Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

hd

Ed

5

LS

à

se

4

Ë

ge.

ballet jes

ZUM



8

jet sesamdip

|

ze

o

in



De

Ö

Fe

LE TI

Meng de zalm met de sjalot,

EEN

gember, koriander, oestersaus,

DDC

2 eetlepels bloern, zout en peper

Ë,

EE

pel g

tot een dikke massa. Zet 5 diepe

B

fi

borden naast elkaar. Kluts de

IS

Is koriander

eieren op een bord, schep op

5

ACTE

het tweede bord 6 eetlepels

epels oestersaus

bloem en strooi het paneer-

bi

u

dé;

eetlepels bloem

a

meel op het derde bord. Verhit

DOC

de frituurolie tot 180°C. Rol

balletjes van het vismengsel

Tete

u

RRT EIS

en haal ze door de bloem, ei

at

Mt,

ililiter mayonaise

en paneermeel. Frituur de

e 1eetlepel sesamolie

zalmballetjes in de olie goud-

© 2 eetlepels sojasaus

bruin en laat uitlekken op

DOTE CIN

keukenpapier. Meng voor de

RS

sesamdip de mayonaise met

de sesamolie en de sojasaus.

Te

Serveer met de dip.

namen



a

pn

ds

=