Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Hoogvliet Folder 29.11.2021

Hier is pagina 4 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 4

Interview Voor mi IS eten emotie Vanja van der Leeden dacht dat het regel was dat je op kantoor ging werken, dus dat deed ze. Maar haar passie lag in de keuken. Eigenlijk tijd al. Ze werd kok, culinair schrijver en foodstylist. De laatste jaren is ze zich meer gaan verdiepen in haar Indonesische roots Kun jij iets vertellen over het eten 12 of 13. Later heb ik in Italië gewoond vroeger thuis? en daar gaat het de hele dag over eten. “Eten was belangrijk, mijn moeder kookte Ik werd aangenomen op de Slow Food iedere dag een verse maaltijd. Hetwas ook Universiteit, maar dat was zo duur dat een sociale bijeenkomst, we zaten aan tafel ik toch maar in restaurantkeukens ben te praten. Nooit voor de televisie eten. Het gean werken was het moment van de dag. Ik was als kind altijd bezig met: wat gaan we eten?” Wanneer kwam het schrijven erbij? à “In die tijd ben ik ook begonnen met Äh Je hebt Indonesische roots, is het id boeken maken. Ik schreef daarnaast al $ vanzelfsprekend dat jouw kookboeken voor culinaire websites en had al aan uit die keuken komen? veel boeken meegewerkt door recepten. x “Helernaal niet. Ik heb veel uit andere ®: | te bedenken, foodstyling te doen of als À keukens en in verschillende restaurants ghostwriter voor de chef. Door al die gekookt, voordat ik in de Indische keuken ervaringen ben ik ook gaan schrijven. dook. Maar ik denk wel dat er een bepaalde vanzelfsprekende eetliefde uit de Indische In 2019 werd jouw kookboek uit. LER roots voortkomt. Mijn moeder kookte geroepen tot het Gouden Kookboek. "2 trouwens ook niet iedere dag Indisch, Hoe belangrijk is jouw man in dit succes? je ==} Wij aten veel verschillende dingen. Ik ben breed geïnteresseerd. Ik vind het een “Hij is fotograaf, hij zag mijn talent en fantastische keuken, raar voordat ik in gooide me in het diepe. Het is een wereldje an die hoek dook, was ik al kok” waar je moet tussenkomen. Ik zat al bij er Elle Eten, deed hier en daar wat, maar en Hoe is jouw passie voor koken hij gaf mij het vertrouwen. Dat heeft me ontstaan? “Ik heb allerlei dingen gedaan. Op kantoor gewerkt, orndat ik dacht dat het moest. Maar van jongs af aan was die interesse er. Ik bakte veel en daar rnaakte ik kleine “Mijn kinderen tekeningetjes bij, een soort kookboekjes. Doordat ik veel allergieën en eczeem had, kwam ik met alternatieve artsen in eten alles, ook veel aanraking. Dan ga je dingen proberen met diëten en steeds meer zelf maken. Ik was groenten 4 LEEN winter 2021

Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 4