Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Specialist

>

=

x

*

à

2

= >

Komt van

e bakker!

=

Hoogvliet is de enige supermarkt in Nederland die zich

Warme Bakker mag noemen. En daar is de manager

van de bakkerij, Gerard Willemsen, hartstikke trots op!

“Dat ons brood met passie en ambacht gemaakt wordt en

Ÿ

supervers in de winkels wordt afgeleverd, proef je echt!”

Hoe komt het dat Hoogvliet

eens wat anders dan de amandelspijs

Merk je verder in de bakkerij veel

de enige supermarkt is die zichzelf

die we traditioneel gewend zijn. Zo

van de seizoenen?

Warme Bakker mag noemen?

kunnen we de consument verrassen. De

“Nee, meer van de feestdagen. Hetis

“De term Warme Bakker wordt niet

chocoladestol die daar ornheen bedacht

voor Pasen traditioneel de drukste

bepaald door machines of hoeveel

is, smaakt heerlijk bij die vulling”

periode in de bakkerij. Kerst is in

heden, maar door hoe jij het proces

verband met de stollenproductie ook

beheerst. Van de Warme Bakker mag je

Vind jij hem lekker?

altijd druk. De rest van het jaar zijn er

verwachten dat hij eigen receptuur heeft,

“Heerlijk, ik ben een zoetekauw!”

nog weleens pieken, afhankelijk van

eigen producten bakt en die alleen in

zijn eigen winkels verkoopt. Daarmee

voldoen wij aan alle eisen. En dan hebben

we zelfs een voorsprong. Door ons

“Heerlijk: chocoladestol met

transportsysteem kunnen wij meerdere

keren bij een winkel komen en daardoor



hazelnootkaramelspij:

het bakmoment en het verkoopmoment

heel dicht bij elkaar brengen. Dat maakt

dat ons brood wat met veel arnbacht

en passie geraakt is, supervers in de

winkels ligt”

Nieuw in het assortiment is de

kerststol met chocola. Hoe is deze

tot stand gekomen?

pn

m

“Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe

(

producten om onze klanten te verrassen

en te verwennen. Wij hebben een eigen

Pr

ontwikkelaar in de bakkerij en zijn altijd

op zoek naar nieuwe recepten. Ook in

overleg met onze grondstofleveranciers.

Deze ideeën worden uitgewerkt. Eén

daarvan is de chocoladestol geweest. Wij

zijn heel enthousiast over de hazelnoot-

AS

karamelspijs in deze stol. Het is weer

14 LEEN winter 2021