Hoogvliet - Folder van 29.11.2021 tot 25.01.2022 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 85 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 29.11.2021 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoofd- en bijzaken

Of je nu voor vlees, vis

of vega gaat, bij een

hoofdgerecht wil je ook

bhi

bijgerechten serveren.

eten

der

De

Rode kool met appel

29

IN

doet het heel goed in

ER

he

nas

N

dit seizoen. En ook de

a

röstirondjes geven je

gasten het idee dat je



iR

VE

vren in de keuken hebt

gestaan.

N

a

4

Æ

a

À

#

14

j

Dd

|

S

=

Ee

N

SER

\e

bi

pl

N

gwoon een

Ongezouten portie

S

=

puur natuur.

Pa 4

wainoten

N

GL

4

S

Pa

4

Sla je slag

G'woon is

Een salade maak je

op slag lekker met

extra vierge olijfolie. Een

Len Crete es

kneepje citroensap erbij,

|

wat zout en peper, meer

van Hoogvliet:

heb je niet nodig. Het

goed en

feestelijke zit'm in de

manier waarop je her

goedkoop

afmaakt. Heerlijk met

noten.



ED

Grote finale

Met slagroomsoesjes kun je

het zo gek maken als je zelf

wilt. Pak een groot bord en

\

begin met het stapelen van de

bevroren soesjes. Om te voor-

=

<

komnen dat je toren instort, kun

es

je ze aan elkaar plakken met

®

gesmolten chocola. Maak het

>‘

ka

af door de toren te versieren

$:

met alles wat je lekker vindt.

Ens

Dir

Of houd het gewoon simpel:

Ke

De,

2

fire

37

2

VEN

N

lekker is het sowieso.

HSE

LÉ RSS

u iR

LEEN winter 2021 51