Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.

Hier is pagina 34 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 34
Borrelhappen "4 7, ‘# x A es A A ES | sr 1< |! LT à ae” ui à pn eh tr LÉ: [0 à. DT, des a à A 7 Ve ÈS Zi N 7 is Pt A à 2. et LS Al Sa VOLLS TTC W Meng 500 ml volle 2 Streek kwark met 1theelepel zout en laat dit 2 uur uitlekken in een schone theedoek. Meng rd À met 200 gram gerookte À: zalm, rasp en sap van 1 citroen, 8 zoetzure augurkjes, peterselie en 3 eetlepels in olie es knapperig gebakken ù kappertjes. Lekker met soepstengels! ner Se m Verwarm de oven op 220°C. 9 Bestrijk een halve pompoen STREEK aan de binnenkant met olie en PRSDUCTEN UIT HET GROENE HART bestrooi met zout. Rooster in de oven in circa 40 minuten Alle boeren die Streek producten uit het Groene Hart gaar. Schep het lauwwarme leveren, hebben grote liefde en passie voor hun vak en vruchtvlees uit de schil en prak dat proef je. De koeien die de melk voor kaas en zuivel fijn met een teentje geperst leveren, mogen buiten grazen zolang het kan. Kaas wordt knoflook, rode peper en gemaakt volgens traditioneel, ambachtelijk proces; koriander. Lekker als dip zuivel is puur natuur, zonder onnodige toevoegingen. met kroepoek of op toast. Alle producten zijn vers en vooral heel erg lekker! 34 winter 2021
Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 34