Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Smullen
Sardine uit blik
2
Ein
heeft dezelfde
ROZE
voedingswaarden
NS
ZALM
NS
als verse sardine
sa
Handig!
Op hoogvliet.com/recepten vind je niet alleen hee
veel lekkere recepten, je kunt er ook meteen alle
ingrediënten bestellen!
aj
,
€
Pe,
=
a
nd
14
Ke
le
L ed >
st
an
+!
=
id
Sed
er}
x
en
de
er
iS
Ne
Yet
Ks
\
RX
nd
$
5)
Mr
+
Là
D
À
Ne
Pra
AN
Ca:
fi
+) Pizza met sardine
Zalm-broccolitaart
e
en ansjovis « 4 personen
e 4 personen
Kr
Vet de taartvorm in en bekleed
400 gram
Kneed het brooddeeg volgens de
© 6 plakjes diepvries-
witbroodmix (pak)
aanwijzingen op de verpakking, maar
roomboterbladerdeeg
met de bladerdeegplakjes. Druk
© 4 eetlepels olijfolie
Contdooid) » 250 gram
vervang de boter door 2 eetlepels olie.
de naden met duim en wijsvinger
° 6 eetlepels kant-en-
Laat het 30 minuten rijzen en kneed
broccoliroosjes
goed tegen elkaar. Prik de deeg-
klare tomatensaus
nogmaals door. Verdeel het deeg in
© 250 gram vien (dunne
bodem hier en daar in met een
© 1rode ui (in ringen)
8 gelijke stukken en laat dit onder
ringen) » 2 teentjes
vork. Kook de broccoliroosjes
© 95 gram sardinefilets
een schone doek nog 30 minuten
geperste knoflook
5 minuten. Bak de ui met de
Vismarine
rijzen. Verwarm de oven voor op
© 2 eetlepels olijfolie
knoflook goudbruin in olijfolie.
© 8 ansjovisfilets op olie
200°C. Druk het deeg uit tot lapjes
© 400 gram Vismarine
Giet de zalm af, verwijder de
Vismarine + 2 eetlepels
van een halve centimeter en bestrijk
roze zalm © 2 eetlepels
graatjes en schep de vis en de
kappertjes » 2 eetlepels
ze met een eetlepel olie, de tomaten-
gehakte peterselie
peterselie door het ui-knoflook-
© 3 eieren © 150 milliliter
groene olijven (zonder
saus, ui, vis, kappertjes en knoflook.
mengsel. Verwarm de oven voor
pit, gehakt) » 2 teentjes
Druppel de overige olie eroverheen.
kookroom of 150 milliliter
op 180°C. Verdeel de broccoli-
knoflook Cin plakjes)
Bestrooi met kaas en bak de pizza's
koffieroom © 100 gram
roosjes over de bodem en schep
© 50 gram geraspte
in circa 15 minuten gaar. Bestrooi tot
jong belegen kaas
het vismengsel erop. Meng de
Parmezaanse kaas
slot met basilicumblaadjes.
(geraspt) = 100 gram
eieren met de kookroom, peper,
© 50 gram geraspte
roomkaas naturel
zout, geraspte kaas en roomkaas
pizzakaas
TIP
© taartvorm 8 26 cm
en giet het eroverheen. Bak de
© 2 takjes basilicum
Ook lekker met tonijn
taart in 40-45 minuten goudbruin
of zalm uit blik,
et
kant-en-klaar pizzadeeg.
66 LEEN winter 2020