Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Specialist

=



wat er gebeurt op dat moment. Gaan er veel

a

Be

mensen op vakantie, dan worden er veel

r

bolletjes verkocht. Dat nemen we lekker

mee in de auto”

di

À

Wat merk je van de trends in de

|

broodverkoop?

“Sallands Zonnepit blijft een Hoogvliet

topper. De trend die we de laatste jaren

zien is dat de consurnent steeds meer naar

Pr

donkere broodsoorten en volkoren gaat.

Er is een verschuiving in het assortiment.

4

Ook het koolhydraatverlaagde brood is

inmiddels een van de toppers”

er:

Welk type brood wordt het meest

verkocht?

“Sallands Zonnepit en Multikorn. Die

laatste is van oudsher een meergranen,

rnaar we hebben nu ook een Multikorn

volkoren ontwikkeld, wat meegaat in de

À

trend dat we meer naar volkoren gaan.

En de (gouwe ouwe’, de rozijnenkrentenbol,

a

dat lijft een topper!”

geste

e*

Maakt het qua drukte in de bakkerij

uit welke dag het is?

Pig

“Begin van de week is het relatief rustig,

Le.

vrijdag en zaterdag zijn de meeste

En

ya» ;

verkopen. Dat komt overeen met het

LE |

aantal mensen dat je in de winkel krijgt”

Komt al het brood op de broodafdeling

verschillende bollen en puntjes in wit,

uit dezelfde bakkerij?

bruin, volkoren, meergranen en gevuld met

“Al het grootbrood (de traditionele hele

rozijnen en krenten. In de winkel bakken

en halve broden) en Kleinbrood (puntjes

we ook zelf broodjes af, zoals kaiserbroodjes

en bolletjes) komt uit onze eigen bakkerij

en croissants. Die liggen supervers op je

Wat het Hoogvliet brood zo uniek en

te wachten. Ook daarin kunnen wij ons

als Warre Bakker onderscheiden”

lekker raakt, is dat het bij ons onverpakt

en ongesneden wordt aangeleverd en pas

in de winkel wordt gesneden en verpakt.

Verveelt de geur van vers brood ooit?

Tenzij je het natuurlijk liever ongesneden,

“Dat je deze vraag durft te stellen! Uiteraard

meeneemt. Zo blijft het extra vers, is de

niet. Als ik de geur van versgebakken brood

korst superknapperig en smaakt het brood

ruik, ben ik elke keer weer blij. Het is net als

nóg lekkerder. Onder kleinbrood vallen

pas gemaaid gras, dat is ook altijd lekker”

Verschillende

smaken

Voor vier verschillende

verrukkelijke stollen kun

4

fre

“Salland

je in dit seizoen terecht

bij Warme Bakker

Hoogvliet. De luxe

Zonuepit blijft

stol (750 gram) met

A

amandelspijs vulling, de

RER

eeu Hoogvliet

‘gewone’ kerststol, een

ve

D

appel-kaneelstol en de

_ topper”

nieuwe chocoladestol.

16

N winter 2021