Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 54 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 54
17 Se Eén eiis Tip van IF Serveer de frittata als hoofdgerecht met een gevulde salade en rate. gegrild Turks brood met Frittata met - u - 5 F olijfolie voorjaarsgroente [vegetarisch | glutenvrij| lunchgerecht - 4 pers. -25 min. 3 — ff 1. Klop in een ruime kom de eie- pe re > ren los en verkruimel er de gei- 3 tenkaas boven. Breng op smaak u: met zout en versgemalen peper. + en 2. Verhit een pan met anti-aan- ed bak-laag met 2 el olijfolie. = Bestrooi met lente-ui Ontdooi de tuinerwten al Rp of verse mun ride scheppend in de hete olie, re voet fe = tgelekte) maïs toe. ts en eimengsel over de = te en roer kort door. gro oh = HR de fritatta op laag vuur = het deksel op de pan in Vs — 20 minuten. Stort de frittata ers 7 pz Per st behulp van een bord. UT Pd BEVAT PP. 1223 KJ/292 KCAL, 19 GR VET 49 WAARVAN 7 GR VERZADIGD, 11 GR KOOL- HYDRATEN WAARVAN 2 GR SUIKERS, 19 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 3 GR VOEDINGSVEZEL Ex >, € CS FRITTATA MET VOORJAARS- + + fl | 1 GROENTE 6eieren 1elrasel 50 gzachte 225 gr 70 gr mais geitenkaas hanout tuinerwten (blik) 54 Dirk naturel (diepvries)
Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 54