Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 74
Hier is pagina 74 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.

Hier is pagina 74 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 74
Vers van het land Bij boerenkool gaat je culinaire hart misschien niet meteen sneller Kloppen. Alhoewel... een goede stamppot met een dampende rookworst. Altijd lekker en zeker doen! Maar je kunt er zoveel meer mee. Denk aan wokken, ovenschotels, soepen en zelfs muffins! = wa A ml KR ij va ill fl | ” à I Ji F 72 eN % Sa rn NL 72 ö Es ; 4 Citroen-boerenkool- ne; Boerenkoollasagne el 3 met drie kazen maanzaadmuffius 12 stuks 4 personen © 100 gram boerenkool Verwarm de oven voor op 170°C. © 4 eetl. olijfolie Verwarm de oven voor op 160°C. (panklaar) Blancheer de boerenkool 1 minuut © 1 prei (in halve ringen) Verhit de olijfolie en bak hierin de © 2 eieren in kokend water, laat uitlekken en © 3 teentjes knoflook prei en knoflook. Voeg de boeren- © 150 gram boter pureer met de eieren tot een glad (fijngehakt) kool toe en bak circa 5 minuten © 120 gram suiker © 200 gram boerenkool mengsel. Kop intussen de boter mee. Voeg de room toe en gaar 5 © 1 zakje vanillesuiker met de suiker luchtig. Voeg het Cpanklaar) minuten verder. Schep een laagje © 2 citroenen (rasp en sap) boerenkoolmengsel al kloppend © 150 milliliter room van het groentemengsel in de 200 gram zelfrijzend toe. Voeg de vanillesuiker, citroen- © 6 lasagnebladen ovenschaal. Leg 3 lasagnebladen bakmeel rasp en het sap van 1 citroen toe (koelvers) erop, gevolgd door een derde deel © 1 eetl. maanzaad en klop luchtig. Voeg het bakmeel, © 400 gram ricotta van de ricotta, blauwe kaas en © 100 gram poedersuiker maanzaad en een snufje zout toe © 200 gram blauwe kaas Parmezaanse kaas. Verdeel de © muffinvorm (ingevet) ‘en meng tot een glad beslag. © 100 gram Parmezaanse helft van het overige groente- kaas (geraspt) Schep het mengsel in de holtes mengsel en de helft van de overige van de muffinvorm en bak circa kazen erover en dek weer af met 20 minuten in de oven. Meng 3 lasagnebladen. Verdeel derest intussen de poedersuiker met 3-4 van het groentemengsel en de eetlepels citroensap tot een gla- kaas erover. Bak de lasagne in, zuur. Neem de muffins uit de oven de oven in circa 20 minuten en laat ze een beetje afkoelen. Giet goudbruin. het glazuur over de muffins en laat hard worden. LEEN winter 2021 73
Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 74