Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ë

dl

VERR

Ù

NE

ENCHIADA MET SONEN EN MA

re

ee

gm

4 PORTIES / BEREIDINGSTIID: 35 DIN

shae

N

220G GROENTE fi

1el olie

1 blik zwarte bonen, afgegotemen uitgelekt

1 blik maiskorrels (3009), afgeg te

-.

1rode ui

id

2 paprika’s

200g geraspte kaas

200g zure room

2 wortelen

2

1komkommer

Verse koriander

1 verpakking Santa Maria Tortilla Corn & Wheat medium

1 zakje Santa Maria Dip Mix American Ranch

1 zakje Santa Maria Enchilada Seasoning Mix

1 potje Santa Maria Taco Sauce Mild

n

1. Verwarm de oven voor op 2% °C. Giet de b

af en snij de ui en 1 paprikerin stukjes.

2. Verwarm de olie in een

in en bak desbonen, m

Shi

1 paprika.

3. Voeg, zodra de ingrei

ten goed w:

asoning Mix en

+

F

Tacosaus toe en roef goed door elka:

er

4

RN enter

1:

Voeg de helft

Eed

E73

5. Haal de pan van het vuur en voeg de kaas tge. Bewaar wat kaas om

straks op de enchilada te strooien.

a

6. Neem een tortilla, leg er wat vulling op en

bl de tortilla op.

28



tortilla in een ovenschaal. Doe dit met alle tà

tilla’s en houd,

(oe

Eee

vulling over.

8. Verdeel de resterende vulling over de 8 tortilla

de ovel

=

a

en top af met de kaas.

9. Zet de schaal gedurende 15-18 minuten in de oven tô

kaas

4

goudkleurig en gesmolten is.

10. Snijd de wortelen, paprika en komkommersin staafjes terwijl

í

Enchilada’s in de oven staan.

Lil

Meng de ranch dip met de zure room en dien deze op met de

en

Enchilada’s uit de oven en de groentestaafjes.

Be

Super oft

Medien,

Santa Maria

4

TOR

CRUE

TILLA

Cr]

ENCHIL

De



|

en

Met de Tex Mex-keuken kan je eindeloos variëren. Of je nu druk bent of juist alle tijd hebt om

EG

te koken, voor iedere dag van de week is er een heerlijk gerecht. Zin in een verrassend Tex

EN

Ef |

wur‘

Mex ovengerecht boordevol groenten? Probeer dan deze vegetarische Enchilada's met bonen,

mais en paprika. Heerlijk met rauwkost en ranchdip erbij, zodat iedereen aan tafel met plezier

CLIC

ban

Ex

Ex

EYE |

Meer Tex Mex-recepten op www.santamariaworld.nl of Li] © @santamarian!

en

Ni.