Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Hoofd- en bijzaken
Of je nu voor vlees, vis
of vega gaat, bij een
hoofdgerecht wil je ook
bhi
bijgerechten serveren.
eten
der
De
Rode kool met appel
29
IN
doet het heel goed in
ER
he
nas
N
dit seizoen. En ook de
a
röstirondjes geven je
gasten het idee dat je
”
iR
VE
vren in de keuken hebt
gestaan.
N
a
4
Æ
a
À
#
14
j
Dd
|
S
=
Ee
N
SER
\e
bi
pl
N
gwoon een
Ongezouten portie
S
=
puur natuur.
Pa 4
wainoten
N
GL
4
S
Pa
4
Sla je slag
G'woon is
Een salade maak je
op slag lekker met
extra vierge olijfolie. Een
Len Crete es
kneepje citroensap erbij,
|
wat zout en peper, meer
van Hoogvliet:
heb je niet nodig. Het
goed en
feestelijke zit'm in de
manier waarop je her
goedkoop
afmaakt. Heerlijk met
noten.
(©
ED
Grote finale
Met slagroomsoesjes kun je
het zo gek maken als je zelf
wilt. Pak een groot bord en
\
begin met het stapelen van de
bevroren soesjes. Om te voor-
=
<
komnen dat je toren instort, kun
es
je ze aan elkaar plakken met
®
gesmolten chocola. Maak het
>‘
ka
af door de toren te versieren
$:
met alles wat je lekker vindt.
Ens
Dir
Of houd het gewoon simpel:
Ke
De,
2
fire
37
2
VEN
N
lekker is het sowieso.
HSE
LÉ RSS
u iR
LEEN winter 2021 51