Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Blik
oneindig
4
Lg
Eee
Gerulde rode
km
paprika
met ansjovis
4 personen
e 4 rode paprika’s
Snijd op 3 cm onder het hoedje
ER aken
met steel de paprika's horizontaal
EER:
af en snijd de zaadlijsten eruit.
(licht geroosterd)
Snijd ook de hoedjes van de
® 6 ansjovisfilets op olie
tomaten en zet ze in de paprika's.
Vismarine (fijngehakt)
Zet de paprika's in een oven-
EERST
schaaltje en bestrooi met zout
(fijngehakt)
en peper Verwarm de oven voor
EO Nh
op 180°C. Verkruimel het brood
al Na)
en meng het met de ansjovis,
@ 1 theelepel verse tijm
knoflook, peterselie en tijm.
Calleen de blaadjes) of
Verdeel dit over de tomaten
1theelepel gedroogde tijm
en giet er een eetlepel olijfolie
PEAR IE
over. Giet een paar eetlepels
—
water langs de paprika's en leg
de hoedjes ernaast. Dek de schaal
af met aluminiumfolie en bak
in 40 minuten gaar. Haal na 30
minuten het folie weg, zodat het
broodkorstje bruin kan bakken.
_
Zet de hoedjes erop en serveer.
N