Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 76


Hier is pagina 76 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Hoogvliet Folder 29.11.2021

Hier is pagina 76 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 76

# 4 RE tn el mn ES = £ Pr Ë st A B ER 1 kiss KS En B Le ER a ai AS à Si Le TS he Boereukoolsoep f ii N mr met gerookte kip 8 chorizo + 4 personel © 3 eetl. olijfolie Verhit de olijfolie en bak hierin de chorizo licht © 250 gram chorizo (in plakjes) krokant. Schep het vlees uit de pan. Fruit in het e 2 teentjes knoflook (gehakt) bakvet de knoflook en ui. Schep de aardappel Fin e1ui (grof gesnipperd) en boerenkool erdoor en bak deze even mee. © 600 gram kruimige aardappels Giet de bouillon erbij en kook zachtjes 15-20 (geschild, in blokjes) minuten. Pureer de soep niet helemaal fin. 500 gram boerenkool (panklaar) Schep de chorizo en de helft van de gerookte © 15 liter kippenbouillon kip erdoor. Voeg peper naar smaak toe. © 150 gram gerookte kipfilet Serveer de soep met een eetlepel creme fraîche (vleeswaren, in reepjes) erop of giet er kookroom in. Verdeel de rest van de © 125 milliliter crème fraîche of kipreepjes erover. Lekker met grof bruinbrood. 150 milliliter kookroom mr nd +

Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 76