
lunchgerecht - 4 pers. -25 min.
3
—
ff
1. Klop in een ruime kom de eie-
pe
re
>
ren los en verkruimel er de gei-
3
tenkaas boven. Breng op smaak
u:
met zout en versgemalen peper.
+
en
2. Verhit een pan met anti-aan-
ed
bak-laag met 2 el olijfolie.
=
Bestrooi met lente-ui
Ontdooi de tuinerwten al
Rp
of verse
mun
ride
scheppend in de hete olie,
re
voet
fe
=
tgelekte) maïs toe.
ts
en
eimengsel over de
=
te en roer kort door.
gro
oh
=
HR
de fritatta op laag vuur
=
het deksel op de pan in
Vs
— 20 minuten. Stort de frittata
ers
7
pz
Per
st behulp van een bord.
UT
Pd
BEVAT PP. 1223 KJ/292 KCAL, 19 GR VET
49
WAARVAN 7 GR VERZADIGD, 11 GR KOOL-
HYDRATEN WAARVAN 2 GR SUIKERS, 19 GR
EIWIT, 1 GR ZOUT EN 3 GR VOEDINGSVEZEL
Ex
>,
€
CS
FRITTATA MET
VOORJAARS-
+
+
fl
|
1
GROENTE
6eieren
1elrasel
50 gzachte
225 gr
70 gr mais
geitenkaas
hanout
tuinerwten
(blik)
54 Dirk
naturel
(diepvries)