Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

©

Brood

u

De

wu

VZ

et.

Dn

Scan de

QR-code voor

dit recept online

:

e

*

LA



4

TE

‘|

Bruschetta

Ex

met aardbeien,

a

>

gegratineerde geiten-

5

=;

ak

kaas en tiimhoning

à:

ij

=

3 personen /15 minuten / lunch

FL

Pir

x

Fr

s

Ei

4

ko

ê dy

Ingrediënten

Ps

rn

3 dikke plakken brood ® 2 eetlepels

dd

Vik

da

ur

olijfolie e 6 aardbeien e 50 gram zachte

1.4

L

geitenkaas e 3 takjes tijm (blaadjes)

2

+ 2 eetlepels honing

kl

?

x

da

Bereiden



Verwarm de ovengrill voor op 180°C.

1

he Á

Bak de dikke plakken brood om en om

in een koekenpan met de olijfolie en

e

"

PS

RC

leg ze op een bakplaat met bakpapier.

Beleg met plakjes aardbei en verkruimel

he

de zachte geitenkaas erover. Bestrooi

an 4

au

it

D

met de verse tijmbleadjes en bedruppel

#,

dj

ts.

nk

met de honing. Gratineer 1 minuut vlak

ba

onder de grill en serveer direct

4

En

#4

in

Ki

N

3

it

MM

Voor devorm

Gebruik uitsteekvormpjes voor het

brood om wentelteefjes te bakken die

perfect bij de komende feestdagen

passen. Maak ze af met een beetje

kaneel en kant-en-klare stoofpeertjes.

Feestelijk lekker!

aad

Kaasfondue

rnet soldaatjes

Der

5

2 personen / 20 minuten / lunch

À

Ÿ

Ingrediënten

de notenolie. Dek de kaas

Scan de

© 2 camemberts (& 200 gram)

af met aluminiumfolie en bak

K

=

QR-code voor

15-20 minuten in de oven

N

a

dit recept online

© eetlepel notenolie ® 6 sneetjes

bruin- of witbrood (in repen,

tot de kaas vloeibaar is. Snijd

zonder korst) e 100 gram boter

de korstjes van het brood en

© 75 gram bladsla e 4 eetlepels

snijd het brood in repen. Bak

honing-mosterddressing

ze, bestrooid met zout en

© 25 gram walnoten

peper, in de hete boter goud-

bruin en krokant. Meng de

Bereiden

sla met de dressing en noten.

\\l

Verwarm de oven voor op

Serveer de camembert in het

180°C. Maal peper over de

doosje of schaaltje op een

camembert in het doosje

groot bord met de sla. Geef

of leg de kaas in een oven-

de gebakken broodreepjes

schaaltje. Besprenkel met

(soldaatjes) erbij om te dippen.

LEEN winter 2020 15