Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ik
A
|
kel
joedkoop én
gi
ir
ond
er
©
Gezond en bewust eten
Uit marktonderzoek blijkt dat mensen steeds minder zin hebben
om te koken. Driekwart van de Nederlanders koopt regel
8
Hoogvliet raakt dagelijks haar eigen
a
en-klaai
den en di
blijft st
gen. A.
a
n di
ndere
verse traiteurmaaltijden met weinig
kant vinden we het ook steeds belangrijker om gezonder te eten
ar minder
Dat we voldoende vezels en vitamines binnenkrijgen, ma
verzadigd vet, suiker, zout en
zo
en verzadigde vetten.
ip van het Voedingscentrum: lees he
P
precies vermeld
erinde
d zit
e-nummers. Er is een uitgebreide
We kiezen lekker voor gemak
keuze aan wereldse gerechten voor
| eenpersoonshuish:
ens nee
toe en alleen
aanden
een prima prijs. Zo geniet je zelfs van
(voor
deren, die sorns niet meer in st
zijn om zelfs
ndig te
eten M:
kde
koken) zijn sneller geneigd om kanten
lekker eten als je even geen tijd hebt
toename in keuze m4
dat we vaker kant-en-kl
arme:
ijden
kopen Er zijn
eeds meer gezonde, lekkere en b
lbare menu's
om te koken.
die je in mum van tijd kunt bereiden
De smaak van vers
Met n:
aster
isatie kun je kant-en-klaarm;
lijden langer houdbaar
maken. Maar lekkerder en gezonder worden ze er niet van. Door
D
geen gen ik van napasteuri
ie te m.
ken, blijven voedings-
den, sm:
kleur en st
de
den behouden.
De houdb:
rheid is hierdoor
s korter.
doordat de mas
en
rstofarm verpakt zijn. zijn ze in de koelkast toch nog zeven
dagen houdbaar
\
OA
fe
+}
7
7
Zo smakelijk en zo klaar!
Het aanbod varieert van Hollandse sf
mppot tot oosters. Heb je
liever een rijkgevulde
dé
ade? Kan ook De tijd die je ermee
besı
verschilt per gerecht
n de bereiding van een goede bami
&
best veel
d zitten. En heb je alle kruiden die je daarvoor nodig
hel
wel in
? Ook met een stamppot ben je best even bezig,
&
À
in
k voor
ik heerlijke, veran
oorde mé
jden die veel
tijd kosten om te maken. Nu ben je in vijf minuten kl