Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Smullen

Sardine uit blik

2

Ein

heeft dezelfde

ROZE

voedingswaarden

NS

ZALM

NS

als verse sardine

sa

Handig!

Op hoogvliet.com/recepten vind je niet alleen hee

veel lekkere recepten, je kunt er ook meteen alle

ingrediënten bestellen!

aj

,



Pe,

=

a

nd

14

Ke

le

L ed >

st

an

+!

=

id

Sed

er}

x

en

de

er

iS

Ne

Yet

Ks

\

RX

nd

$

5)

Mr

+



D

À

Ne

Pra

AN

Ca:

fi

+) Pizza met sardine

Zalm-broccolitaart

e

en ansjovis « 4 personen

e 4 personen

Kr

Vet de taartvorm in en bekleed

400 gram

Kneed het brooddeeg volgens de

© 6 plakjes diepvries-

witbroodmix (pak)

aanwijzingen op de verpakking, maar

roomboterbladerdeeg

met de bladerdeegplakjes. Druk

© 4 eetlepels olijfolie

Contdooid) » 250 gram

vervang de boter door 2 eetlepels olie.

de naden met duim en wijsvinger

° 6 eetlepels kant-en-

Laat het 30 minuten rijzen en kneed

broccoliroosjes

goed tegen elkaar. Prik de deeg-

klare tomatensaus

nogmaals door. Verdeel het deeg in

© 250 gram vien (dunne

bodem hier en daar in met een

© 1rode ui (in ringen)

8 gelijke stukken en laat dit onder

ringen) » 2 teentjes

vork. Kook de broccoliroosjes

© 95 gram sardinefilets

een schone doek nog 30 minuten

geperste knoflook

5 minuten. Bak de ui met de

Vismarine

rijzen. Verwarm de oven voor op

© 2 eetlepels olijfolie

knoflook goudbruin in olijfolie.

© 8 ansjovisfilets op olie

200°C. Druk het deeg uit tot lapjes

© 400 gram Vismarine

Giet de zalm af, verwijder de

Vismarine + 2 eetlepels

van een halve centimeter en bestrijk

roze zalm © 2 eetlepels

graatjes en schep de vis en de

kappertjes » 2 eetlepels

ze met een eetlepel olie, de tomaten-

gehakte peterselie

peterselie door het ui-knoflook-

© 3 eieren © 150 milliliter

groene olijven (zonder

saus, ui, vis, kappertjes en knoflook.

mengsel. Verwarm de oven voor

pit, gehakt) » 2 teentjes

Druppel de overige olie eroverheen.

kookroom of 150 milliliter

op 180°C. Verdeel de broccoli-

knoflook Cin plakjes)

Bestrooi met kaas en bak de pizza's

koffieroom © 100 gram

roosjes over de bodem en schep

© 50 gram geraspte

in circa 15 minuten gaar. Bestrooi tot

jong belegen kaas

het vismengsel erop. Meng de

Parmezaanse kaas

slot met basilicumblaadjes.

(geraspt) = 100 gram

eieren met de kookroom, peper,

© 50 gram geraspte

roomkaas naturel

zout, geraspte kaas en roomkaas

pizzakaas

TIP

© taartvorm 8 26 cm

en giet het eroverheen. Bak de

© 2 takjes basilicum

Ook lekker met tonijn

taart in 40-45 minuten goudbruin

of zalm uit blik,

et

kant-en-klaar pizzadeeg.

66 LEEN winter 2020