Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Je houdt ervan,
of niet…
Zeggen ze. En toch is dat niet waar. Ook als je niet
£,
meteen gaat watertanden bij de gedachte aan een
schotel met de gefermenteerde witte kool, is
het jammmer om het fenomeen zuurkool in
zijn geheel af te serveren. Al was het alleen
maar omdat het supergezond en goed
en
S
voor de lijn isl
omgezet in natuurlijk zuur.
SR
In het Chinese Szechuan
Dit gi
gsproces heet
4
|
wordt al eeuwen
melkzuurfermentatie en
zuurkool gemaakt. Via
duurt zo’n là 2 maanden.
volksverhuizingen is het in
Door de fermentatie is de
Europa gekomen. Vooral
kool voorgegaard es
oken
in Oost-Europa wordt veel
overbodig. Zuurkool is licht
zuurkool gegeten. Oost-
verteerbaar. Veel lichter dan
Europese joden hebben
de oorspronkelijke witte kool.
het gerecht verspreid
naar het Westen en de
Verenigde Staten. In de
Zuurkool wordt op grote
18de eeuw nam de Engelse
schaal fabrieksmatig
ontdekkingsreiziger James
gemaakt. De gesneden
Cook bij bootreizen zuurkool
en gezouten kool gaat in
hr
mee, om scheurbuik te
grote voorraadputten
voorkomen. Tegen het eind
met water, die luchtdicht
van de lôde eeuw raakte
worden afgesloten. Soms
zuurkool in Nederland
wordt daar wijn of kruiden
Ÿ
ingeburgerd.
aan toegevoegd. In
Nederland wordt per jaar
zo’n 24 miljoen kilo zuurkool
Zuurkool is een
geproduceerd. Hiervan
bereidingsvorm; door
wordt een deel geëxporteerd.
CR as
gesneden witte kool
Bij Hoogvliet verkopen we
Ye
Fer
luchtdicht af te sluiten, gaat
de varianten Kruiden, Wijn,
de kool gisten. Zo worden
Bio, Naturel en Kerrie.
het zetmeel en de suiker
62 LEEN winter 2021