Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 75


Hier is pagina 75 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Hoogvliet Folder 29.11.2021

Hier is pagina 75 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 75

Vers van het land De oud Hollandse winterknaller is inmiddels een trend superfood Handig! Op hoogvliet.com/recepten vind je niet alleen heel veel lekkere recepten, je kunt er ook meteen alle ingrediënten bestellen! 97 he = Be % pen Ÿ LE ns. + IR 7 u Ü NC Be) kf a Kr A PACE ns. usilli = Boereustoofschotel met boerenkoolpesto en gegrilde kip met worst 4 personen 4 personen © 8 eetl. olijfolie © 1 eetl. olijfolie Verhit 2 eetlepels olie in een grillpan Verhit de olie in een grote © 2 kipfilets en gril de kipfilets samen met de © 2 teentjes knoflook koekenpan en bak de © 200 gram champignons op een hoge stand in circa (geperst) knoflook, ui en het worstvlees champignons (in 12 minuten goudbruin en gaar. Breng © Trode ui (in ringen) circa 5 minuten. Voeg de kwarten) op smaak met zout en peper. Kook © 250 gram braadworsten rozemarijn, tomatenblokjes, © 300 gram fusilli intussen de pasta. Giet af en bewaar (zonder vel) bruine bonen en kapucijners 0100 gram % kopje kookvocht. Maal de boerenkool, 1 takje rozemarijn toe en laat met het deksel op boerenkool knoflook, kaas en walnoten fijn in een © 800 gram de pan circa 20 minuten fijngesneden, keukenmachine of met een staafmixer. tomatenblokjes (blik) stoven op een lage stand. Voeg panklaar) Voeg 6 eetlepels olie en 4 eetlepels kook- © 400 gram bruine bonen de boerenkool toe, warm nog © 1 teentje knoflook vocht toe en maal tot een gladde pesto. (blik, uitgelekt) circa 5 minuten door en breng (geperst) Breng op smaak met zout en peper. Roer 200 gram kapucijners op smaak met zout en peper. 0100 gram de pesto en champignons door de pasta. (blik, uitgelekt) Parmezaanse kaas Voeg eventueel nog wat kookvocht toe © 200 gram boerenkool © 75 gram walnoten om het geheel lekker smeuig te maken. Cpanklaar) (geroosterd) Snijd de kip in schuine plakken en serveer op de pasta. 74 LEEN winter 2021

Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 75