Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vers van het land
De oud Hollandse
winterknaller is
inmiddels een trend
superfood
Handig!
Op hoogvliet.com/recepten vind je niet alleen heel
veel lekkere recepten, je kunt er ook meteen alle
ingrediënten bestellen!
97
he =
Be
%
pen
Ÿ
LE
ns. +
IR
7
u
Ü
NC
Be)
kf
a
Kr
A
PACE
ns.
usilli
= Boereustoofschotel
met boerenkoolpesto en gegrilde kip
met worst
4 personen
4 personen
© 8 eetl. olijfolie
© 1 eetl. olijfolie
Verhit 2 eetlepels olie in een grillpan
Verhit de olie in een grote
© 2 kipfilets
en gril de kipfilets samen met de
© 2 teentjes knoflook
koekenpan en bak de
© 200 gram
champignons op een hoge stand in circa
(geperst)
knoflook, ui en het worstvlees
champignons (in
12 minuten goudbruin en gaar. Breng
© Trode ui (in ringen)
circa 5 minuten. Voeg de
kwarten)
op smaak met zout en peper. Kook
© 250 gram braadworsten
rozemarijn, tomatenblokjes,
© 300 gram fusilli
intussen de pasta. Giet af en bewaar
(zonder vel)
bruine bonen en kapucijners
0100 gram
% kopje kookvocht. Maal de boerenkool,
1 takje rozemarijn
toe en laat met het deksel op
boerenkool
knoflook, kaas en walnoten fijn in een
© 800 gram
de pan circa 20 minuten
fijngesneden,
keukenmachine of met een staafmixer.
tomatenblokjes (blik)
stoven op een lage stand. Voeg
panklaar)
Voeg 6 eetlepels olie en 4 eetlepels kook-
© 400 gram bruine bonen
de boerenkool toe, warm nog
© 1 teentje knoflook
vocht toe en maal tot een gladde pesto.
(blik, uitgelekt)
circa 5 minuten door en breng
(geperst)
Breng op smaak met zout en peper. Roer
200 gram kapucijners
op smaak met zout en peper.
0100 gram
de pesto en champignons door de pasta.
(blik, uitgelekt)
Parmezaanse kaas
Voeg eventueel nog wat kookvocht toe
© 200 gram boerenkool
© 75 gram walnoten
om het geheel lekker smeuig te maken.
Cpanklaar)
(geroosterd)
Snijd de kip in schuine plakken en
serveer op de pasta.
74 LEEN winter 2021