Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 67 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 67
hd Ed 5 LS à se 4 Ë ge. ballet jes ZUM € 8 jet sesamdip | ze o in ” De Ö Fe LE TI Meng de zalm met de sjalot, EEN gember, koriander, oestersaus, DDC 2 eetlepels bloern, zout en peper Ë, EE pel g tot een dikke massa. Zet 5 diepe B fi borden naast elkaar. Kluts de IS Is koriander eieren op een bord, schep op 5 ACTE het tweede bord 6 eetlepels epels oestersaus bloem en strooi het paneer- bi u dé; eetlepels bloem a meel op het derde bord. Verhit DOC de frituurolie tot 180°C. Rol balletjes van het vismengsel Tete u RRT EIS en haal ze door de bloem, ei at Mt, ililiter mayonaise en paneermeel. Frituur de e 1eetlepel sesamolie zalmballetjes in de olie goud- © 2 eetlepels sojasaus bruin en laat uitlekken op DOTE CIN keukenpapier. Meng voor de RS sesamdip de mayonaise met de sesamolie en de sojasaus. Te Serveer met de dip. namen où a pn ds =
Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 67