Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 56 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 56
a n, N in 2 Badde (El Indiase rijst met kip tandoori dn = Ur: 3 " 23 4 de = Ar 4 7 a Len Ka œ g Là KN El R Vas ele # er ie a Ge 4 LE ej De Fi YF ER pesto KNS A I L ‚onara & vaals! je car NS 22 vri K er 4 en 5 ie, + À Ar %. / wer à N. git Gi D = vw FJ re U tk & Turkse Wd Al, »] arm Ki 44 Le st Hi De) weis iR ei ee > BE = Da FF ; Le 4 hi fr pe A ES De maaltijden worden dagvers RE geproduceerd met verse grondstoffen xt ci van lokale telers. La 2 y Ÿ Er wordt maximaal gebruik gemaakt ni LE van natuurlijke ingrediënten. $ eh 1% De gerechten worden zo bereid dat geur, kleur, smaak, structuur en ú Ds Fe voedingswaarden zoveel mogelijk worden behouden. In alle gerechten is het zout vervangen door zeezout. Dit heeft een 35% lager natriumgehalte. Twee traiteurmaaltijden van 400 tot 500 gram kosten slechts € 7,50.
Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 56