Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Voorjaarsminestrone

hoofdgerecht - 4 pers. - 15 min,

>

3

(A

«

u

mlui

EN

ä

m2elolifolie

m4 el groene pesto

Dit maak

“=

m 200 gr gebroken sperziebonen

je in maar

4

m2 groentebouillonblokjes

wm 200 gr farfalle pasta

wm 200 gr diepvriestuinerwten

Ke

extra fijn

= 150 gr diepvriestuinbonen

extra fijn

4

m1 bos radijs

1. Breng 1 liter water aan de kook.

)

Pel en snipper de ui. Verhit een

Pe

soeppan met 2 el olijfolie en fruit de

ei.

jo

Ki

SE

ui. Voeg 1 el pesto toe en schep om

\

met de sperziebonen. Schenk het

V

kokende water in de pan en

&

de

Ch

verkruimel er de bouillonblokjes

N

boven. Breng opnieuw aan de kook

Pad

fx

N

Se

I

2. Voeg de pasta toe en kook in

2

N

8 minuten beetgaar. Voeg de

FE

N

|

laatste 4 minuten de tuinerwten

en tuinbonen toe aan de soep. Snijd

intussen de radijs in kwarten

3. Voeg de radijs toe en breng de

N

A

soep op smaak met pesto, zout en

"

N

9

Fo

versgemalen peper.

BEVAT PP. 1601 KJ/383 KCAL, 12 GR VET WAAR-

VAN 3 GR VERZADIGD, 51 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 6 GR SUIKERS, 15 GR EIWIT,

SV

26R ZOUT EN 9 GR VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP Verdicchio

Terrazzano

4

[4

Lekker met

volkoren

stokbrood en

smeerbare

(verse)

kruidenboter.

67