Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

n,

N

in

2

Badde

(El

Indiase rijst met kip tandoori

dn

=

Ur:

3

"

23

4

de

=

Ar

4

7

a

Len

Ka

œ

g



KN

El

R

Vas

ele

#

er

ie

a

Ge

4

LE

ej

De

Fi

YF

ER

pesto

KNS

A

I

L

‚onara

&

vaals!

je car

NS

22

vri

K

er

4

en

5

ie,

+

À

Ar

%.

/

wer

à

N.

git

Gi

D

=

vw

FJ

re

U tk

&

Turkse

Wd

Al,

»]

arm

Ki

44

Le

st

Hi

De)

weis

iR

ei

ee

>

BE

=

Da

FF

;

Le

4

hi

fr

pe

A

ES

De maaltijden worden dagvers

RE

geproduceerd met verse grondstoffen

xt

ci

van lokale telers.

La

2

y

Ÿ

Er wordt maximaal gebruik gemaakt

ni

LE

van natuurlijke ingrediënten.

$

eh

1%

De gerechten worden zo bereid

dat geur, kleur, smaak, structuur en

ú

Ds

Fe

voedingswaarden zoveel mogelijk

worden behouden.

In alle gerechten is het zout vervangen

door zeezout. Dit heeft een 35% lager

natriumgehalte.

Twee traiteurmaaltijden van 400 tot

500 gram kosten slechts € 7,50.