Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Hoogvliet Folder 29.11.2021

Hier is pagina 7 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 7

or dt % 4, ie a u ê 1 i us R Sa a. 5 | d | $ Ê Woest lekkere manis toe en meng alles door ÿ sate ayam elkaar. Marineer de kipsliertjes 4 personen minimaal 1 uur. Rijg de kip zo'n 4 à5 stukjes, in de lengte aan in © 750 gram kippendij water geweekte stokjes en plooi © ketjap manis ze. Begin met kip, wissel af met het vel en eindig met kip. Rooster © 4 cm gember, geschild en in plakjes de saté in een grillpan een paar } minuten per kant tot hij net gaar © 5 knoflooktenen, gepeld is geschroeid. Giet ketjap op een © 1eetlepel suiker © snuf zout groot plat bord en meng met een, nd paar eetlepels boemboe (Vanja al © sap van % limoen 3 © 1% eetlepel sojasaus heeft voor dit kruidenmengsel een heerlijk recept, maar je kunt het be] La CA bij Hoogvliet ook kant-en-klaar $ Verwijder het vel van de kippendij kopen). Haal de stokjes erdoor en PD en gaar dat een minuut in kokend zorg dat alle kanten goed bedekt water. Door het koken wordt het vel zijn. Gaar op minder hoog vuur tot Ml 4 steviger en kun je het makkelijker de kip mooi is gekaramelliseerd. spiesen. Laat uitlekken en snijd R' Pt (7 het in smalle reepjes. N FE Vlinder de dijen: maak ze platter door de dikkere delen overdwars x. EN door te snijden. Snijd het vlees 1e j in 3 centimeter lange, niet te K dikke reepjes. Wrijf de gember, de | + a li ‘knoflook, suiker met een snuf zout ie fijn in de vijzel. Voeg limoensap. Ke 7» sojasaus en 3-4 eetlepels ketjap h te % ex Dit recept, ‘afkdijfstig vi 7 | Stok het kookbi ss ac 2 Ananas tarte tatin Ketjapkaramet: Smelt de boter in Voor 6 tot 7 taartjes een pan met dikke bodem. Voeg de suiker toe en laat nu langzaam ES karamelliseren. Dit is een (4 © lananas 6 © 6-7 velletjes bladerdeeg soort dummy-methode zonder a gespetter van brandende suiker. Ketjapkaramel Heb geduld, de saus gaat na een 200 gram roomboter minuut of 20 karamelliseren. Wanneer hij amberkleurig is, © 255 gram suiker © sap en geraspte schil van voeg je de ketjap toe. Rasp het stuk Dit recept Ya biologische limoen gember op een fijne rasp boven afkomstig het kookbos + 3 cm verse gemberwortel, de pan en meng door elkaar. Haal À geschild van het vuur tot gebruik. IndoRock © 2 eetl. ketjap manis Specerijenroom: Sla de slagroom met de suiker, het kruidnagel Specerienroom poeder en de nootmuskaat lobbig in de bakjes. Bewaar een beetje voor het Zet koel weg tot gebruik. serveren. Leg er een schijf ananas op en © 150 mililiter slagroom © 2 eetl. suiker dek af met een bladerdeegrondje. Zorg dat © Útheel kruidnagelpoeder Verwarm de oven tot 220°C. Schil het bladerdeeg het vormpje niet overlapt. © theel. nootmuskaat een ananas, verwijder de kern Schuif de taartjes in de oven en bak in en snijd in plakken. Afhankelijk 20 minuten tot het bladerdeeg goudbruin van de dikte haal je zo'n zes tot kleurt. Verwarm de ketjapkaramel op laag zeven schijven uit een ananas. vuur Draai de taartjes om op bordjes. Ontdooi de velletjes bladerdeeg Giet er nog meer karamel over en maak en steek er rondjes uit ter grootte af met een dot specerijenroom en zet snel van een klein rond ovenschaaltje. op tafel. Verwarm de ketjapkaramel, zodat hij schenkbaar is en giet een laagje an M À Nwinter 2021 7

Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 7