Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 73




Hier is pagina 73 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

*

A

OP

nit de mottenballen!

LE

DT

u

VA

%

hk

N

x I)

Zi

"N

à

we

LR,

te

4

ya

de

N

1#

ir

à

à

FT Te

u

Pd

al

A)

%

ed

AR

à

ei

ke

%

Lu

se

N

N

a

Le WIG

1

ed

Rat

+;

+

ey

P _

LA

Boereulkool

Dn

etna

en

N

De

Ey

À personen

bit

el

A

te

e 500 gram zilvervliesrijst

° 2 eetl. zonnebloemolie

4

4

© 5 teentjes knoflook (fijngehakt)

e1 verse gember (geschild, fijngehakt,

ca. 2 cm)

5

© 300 gram boerenkool (panklaar)

© 300 gram grote garnalen (ontdooid)

© 2 eetl. sojasaus

e 1 eetl. sesamolie

© 2 eetl. Japanse rijstazijn of

limoensap

Æ

© 1 eetl. sesamzaad (geroosterd)

© 1 lente-/bosui (fijngehakt)

+

Kook de rijst. Verhit intussen de zonne-

bloemolie en roerbak hierin de knoflook,

gember en boerenkool circa 5 minuten.

Voeg de garnalen, sojasaus, sesamolie

en azijn toe en roerbak 5 minuten op

een hoge stand. Bestrooi de wokschotel

met het sesamzaad en de bosui. Serveer

met de rijst.