Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
#
4
RE
tn
el
mn
ES
=
£
Pr
Ë
st
A
B
ER
1
kiss
KS
En
B
Le
ER
a
ai
AS
à
Si
Le
TS
he
Boereukoolsoep
f
ii
N
mr
met gerookte kip 8 chorizo
+
4 personel
© 3 eetl. olijfolie
Verhit de olijfolie en bak hierin de chorizo licht
© 250 gram chorizo (in plakjes)
krokant. Schep het vlees uit de pan. Fruit in het
e 2 teentjes knoflook (gehakt)
bakvet de knoflook en ui. Schep de aardappel
Fin
e1ui (grof gesnipperd)
en boerenkool erdoor en bak deze even mee.
© 600 gram kruimige aardappels
Giet de bouillon erbij en kook zachtjes 15-20
(geschild, in blokjes)
minuten. Pureer de soep niet helemaal fin.
500 gram boerenkool (panklaar)
Schep de chorizo en de helft van de gerookte
© 15 liter kippenbouillon
kip erdoor. Voeg peper naar smaak toe.
© 150 gram gerookte kipfilet
Serveer de soep met een eetlepel creme fraîche
(vleeswaren, in reepjes)
erop of giet er kookroom in. Verdeel de rest van de
© 125 milliliter crème fraîche of
kipreepjes erover. Lekker met grof bruinbrood.
150 milliliter kookroom
mr
nd
+