Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 64 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 64
Blik oneindig 4 Lg Eee Gerulde rode km paprika met ansjovis 4 personen e 4 rode paprika’s Snijd op 3 cm onder het hoedje ER aken met steel de paprika's horizontaal EER: af en snijd de zaadlijsten eruit. (licht geroosterd) Snijd ook de hoedjes van de ® 6 ansjovisfilets op olie tomaten en zet ze in de paprika's. Vismarine (fijngehakt) Zet de paprika's in een oven- EERST schaaltje en bestrooi met zout (fijngehakt) en peper Verwarm de oven voor EO Nh op 180°C. Verkruimel het brood al Na) en meng het met de ansjovis, @ 1 theelepel verse tijm knoflook, peterselie en tijm. Calleen de blaadjes) of Verdeel dit over de tomaten 1theelepel gedroogde tijm en giet er een eetlepel olijfolie PEAR IE over. Giet een paar eetlepels — water langs de paprika's en leg de hoedjes ernaast. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak in 40 minuten gaar. Haal na 30 minuten het folie weg, zodat het broodkorstje bruin kan bakken. _ Zet de hoedjes erop en serveer. N
Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 64