Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Hoogvliet Folder 18.11.2020

Hier is pagina 14 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 14

> JENSEN = ) F Ÿ 37 els 3 ee Da Y 5) un = aan id tijd Vit ei} voor een ba mmetdg Brood is de makkelijkste manier om je dagelijkse portie vezels, ijzer en vitamine B binnen te krijgen En het fijne is: dat kan op ieder moment van de dag! Want brood is lekker Houd het vers vanaf het moment dat je © In een afgesloten plastic zak blijft brood het best. Als je van een krokante korst houdt, is een opstaat tot je weer papieren zak beter, maar het brood naar bed gaat. wordt dan wel sneller droog. ® Bewaar brood nooit in de koelkast. Doordat zetmeel bij die temperatuur water loslaat, veroudert het snel. ® Brood dat je binnen een of twee dagen opeet, bewaar je het best op kamertemperatuur in de originele verpakking. ® Invriezen zorgt ervoor dat brood & langer vers blijft. Onder 18°C bevriest het water in het brood en wordt het hele verouderingsproces nagenoeg stilgelegd. Kleur bekennen Verschuif ‘t gewoon Je kunt een ontbijtje van fruit en zuivel © Volkorenbrood bevat doorgaans meer nemen om ean je aanbevolen dagelijkse vezels dan donker bruin brood. hoeveelheid vezels, ijzer en vitamine B © Volkorenbrood bevat doorgaans meer te komen. Maar met het brood van vezels dan donker bruin brood. © Het grootste deel van alle voedingsvezels, Hoogvliets eigen Warme Bakker maak je dat voedzame ontbijt ook nog eens heel vitamines en mineralen in brood komt uit erg lekker! En de rest van de dag? Eet het de buitenste laag van de graankorrel, de zemel. heerlijke Streekbrood bij de soep, bak een koren wentelteefje, serveer een casino ® Ook de kiem zit vol vitamines, mineralen sandwich tijdens de lunch en high tea, en goede vetten. ESS of een ongesneden breekbrood bij De gezondste keuze is volkorenbrood, de borrel dat gemaakt is van de hele graankorrel. Bourgondisch lekker Zoveel te kiezen N Bourgondisch brood wordt in een speciale Hoogvliet is de enige supermarkt die zich steenoven gebakken, waardoor het zijn Warme Bakker mag noemen. Dat betekent authentieke smaak krijgt. Koop het gewoon dat je er iedere dag het allerlekkerste ongesneden, om het in stukjes te gebruiken brood koopt. Van vertrouwd volkoren, bij de borrel. Door het kort voor het eten nog Boeren bruin en populair tijgerbrood tot even in de oven te doen, ruikt het heerlijk desembrood, stoer dubbeldonker, biologisch, en is de korst lekker krokant streekbrood en Bourgondisch brood. 14 LEEN winter 2020

Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 14