Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 15 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 15
© Brood u De wu VZ et. Dn Scan de QR-code voor dit recept online : e * LA … 4 TE ‘| Bruschetta Ex met aardbeien, a > gegratineerde geiten- 5 =; ak kaas en tiimhoning à: ij = 3 personen /15 minuten / lunch FL Pir x Fr s Ei 4 ko ê dy Ingrediënten Ps rn 3 dikke plakken brood ® 2 eetlepels dd Vik da ur olijfolie e 6 aardbeien e 50 gram zachte 1.4 L geitenkaas e 3 takjes tijm (blaadjes) 2 + 2 eetlepels honing kl ? x da Bereiden „ Verwarm de ovengrill voor op 180°C. 1 he Á Bak de dikke plakken brood om en om in een koekenpan met de olijfolie en e " PS RC leg ze op een bakplaat met bakpapier. Beleg met plakjes aardbei en verkruimel he de zachte geitenkaas erover. Bestrooi an 4 au it D met de verse tijmbleadjes en bedruppel #, dj ts. nk met de honing. Gratineer 1 minuut vlak ba onder de grill en serveer direct 4 En #4 in Ki N 3 it MM Voor devorm Gebruik uitsteekvormpjes voor het brood om wentelteefjes te bakken die perfect bij de komende feestdagen passen. Maak ze af met een beetje kaneel en kant-en-klare stoofpeertjes. Feestelijk lekker! aad Kaasfondue rnet soldaatjes Der 5 2 personen / 20 minuten / lunch À Ÿ Ingrediënten de notenolie. Dek de kaas Scan de © 2 camemberts (& 200 gram) af met aluminiumfolie en bak K = QR-code voor 15-20 minuten in de oven N a dit recept online © eetlepel notenolie ® 6 sneetjes bruin- of witbrood (in repen, tot de kaas vloeibaar is. Snijd zonder korst) e 100 gram boter de korstjes van het brood en © 75 gram bladsla e 4 eetlepels snijd het brood in repen. Bak honing-mosterddressing ze, bestrooid met zout en © 25 gram walnoten peper, in de hete boter goud- bruin en krokant. Meng de Bereiden sla met de dressing en noten. \\l Verwarm de oven voor op Serveer de camembert in het 180°C. Maal peper over de doosje of schaaltje op een camembert in het doosje groot bord met de sla. Geef of leg de kaas in een oven- de gebakken broodreepjes schaaltje. Besprenkel met (soldaatjes) erbij om te dippen. LEEN winter 2020 15
Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 15