Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.

Hier is pagina 29 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 29
Ë dl VERR Ù NE ENCHIADA MET SONEN EN MA re ee gm 4 PORTIES / BEREIDINGSTIID: 35 DIN shae N 220G GROENTE fi 1el olie 1 blik zwarte bonen, afgegotemen uitgelekt 1 blik maiskorrels (3009), afgeg te -. 1rode ui id 2 paprika’s 200g geraspte kaas 200g zure room 2 wortelen 2 1komkommer Verse koriander 1 verpakking Santa Maria Tortilla Corn & Wheat medium 1 zakje Santa Maria Dip Mix American Ranch 1 zakje Santa Maria Enchilada Seasoning Mix 1 potje Santa Maria Taco Sauce Mild n 1. Verwarm de oven voor op 2% °C. Giet de b af en snij de ui en 1 paprikerin stukjes. 2. Verwarm de olie in een in en bak desbonen, m Shi 1 paprika. 3. Voeg, zodra de ingrei ten goed w: asoning Mix en + F Tacosaus toe en roef goed door elka: er 4 RN enter 1: Voeg de helft Eed E73 5. Haal de pan van het vuur en voeg de kaas tge. Bewaar wat kaas om straks op de enchilada te strooien. a 6. Neem een tortilla, leg er wat vulling op en bl de tortilla op. 28 ” tortilla in een ovenschaal. Doe dit met alle tà tilla’s en houd, (oe Eee vulling over. 8. Verdeel de resterende vulling over de 8 tortilla de ovel = a en top af met de kaas. 9. Zet de schaal gedurende 15-18 minuten in de oven tô kaas 4 goudkleurig en gesmolten is. 10. Snijd de wortelen, paprika en komkommersin staafjes terwijl í Enchilada’s in de oven staan. Lil Meng de ranch dip met de zure room en dien deze op met de en Enchilada’s uit de oven en de groentestaafjes. Be Super oft Medien, Santa Maria 4 TOR CRUE TILLA Cr] ENCHIL De — | en Met de Tex Mex-keuken kan je eindeloos variëren. Of je nu druk bent of juist alle tijd hebt om EG te koken, voor iedere dag van de week is er een heerlijk gerecht. Zin in een verrassend Tex EN Ef | wur‘ Mex ovengerecht boordevol groenten? Probeer dan deze vegetarische Enchilada's met bonen, mais en paprika. Heerlijk met rauwkost en ranchdip erbij, zodat iedereen aan tafel met plezier CLIC ban Ex Ex EYE | Meer Tex Mex-recepten op www.santamariaworld.nl of Li] © @santamarian! en Ni.
Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 29