Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Hoogvliet Folder 29.11.2021

Hier is pagina 5 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 5

A Doe jij boodschappen voor de hele week? “Nee, juist heel spontaan. Bij mij is gar eten emotie. Waar ik zin in heb, dat 5 an manifesteert zich in de loop van de dag. -_— Dat kan zijn omdat ik een boek zit te lezen Ke of ik loop op de markt en ik zie bepaalde ingrediënten. Dat inspireert mij enorm” Wie laat jij het liefst voor jou koken? “Merijn Tol, schrijfster van het boek Ed Beiroet, kan heel lekker Midden-Oosters Se koken. René Redzepi, eigenaar van het beroemdste restaurant ter wereld. D ‘Noma' waar ik één keer heb gegeten. En Augustino, de Filipijnse kok van mijn Toscaanse ex-vriend. Die had alle gerechten van mijn ex-schoonmoeder geleerd, rnaar gaf daar zijn eigen twist … aan. Geniaal!” > fi Waar mogen ze je altijd voor wakker Ë js. maken? = A 3 "Wentelteefjes, gebakken sjalotjes, zelfgemaakte sarnbal of een Italiaanse hele aa jd simpele goeie pasta met broodkruimels. ii Aardappelen vind ik ook heel lekker; rösti, ge patat, ik hou ervan. En ik hou van vet, Sa ÿ boter en heel veel olijfolie. Ik heb altijd een heel groot blik in huis” echt heel erg geholpen. Hij zag me, dat is belangrijk geweest. Ik had nooit het idee dat ik creatief was. Als wij samen over ‘Alles proberen, geldt foto's praten, dan ziet hij een plaatje, maar ik ook. Dat is heel lekker sarnenwerken.” niet alleen voor eten” Wat kook je voor hem, als je hem blij wilt maken? “Hij vindt alles lekker, als het maar een verschillende smaken. Dit is wat we eten Kan iedereen wat lekkers op tafel beetje mijn signatuur heeft. Dat betekent en je eet het gewoon op. Je mag best iets zetten? dat het veel laagjes moet hebben, veel laten staan, maar er is verder geen ruimte “Iedereen kan koken. Het is een specerijen en kruiden. Ik heb hem ooit voor discussie.” enorm cliché, maar begin met lekkere veroverd met een soort specerijenpap, ingrediënten. Hou het simpel, neem de dus gewoon havermout, maar dan met Daar plukken ze nu de vruchten van? tijd. Sommige dingen vergen gewoon gember, saffraan en kardemom. Hij ging “Ze eten alles, ook onwijs veel groenten” tijd. Een lekkere ratatouille bijvoorbeeld. op vleugeltjes naar zijn werk, hahaha” Juist doordat het wat langer opstaat gaat Is er iets dat je zelf hebt moeten leren het nog lekkerder smaken? Zijn jouw kinderen makkelijke eters? eten? “Het begint al in de buik. Tijdens de “Ik vind kalfslever lastig. Ik heb het één Voor wie kook jij het liefst? zwangerschap heb ik alles gegeten, lekker keer heel lekker gegeten in Frankrijk, toen “Ik vind het leuk om voor iedereen te koken, (lacht) maar niet voor mensen en pittig. In het begin eten je kinderen was ik voor een persreis in de Champagne alles, dat zullen ouders herkennen. Dan en had ik heel veel champagne op. En nasi die niets lusten. Mensen die niets lusten, komt er een periode dat ze ineens niets goreng, daar vond ik ook nooit wat aan, daar kan ik niet tegen. Je kan iets minder meer lusten. Daar praten we over op een omdat het in Nederland heel vaak bij een waarderen, maar iets niet lusten? Je moet soort ontdekkingstocht-achtige manier. rijsttafel wordt geserveerd met pindasaus alles proberen, dat is sowieso mijn motto Maar ik ben ook vrij streng, ik vind het of met saté. Dat vind ik niet lekker, ik hou in het leven. Dat geldt niet alleen voor belangrijk dat ze hun groenten eten, hem graag simpel met een uitje, een beetje eten, maar voor alles. Met een open blik, dat ze gezond eten. Ik doe overal iets knoflook en een pepertje. Hartig, met veel nieuwsgierig het leven tegemoet treden” smaak van zichzelf” in qua kruiden, zodat ze wennen aan, LEEN winter 2021 5

Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 5