Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
hd
Ed
5
LS
à
se
4
Ë
ge.
ballet jes
ZUM
€
8
jet sesamdip
|
ze
o
in
”
De
Ö
Fe
LE TI
Meng de zalm met de sjalot,
EEN
gember, koriander, oestersaus,
DDC
2 eetlepels bloern, zout en peper
Ë,
EE
pel g
tot een dikke massa. Zet 5 diepe
B
fi
borden naast elkaar. Kluts de
IS
Is koriander
eieren op een bord, schep op
5
ACTE
het tweede bord 6 eetlepels
epels oestersaus
bloem en strooi het paneer-
bi
u
dé;
eetlepels bloem
a
meel op het derde bord. Verhit
DOC
de frituurolie tot 180°C. Rol
balletjes van het vismengsel
Tete
u
RRT EIS
en haal ze door de bloem, ei
at
Mt,
ililiter mayonaise
en paneermeel. Frituur de
e 1eetlepel sesamolie
zalmballetjes in de olie goud-
© 2 eetlepels sojasaus
bruin en laat uitlekken op
DOTE CIN
keukenpapier. Meng voor de
RS
sesamdip de mayonaise met
de sesamolie en de sojasaus.
Te
Serveer met de dip.
namen
où
a
pn
ds
=