Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vers van het land

De oud Hollandse

winterknaller is

inmiddels een trend

superfood

Handig!

Op hoogvliet.com/recepten vind je niet alleen heel

veel lekkere recepten, je kunt er ook meteen alle

ingrediënten bestellen!

97

he =

Be

%

pen

Ÿ

LE

ns. +

IR

7

u

Ü

NC

Be)

kf

a

Kr

A

PACE

ns.

usilli

= Boereustoofschotel

met boerenkoolpesto en gegrilde kip

met worst

4 personen

4 personen

© 8 eetl. olijfolie

© 1 eetl. olijfolie

Verhit 2 eetlepels olie in een grillpan

Verhit de olie in een grote

© 2 kipfilets

en gril de kipfilets samen met de

© 2 teentjes knoflook

koekenpan en bak de

© 200 gram

champignons op een hoge stand in circa

(geperst)

knoflook, ui en het worstvlees

champignons (in

12 minuten goudbruin en gaar. Breng

© Trode ui (in ringen)

circa 5 minuten. Voeg de

kwarten)

op smaak met zout en peper. Kook

© 250 gram braadworsten

rozemarijn, tomatenblokjes,

© 300 gram fusilli

intussen de pasta. Giet af en bewaar

(zonder vel)

bruine bonen en kapucijners

0100 gram

% kopje kookvocht. Maal de boerenkool,

1 takje rozemarijn

toe en laat met het deksel op

boerenkool

knoflook, kaas en walnoten fijn in een

© 800 gram

de pan circa 20 minuten

fijngesneden,

keukenmachine of met een staafmixer.

tomatenblokjes (blik)

stoven op een lage stand. Voeg

panklaar)

Voeg 6 eetlepels olie en 4 eetlepels kook-

© 400 gram bruine bonen

de boerenkool toe, warm nog

© 1 teentje knoflook

vocht toe en maal tot een gladde pesto.

(blik, uitgelekt)

circa 5 minuten door en breng

(geperst)

Breng op smaak met zout en peper. Roer

200 gram kapucijners

op smaak met zout en peper.

0100 gram

de pesto en champignons door de pasta.

(blik, uitgelekt)

Parmezaanse kaas

Voeg eventueel nog wat kookvocht toe

© 200 gram boerenkool

© 75 gram walnoten

om het geheel lekker smeuig te maken.

Cpanklaar)

(geroosterd)

Snijd de kip in schuine plakken en

serveer op de pasta.

74 LEEN winter 2021