Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 16


Hier is pagina 16 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Hoogvliet Folder 29.11.2021

Hier is pagina 16 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 16

Specialist = — wat er gebeurt op dat moment. Gaan er veel a Be mensen op vakantie, dan worden er veel r bolletjes verkocht. Dat nemen we lekker mee in de auto” di À Wat merk je van de trends in de | broodverkoop? “Sallands Zonnepit blijft een Hoogvliet topper. De trend die we de laatste jaren zien is dat de consurnent steeds meer naar Pr donkere broodsoorten en volkoren gaat. Er is een verschuiving in het assortiment. 4 Ook het koolhydraatverlaagde brood is inmiddels een van de toppers” er: Welk type brood wordt het meest verkocht? “Sallands Zonnepit en Multikorn. Die laatste is van oudsher een meergranen, rnaar we hebben nu ook een Multikorn volkoren ontwikkeld, wat meegaat in de À trend dat we meer naar volkoren gaan. En de (gouwe ouwe’, de rozijnenkrentenbol, a dat lijft een topper!” geste e* Maakt het qua drukte in de bakkerij uit welke dag het is? Pig “Begin van de week is het relatief rustig, Le. vrijdag en zaterdag zijn de meeste En ya» ; verkopen. Dat komt overeen met het LE | aantal mensen dat je in de winkel krijgt” Komt al het brood op de broodafdeling verschillende bollen en puntjes in wit, uit dezelfde bakkerij? bruin, volkoren, meergranen en gevuld met “Al het grootbrood (de traditionele hele rozijnen en krenten. In de winkel bakken en halve broden) en Kleinbrood (puntjes we ook zelf broodjes af, zoals kaiserbroodjes en bolletjes) komt uit onze eigen bakkerij en croissants. Die liggen supervers op je Wat het Hoogvliet brood zo uniek en te wachten. Ook daarin kunnen wij ons als Warre Bakker onderscheiden” lekker raakt, is dat het bij ons onverpakt en ongesneden wordt aangeleverd en pas in de winkel wordt gesneden en verpakt. Verveelt de geur van vers brood ooit? Tenzij je het natuurlijk liever ongesneden, “Dat je deze vraag durft te stellen! Uiteraard meeneemt. Zo blijft het extra vers, is de niet. Als ik de geur van versgebakken brood korst superknapperig en smaakt het brood ruik, ben ik elke keer weer blij. Het is net als nóg lekkerder. Onder kleinbrood vallen pas gemaaid gras, dat is ook altijd lekker” Verschillende smaken Voor vier verschillende verrukkelijke stollen kun 4 fre “Salland je in dit seizoen terecht bij Warme Bakker Hoogvliet. De luxe Zonuepit blijft stol (750 gram) met A amandelspijs vulling, de RER eeu Hoogvliet ‘gewone’ kerststol, een ve D appel-kaneelstol en de _ topper” nieuwe chocoladestol. 16 N winter 2021

Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 16