Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 73
Hier is pagina 73 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
*
A
OP
nit de mottenballen!
LE
DT
u
VA
%
hk
N
x I)
Zi
"N
à
we
LR,
te
4
ya
de
N
1#
ir
à
à
FT Te
u
Pd
al
A)
%
ed
AR
à
ei
ke
%
Lu
se
N
N
a
Le WIG
1
ed
Rat
+;
+
ey
P _
LA
Boereulkool
Dn
etna
en
N
De
Ey
À personen
bit
el
A
te
e 500 gram zilvervliesrijst
° 2 eetl. zonnebloemolie
4
4
© 5 teentjes knoflook (fijngehakt)
e1 verse gember (geschild, fijngehakt,
ca. 2 cm)
5
© 300 gram boerenkool (panklaar)
© 300 gram grote garnalen (ontdooid)
© 2 eetl. sojasaus
e 1 eetl. sesamolie
© 2 eetl. Japanse rijstazijn of
limoensap
Æ
© 1 eetl. sesamzaad (geroosterd)
© 1 lente-/bosui (fijngehakt)
+
Kook de rijst. Verhit intussen de zonne-
bloemolie en roerbak hierin de knoflook,
gember en boerenkool circa 5 minuten.
Voeg de garnalen, sojasaus, sesamolie
en azijn toe en roerbak 5 minuten op
een hoge stand. Bestrooi de wokschotel
met het sesamzaad en de bosui. Serveer
met de rijst.