Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>

JENSEN

=

)

F

Ÿ

37

els

3

ee

Da Y

5)

un

=

aan

id tijd

Vit

ei}

voor een

ba

mmetdg

Brood is de makkelijkste manier om je dagelijkse

portie vezels, ijzer en vitamine B binnen te krijgen

En het fijne is: dat kan op ieder moment

van de dag! Want brood is lekker

Houd het vers

vanaf het moment dat je

© In een afgesloten plastic zak

blijft brood het best. Als je van

een krokante korst houdt, is een

opstaat tot je weer

papieren zak beter, maar het brood

naar bed gaat.

wordt dan wel sneller droog.

® Bewaar brood nooit in de koelkast.

Doordat zetmeel bij die temperatuur

water loslaat, veroudert het snel.

® Brood dat je binnen een of twee

dagen opeet, bewaar je het best op

kamertemperatuur in de originele

verpakking.

® Invriezen zorgt ervoor dat brood

&

langer vers blijft. Onder 18°C

bevriest het water in het brood en

wordt het hele verouderingsproces

nagenoeg stilgelegd.

Kleur bekennen

Verschuif ‘t gewoon

Je kunt een ontbijtje van fruit en zuivel

© Volkorenbrood bevat doorgaans meer

nemen om ean je aanbevolen dagelijkse

vezels dan donker bruin brood.

hoeveelheid vezels, ijzer en vitamine B

© Volkorenbrood bevat doorgaans meer

te komen. Maar met het brood van

vezels dan donker bruin brood.

© Het grootste deel van alle voedingsvezels,

Hoogvliets eigen Warme Bakker maak

je dat voedzame ontbijt ook nog eens heel

vitamines en mineralen in brood komt uit

erg lekker! En de rest van de dag? Eet het

de buitenste laag van de graankorrel, de

zemel.

heerlijke Streekbrood bij de soep, bak een

koren wentelteefje, serveer een casino

® Ook de kiem zit vol vitamines, mineralen

sandwich tijdens de lunch en high tea,

en goede vetten.

ESS

of een ongesneden breekbrood bij

De gezondste keuze is volkorenbrood,

de borrel

dat gemaakt is van de hele graankorrel.

Bourgondisch lekker

Zoveel te kiezen

N

Bourgondisch brood wordt in een speciale

Hoogvliet is de enige supermarkt die zich

steenoven gebakken, waardoor het zijn

Warme Bakker mag noemen. Dat betekent

authentieke smaak krijgt. Koop het gewoon

dat je er iedere dag het allerlekkerste

ongesneden, om het in stukjes te gebruiken

brood koopt. Van vertrouwd volkoren,

bij de borrel. Door het kort voor het eten nog

Boeren bruin en populair tijgerbrood tot

even in de oven te doen, ruikt het heerlijk

desembrood, stoer dubbeldonker, biologisch,

en is de korst lekker krokant

streekbrood en Bourgondisch brood.

14 LEEN winter 2020