Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 76




Hier is pagina 76 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#

4

RE

tn

el

mn

ES

=

£

Pr

Ë

st

A

B

ER

1

kiss

KS

En

B

Le

ER

a

ai

AS

à

Si

Le

TS

he

Boereukoolsoep

f

ii

N

mr

met gerookte kip 8 chorizo

+

4 personel

© 3 eetl. olijfolie

Verhit de olijfolie en bak hierin de chorizo licht

© 250 gram chorizo (in plakjes)

krokant. Schep het vlees uit de pan. Fruit in het

e 2 teentjes knoflook (gehakt)

bakvet de knoflook en ui. Schep de aardappel

Fin

e1ui (grof gesnipperd)

en boerenkool erdoor en bak deze even mee.

© 600 gram kruimige aardappels

Giet de bouillon erbij en kook zachtjes 15-20

(geschild, in blokjes)

minuten. Pureer de soep niet helemaal fin.

500 gram boerenkool (panklaar)

Schep de chorizo en de helft van de gerookte

© 15 liter kippenbouillon

kip erdoor. Voeg peper naar smaak toe.

© 150 gram gerookte kipfilet

Serveer de soep met een eetlepel creme fraîche

(vleeswaren, in reepjes)

erop of giet er kookroom in. Verdeel de rest van de

© 125 milliliter crème fraîche of

kipreepjes erover. Lekker met grof bruinbrood.

150 milliliter kookroom

mr

nd

+