Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 67 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 67
Voorjaarsminestrone hoofdgerecht - 4 pers. - 15 min, > 3 (A « u mlui EN ä m2elolifolie m4 el groene pesto Dit maak “= m 200 gr gebroken sperziebonen je in maar 4 m2 groentebouillonblokjes wm 200 gr farfalle pasta wm 200 gr diepvriestuinerwten Ke extra fijn = 150 gr diepvriestuinbonen extra fijn 4 m1 bos radijs 1. Breng 1 liter water aan de kook. ) Pel en snipper de ui. Verhit een Pe soeppan met 2 el olijfolie en fruit de ei. jo Ki SE ui. Voeg 1 el pesto toe en schep om \ met de sperziebonen. Schenk het V kokende water in de pan en & de Ch verkruimel er de bouillonblokjes N boven. Breng opnieuw aan de kook Pad fx N Se I 2. Voeg de pasta toe en kook in 2 N 8 minuten beetgaar. Voeg de FE N | laatste 4 minuten de tuinerwten en tuinbonen toe aan de soep. Snijd intussen de radijs in kwarten 3. Voeg de radijs toe en breng de N A soep op smaak met pesto, zout en " N 9 Fo versgemalen peper. BEVAT PP. 1601 KJ/383 KCAL, 12 GR VET WAAR- VAN 3 GR VERZADIGD, 51 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 GR SUIKERS, 15 GR EIWIT, SV 26R ZOUT EN 9 GR VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Verdicchio Terrazzano 4 [4 Lekker met volkoren stokbrood en smeerbare (verse) kruidenboter. 67
Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 67