Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
>
JENSEN
=
)
F
Ÿ
37
els
3
ee
Da Y
5)
un
=
aan
id tijd
Vit
ei}
voor een
ba
mmetdg
Brood is de makkelijkste manier om je dagelijkse
portie vezels, ijzer en vitamine B binnen te krijgen
En het fijne is: dat kan op ieder moment
van de dag! Want brood is lekker
Houd het vers
vanaf het moment dat je
© In een afgesloten plastic zak
blijft brood het best. Als je van
een krokante korst houdt, is een
opstaat tot je weer
papieren zak beter, maar het brood
naar bed gaat.
wordt dan wel sneller droog.
® Bewaar brood nooit in de koelkast.
Doordat zetmeel bij die temperatuur
water loslaat, veroudert het snel.
® Brood dat je binnen een of twee
dagen opeet, bewaar je het best op
kamertemperatuur in de originele
verpakking.
® Invriezen zorgt ervoor dat brood
&
langer vers blijft. Onder 18°C
bevriest het water in het brood en
wordt het hele verouderingsproces
nagenoeg stilgelegd.
Kleur bekennen
Verschuif ‘t gewoon
Je kunt een ontbijtje van fruit en zuivel
© Volkorenbrood bevat doorgaans meer
nemen om ean je aanbevolen dagelijkse
vezels dan donker bruin brood.
hoeveelheid vezels, ijzer en vitamine B
© Volkorenbrood bevat doorgaans meer
te komen. Maar met het brood van
vezels dan donker bruin brood.
© Het grootste deel van alle voedingsvezels,
Hoogvliets eigen Warme Bakker maak
je dat voedzame ontbijt ook nog eens heel
vitamines en mineralen in brood komt uit
erg lekker! En de rest van de dag? Eet het
de buitenste laag van de graankorrel, de
zemel.
heerlijke Streekbrood bij de soep, bak een
koren wentelteefje, serveer een casino
® Ook de kiem zit vol vitamines, mineralen
sandwich tijdens de lunch en high tea,
en goede vetten.
ESS
of een ongesneden breekbrood bij
De gezondste keuze is volkorenbrood,
de borrel
dat gemaakt is van de hele graankorrel.
Bourgondisch lekker
Zoveel te kiezen
N
Bourgondisch brood wordt in een speciale
Hoogvliet is de enige supermarkt die zich
steenoven gebakken, waardoor het zijn
Warme Bakker mag noemen. Dat betekent
authentieke smaak krijgt. Koop het gewoon
dat je er iedere dag het allerlekkerste
ongesneden, om het in stukjes te gebruiken
brood koopt. Van vertrouwd volkoren,
bij de borrel. Door het kort voor het eten nog
Boeren bruin en populair tijgerbrood tot
even in de oven te doen, ruikt het heerlijk
desembrood, stoer dubbeldonker, biologisch,
en is de korst lekker krokant
streekbrood en Bourgondisch brood.
14 LEEN winter 2020