Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Borrelhappen

"4

7,

‘#

x A

es

A

A

ES

|

sr

1<

|!

LT à

ae”

ui à

pn

eh

tr

LÉ:

[0

à.

DT,

des

a

à

A

7

Ve

ÈS

Zi

N

7

is

Pt

A

à

2.

et

LS

Al

Sa

VOLLS

TTC

W

Meng 500 ml volle

2

Streek kwark met

1theelepel zout en laat

dit 2 uur uitlekken in een

schone theedoek. Meng

rd

À

met 200 gram gerookte

À:

zalm, rasp en sap van

1 citroen, 8 zoetzure

augurkjes, peterselie

en 3 eetlepels in olie

es

knapperig gebakken

ù

kappertjes. Lekker met

soepstengels!

ner Se

m

Verwarm de oven op 220°C.

9

Bestrijk een halve pompoen

STREEK

aan de binnenkant met olie en

PRSDUCTEN UIT HET GROENE HART

bestrooi met zout. Rooster in

de oven in circa 40 minuten

Alle boeren die Streek producten uit het Groene Hart

gaar. Schep het lauwwarme

leveren, hebben grote liefde en passie voor hun vak en

vruchtvlees uit de schil en prak

dat proef je. De koeien die de melk voor kaas en zuivel

fijn met een teentje geperst

leveren, mogen buiten grazen zolang het kan. Kaas wordt

knoflook, rode peper en

gemaakt volgens traditioneel, ambachtelijk proces;

koriander. Lekker als dip

zuivel is puur natuur, zonder onnodige toevoegingen.

met kroepoek of op toast.

Alle producten zijn vers en vooral heel erg lekker!

34

winter 2021