Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 73
Hier is pagina 73 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.

Hier is pagina 73 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 73
* A OP nit de mottenballen! LE DT u VA % hk N x I) Zi "N à we LR, te 4 ya de N 1# ir à à FT Te u Pd al A) % ed AR à ei ke % Lu se N N a Le WIG 1 ed Rat +; + ey P _ LA Boereulkool Dn etna en N De Ey À personen bit el A te e 500 gram zilvervliesrijst ° 2 eetl. zonnebloemolie 4 4 © 5 teentjes knoflook (fijngehakt) e1 verse gember (geschild, fijngehakt, ca. 2 cm) 5 © 300 gram boerenkool (panklaar) © 300 gram grote garnalen (ontdooid) © 2 eetl. sojasaus e 1 eetl. sesamolie © 2 eetl. Japanse rijstazijn of limoensap Æ © 1 eetl. sesamzaad (geroosterd) © 1 lente-/bosui (fijngehakt) + Kook de rijst. Verhit intussen de zonne- bloemolie en roerbak hierin de knoflook, gember en boerenkool circa 5 minuten. Voeg de garnalen, sojasaus, sesamolie en azijn toe en roerbak 5 minuten op een hoge stand. Bestrooi de wokschotel met het sesamzaad en de bosui. Serveer met de rijst.
Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 73