Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Borrelhappen
"4
7,
‘#
x A
es
A
A
ES
|
sr
1<
|!
LT à
ae”
ui à
pn
eh
tr
LÉ:
[0
à.
DT,
des
a
à
A
7
Ve
ÈS
Zi
N
7
is
Pt
A
à
2.
et
LS
Al
Sa
VOLLS
TTC
W
Meng 500 ml volle
2
Streek kwark met
1theelepel zout en laat
dit 2 uur uitlekken in een
schone theedoek. Meng
rd
À
met 200 gram gerookte
À:
zalm, rasp en sap van
1 citroen, 8 zoetzure
augurkjes, peterselie
en 3 eetlepels in olie
es
knapperig gebakken
ù
kappertjes. Lekker met
soepstengels!
ner Se
m
Verwarm de oven op 220°C.
9
Bestrijk een halve pompoen
STREEK
aan de binnenkant met olie en
PRSDUCTEN UIT HET GROENE HART
bestrooi met zout. Rooster in
de oven in circa 40 minuten
Alle boeren die Streek producten uit het Groene Hart
gaar. Schep het lauwwarme
leveren, hebben grote liefde en passie voor hun vak en
vruchtvlees uit de schil en prak
dat proef je. De koeien die de melk voor kaas en zuivel
fijn met een teentje geperst
leveren, mogen buiten grazen zolang het kan. Kaas wordt
knoflook, rode peper en
gemaakt volgens traditioneel, ambachtelijk proces;
koriander. Lekker als dip
zuivel is puur natuur, zonder onnodige toevoegingen.
met kroepoek of op toast.
Alle producten zijn vers en vooral heel erg lekker!
34
winter 2021