Dirk - Folder van 29.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 78 pagina's van de Dirk folder, geldig van 29.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
CH
À
-"Spinaziebagelmet zalm
.
brunchgerech
Stuks - 15 min
hd,
AN
m4 eier,
bieslook
r verse roomkaas
1 el geraspte mierikswortel
SA
m2 el olijfolie
Dr
m 300 gr verse spinazie
mi citroen
f
m4 elkappertjes
m 200 gr gerookte zalm
m4 bagels (afbakbrood)
wm extra nodig: rasp
1. Bak de bagels volgens de
aanwijzingen op de verpakking
2. Kook de eieren in 5 minuten
zacht en laat schrikken onder koud
stromend water. Snijd de bieslook
fijn. Rasp de schil van de citroen en
pers hem uit. Roer de verse room-
kaas los met de mierikswortel,
Æ
0,5 el citroenrasp en 3 el bieslook.
Breng op smaak met versgemalen
>
ns
peper.
@
3. Verhit een koekenpan met de olie
op middelhoog vuur en voeg de
spinazie hand voor hand toe tot
deze slinkt. Strooi over de spinazie
ÿ
het sap uit de citroen. Schep ver-
volgens de kappertjes erdoor. Giet
ie
eventueel vocht af. Breng op
N
Fi
4
smaak met versgemalen peper.
4. Pel de eieren en halveer ze.
À
F7
Halveer de bagels. Bestrijk ze met
a
+
het roomkaasmengsel en beleg de
|
bagels met spinazie, gerookte zalm
af
en een ei
pt
BEVAT P.P. 2479 KJ/593 KCAL, 31 GR VET WAAR-
VAN 12 GR VERZADIGD, 44 GR KOOLHYDRATEN
|
WAARVAN 5 GR SUIKERS, 32 GR EIWIT,
4 GRZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL
le" me
A
en.
Sen met Apnelsientje
Ee
=d
PS
BijPäsen hoort natuurlijk Appelsientje. Onze Appelsientje Sappen zijn
Gemaakt van 100% puur sap van het beste zongerijpte fruit en verder
7
niets. En dat proef je. Nu ook met een nieuwe handige dop waarmee
1
Ft
het pak nog makelijker open gaat
4
31