Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Hoogvliet Folder 29.11.2021

Hier is pagina 14 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 14

Specialist > = x * à 2 = > Komt van e bakker! = Hoogvliet is de enige supermarkt in Nederland die zich Warme Bakker mag noemen. En daar is de manager van de bakkerij, Gerard Willemsen, hartstikke trots op! “Dat ons brood met passie en ambacht gemaakt wordt en Ÿ supervers in de winkels wordt afgeleverd, proef je echt!” Hoe komt het dat Hoogvliet eens wat anders dan de amandelspijs Merk je verder in de bakkerij veel de enige supermarkt is die zichzelf die we traditioneel gewend zijn. Zo van de seizoenen? Warme Bakker mag noemen? kunnen we de consument verrassen. De “Nee, meer van de feestdagen. Hetis “De term Warme Bakker wordt niet chocoladestol die daar ornheen bedacht voor Pasen traditioneel de drukste bepaald door machines of hoeveel is, smaakt heerlijk bij die vulling” periode in de bakkerij. Kerst is in heden, maar door hoe jij het proces verband met de stollenproductie ook beheerst. Van de Warme Bakker mag je Vind jij hem lekker? altijd druk. De rest van het jaar zijn er verwachten dat hij eigen receptuur heeft, “Heerlijk, ik ben een zoetekauw!” nog weleens pieken, afhankelijk van eigen producten bakt en die alleen in zijn eigen winkels verkoopt. Daarmee voldoen wij aan alle eisen. En dan hebben we zelfs een voorsprong. Door ons “Heerlijk: chocoladestol met transportsysteem kunnen wij meerdere keren bij een winkel komen en daardoor ” hazelnootkaramelspij: het bakmoment en het verkoopmoment heel dicht bij elkaar brengen. Dat maakt dat ons brood wat met veel arnbacht en passie geraakt is, supervers in de winkels ligt” Nieuw in het assortiment is de kerststol met chocola. Hoe is deze tot stand gekomen? pn m “Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ( producten om onze klanten te verrassen en te verwennen. Wij hebben een eigen Pr ontwikkelaar in de bakkerij en zijn altijd op zoek naar nieuwe recepten. Ook in overleg met onze grondstofleveranciers. Deze ideeën worden uitgewerkt. Eén daarvan is de chocoladestol geweest. Wij zijn heel enthousiast over de hazelnoot- AS karamelspijs in deze stol. Het is weer 14 LEEN winter 2021

Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 14