Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Specialist
>
=
x
*
à
2
= >
Komt van
e bakker!
=
Hoogvliet is de enige supermarkt in Nederland die zich
Warme Bakker mag noemen. En daar is de manager
van de bakkerij, Gerard Willemsen, hartstikke trots op!
“Dat ons brood met passie en ambacht gemaakt wordt en
Ÿ
supervers in de winkels wordt afgeleverd, proef je echt!”
Hoe komt het dat Hoogvliet
eens wat anders dan de amandelspijs
Merk je verder in de bakkerij veel
de enige supermarkt is die zichzelf
die we traditioneel gewend zijn. Zo
van de seizoenen?
Warme Bakker mag noemen?
kunnen we de consument verrassen. De
“Nee, meer van de feestdagen. Hetis
“De term Warme Bakker wordt niet
chocoladestol die daar ornheen bedacht
voor Pasen traditioneel de drukste
bepaald door machines of hoeveel
is, smaakt heerlijk bij die vulling”
periode in de bakkerij. Kerst is in
heden, maar door hoe jij het proces
verband met de stollenproductie ook
beheerst. Van de Warme Bakker mag je
Vind jij hem lekker?
altijd druk. De rest van het jaar zijn er
verwachten dat hij eigen receptuur heeft,
“Heerlijk, ik ben een zoetekauw!”
nog weleens pieken, afhankelijk van
eigen producten bakt en die alleen in
zijn eigen winkels verkoopt. Daarmee
voldoen wij aan alle eisen. En dan hebben
we zelfs een voorsprong. Door ons
“Heerlijk: chocoladestol met
transportsysteem kunnen wij meerdere
keren bij een winkel komen en daardoor
”
hazelnootkaramelspij:
het bakmoment en het verkoopmoment
heel dicht bij elkaar brengen. Dat maakt
dat ons brood wat met veel arnbacht
en passie geraakt is, supervers in de
winkels ligt”
Nieuw in het assortiment is de
kerststol met chocola. Hoe is deze
tot stand gekomen?
pn
m
“Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe
(
producten om onze klanten te verrassen
en te verwennen. Wij hebben een eigen
Pr
ontwikkelaar in de bakkerij en zijn altijd
op zoek naar nieuwe recepten. Ook in
overleg met onze grondstofleveranciers.
Deze ideeën worden uitgewerkt. Eén
daarvan is de chocoladestol geweest. Wij
zijn heel enthousiast over de hazelnoot-
AS
karamelspijs in deze stol. Het is weer
14 LEEN winter 2021