Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Blik

oneindig

4

Lg

Eee

Gerulde rode

km

paprika

met ansjovis

4 personen

e 4 rode paprika’s

Snijd op 3 cm onder het hoedje

ER aken

met steel de paprika's horizontaal

EER:

af en snijd de zaadlijsten eruit.

(licht geroosterd)

Snijd ook de hoedjes van de

® 6 ansjovisfilets op olie

tomaten en zet ze in de paprika's.

Vismarine (fijngehakt)

Zet de paprika's in een oven-

EERST

schaaltje en bestrooi met zout

(fijngehakt)

en peper Verwarm de oven voor

EO Nh

op 180°C. Verkruimel het brood

al Na)

en meng het met de ansjovis,

@ 1 theelepel verse tijm

knoflook, peterselie en tijm.

Calleen de blaadjes) of

Verdeel dit over de tomaten

1theelepel gedroogde tijm

en giet er een eetlepel olijfolie

PEAR IE

over. Giet een paar eetlepels



water langs de paprika's en leg

de hoedjes ernaast. Dek de schaal

af met aluminiumfolie en bak

in 40 minuten gaar. Haal na 30

minuten het folie weg, zodat het

broodkorstje bruin kan bakken.

_

Zet de hoedjes erop en serveer.

N