Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 66


Hier is pagina 66 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Hoogvliet Folder 18.11.2020

Hier is pagina 66 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 66

Smullen Sardine uit blik 2 Ein heeft dezelfde ROZE voedingswaarden NS ZALM NS als verse sardine sa Handig! Op hoogvliet.com/recepten vind je niet alleen hee veel lekkere recepten, je kunt er ook meteen alle ingrediënten bestellen! aj , € Pe, = a nd 14 Ke le L ed > st an +! = id Sed er} x en de er iS Ne Yet Ks \ RX nd $ 5) Mr + Là D À Ne Pra AN Ca: fi +) Pizza met sardine Zalm-broccolitaart e en ansjovis « 4 personen e 4 personen Kr Vet de taartvorm in en bekleed 400 gram Kneed het brooddeeg volgens de © 6 plakjes diepvries- witbroodmix (pak) aanwijzingen op de verpakking, maar roomboterbladerdeeg met de bladerdeegplakjes. Druk © 4 eetlepels olijfolie Contdooid) » 250 gram vervang de boter door 2 eetlepels olie. de naden met duim en wijsvinger ° 6 eetlepels kant-en- Laat het 30 minuten rijzen en kneed broccoliroosjes goed tegen elkaar. Prik de deeg- klare tomatensaus nogmaals door. Verdeel het deeg in © 250 gram vien (dunne bodem hier en daar in met een © 1rode ui (in ringen) 8 gelijke stukken en laat dit onder ringen) » 2 teentjes vork. Kook de broccoliroosjes © 95 gram sardinefilets een schone doek nog 30 minuten geperste knoflook 5 minuten. Bak de ui met de Vismarine rijzen. Verwarm de oven voor op © 2 eetlepels olijfolie knoflook goudbruin in olijfolie. © 8 ansjovisfilets op olie 200°C. Druk het deeg uit tot lapjes © 400 gram Vismarine Giet de zalm af, verwijder de Vismarine + 2 eetlepels van een halve centimeter en bestrijk roze zalm © 2 eetlepels graatjes en schep de vis en de kappertjes » 2 eetlepels ze met een eetlepel olie, de tomaten- gehakte peterselie peterselie door het ui-knoflook- © 3 eieren © 150 milliliter groene olijven (zonder saus, ui, vis, kappertjes en knoflook. mengsel. Verwarm de oven voor pit, gehakt) » 2 teentjes Druppel de overige olie eroverheen. kookroom of 150 milliliter op 180°C. Verdeel de broccoli- knoflook Cin plakjes) Bestrooi met kaas en bak de pizza's koffieroom © 100 gram roosjes over de bodem en schep © 50 gram geraspte in circa 15 minuten gaar. Bestrooi tot jong belegen kaas het vismengsel erop. Meng de Parmezaanse kaas slot met basilicumblaadjes. (geraspt) = 100 gram eieren met de kookroom, peper, © 50 gram geraspte roomkaas naturel zout, geraspte kaas en roomkaas pizzakaas TIP © taartvorm 8 26 cm en giet het eroverheen. Bak de © 2 takjes basilicum Ook lekker met tonijn taart in 40-45 minuten goudbruin of zalm uit blik, et kant-en-klaar pizzadeeg. 66 LEEN winter 2020

Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 66