Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Specialist
=
—
wat er gebeurt op dat moment. Gaan er veel
a
Be
mensen op vakantie, dan worden er veel
r
bolletjes verkocht. Dat nemen we lekker
mee in de auto”
di
À
Wat merk je van de trends in de
|
broodverkoop?
“Sallands Zonnepit blijft een Hoogvliet
topper. De trend die we de laatste jaren
zien is dat de consurnent steeds meer naar
Pr
donkere broodsoorten en volkoren gaat.
Er is een verschuiving in het assortiment.
4
Ook het koolhydraatverlaagde brood is
inmiddels een van de toppers”
er:
Welk type brood wordt het meest
verkocht?
“Sallands Zonnepit en Multikorn. Die
laatste is van oudsher een meergranen,
rnaar we hebben nu ook een Multikorn
volkoren ontwikkeld, wat meegaat in de
À
trend dat we meer naar volkoren gaan.
En de (gouwe ouwe’, de rozijnenkrentenbol,
a
dat lijft een topper!”
geste
e*
Maakt het qua drukte in de bakkerij
uit welke dag het is?
Pig
“Begin van de week is het relatief rustig,
Le.
vrijdag en zaterdag zijn de meeste
En
ya» ;
verkopen. Dat komt overeen met het
LE |
aantal mensen dat je in de winkel krijgt”
Komt al het brood op de broodafdeling
verschillende bollen en puntjes in wit,
uit dezelfde bakkerij?
bruin, volkoren, meergranen en gevuld met
“Al het grootbrood (de traditionele hele
rozijnen en krenten. In de winkel bakken
en halve broden) en Kleinbrood (puntjes
we ook zelf broodjes af, zoals kaiserbroodjes
en bolletjes) komt uit onze eigen bakkerij
en croissants. Die liggen supervers op je
Wat het Hoogvliet brood zo uniek en
te wachten. Ook daarin kunnen wij ons
als Warre Bakker onderscheiden”
lekker raakt, is dat het bij ons onverpakt
en ongesneden wordt aangeleverd en pas
in de winkel wordt gesneden en verpakt.
Verveelt de geur van vers brood ooit?
Tenzij je het natuurlijk liever ongesneden,
“Dat je deze vraag durft te stellen! Uiteraard
meeneemt. Zo blijft het extra vers, is de
niet. Als ik de geur van versgebakken brood
korst superknapperig en smaakt het brood
ruik, ben ik elke keer weer blij. Het is net als
nóg lekkerder. Onder kleinbrood vallen
pas gemaaid gras, dat is ook altijd lekker”
Verschillende
smaken
Voor vier verschillende
verrukkelijke stollen kun
4
fre
“Salland
je in dit seizoen terecht
bij Warme Bakker
Hoogvliet. De luxe
Zonuepit blijft
stol (750 gram) met
A
amandelspijs vulling, de
RER
eeu Hoogvliet
‘gewone’ kerststol, een
ve
D
appel-kaneelstol en de
_ topper”
nieuwe chocoladestol.
16
N winter 2021