Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
n,
N
in
2
Badde
(El
Indiase rijst met kip tandoori
dn
=
Ur:
3
"
23
4
de
=
Ar
4
7
a
Len
Ka
œ
g
Là
KN
El
R
Vas
ele
#
er
ie
a
Ge
4
LE
ej
De
Fi
YF
ER
pesto
KNS
A
I
L
‚onara
&
vaals!
je car
NS
22
vri
K
er
4
en
5
ie,
+
À
Ar
%.
/
wer
à
N.
git
Gi
D
=
vw
FJ
re
U tk
&
Turkse
Wd
Al,
»]
arm
Ki
44
Le
st
Hi
De)
weis
iR
ei
ee
>
BE
=
Da
FF
;
Le
4
hi
fr
pe
A
ES
De maaltijden worden dagvers
RE
geproduceerd met verse grondstoffen
xt
ci
van lokale telers.
La
2
y
Ÿ
Er wordt maximaal gebruik gemaakt
ni
LE
van natuurlijke ingrediënten.
$
eh
1%
De gerechten worden zo bereid
dat geur, kleur, smaak, structuur en
ú
Ds
Fe
voedingswaarden zoveel mogelijk
worden behouden.
In alle gerechten is het zout vervangen
door zeezout. Dit heeft een 35% lager
natriumgehalte.
Twee traiteurmaaltijden van 400 tot
500 gram kosten slechts € 7,50.