Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Voorjaarsminestrone
hoofdgerecht - 4 pers. - 15 min,
>
3
(A
«
u
mlui
EN
ä
m2elolifolie
m4 el groene pesto
Dit maak
“=
m 200 gr gebroken sperziebonen
je in maar
4
m2 groentebouillonblokjes
wm 200 gr farfalle pasta
wm 200 gr diepvriestuinerwten
Ke
extra fijn
= 150 gr diepvriestuinbonen
extra fijn
4
m1 bos radijs
1. Breng 1 liter water aan de kook.
)
Pel en snipper de ui. Verhit een
Pe
soeppan met 2 el olijfolie en fruit de
ei.
jo
Ki
SE
ui. Voeg 1 el pesto toe en schep om
\
met de sperziebonen. Schenk het
V
kokende water in de pan en
&
de
Ch
verkruimel er de bouillonblokjes
N
boven. Breng opnieuw aan de kook
Pad
fx
N
Se
I
2. Voeg de pasta toe en kook in
2
N
8 minuten beetgaar. Voeg de
FE
N
|
laatste 4 minuten de tuinerwten
en tuinbonen toe aan de soep. Snijd
intussen de radijs in kwarten
3. Voeg de radijs toe en breng de
N
A
soep op smaak met pesto, zout en
"
N
9
Fo
versgemalen peper.
BEVAT PP. 1601 KJ/383 KCAL, 12 GR VET WAAR-
VAN 3 GR VERZADIGD, 51 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 6 GR SUIKERS, 15 GR EIWIT,
SV
26R ZOUT EN 9 GR VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Verdicchio
Terrazzano
4
[4
Lekker met
volkoren
stokbrood en
smeerbare
(verse)
kruidenboter.
67