Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Proost!

Kersen, bessen, pruimen en een zwart

bak en

pepertje. Plus nog wat chocolade,

kruiden, door de rijping op eikenhou

t Deze

syrah, die luist

ar de naam

upa Gran

KERST-

Reserva syrah, heeft

allemaal H

iseen

RECEPTEN

volle en krachtige wijn uit Colchagua Valley.

Me

EN

Een stevige jongen die wel van een uitdaging

houdt w;

t eten betreft Hij combineert erg

goed met stoofschotels, wildgerechten of een

winterse barbecue. Door de kruidigheid en

het zwarte pepertje is het ook de juiste partner

bij lamsvlees Of ga voor een Beef Wellin

N

niet het eenvoudigste gerecht, maar wel open

à |

top Kerst! Op hoogvliet com/recepten vind je

veel lekkere recepten om uit te proberen met

deze verrassende Chileen,

et

Weetje

Syrah wordt ook shiraz

genoemd. De eerste

my

Le

benaming komt van de

x

PS

Siciliaanse havenstad

Syracuse, de andere

£

van de stad Shiraz

IE

re

in het huidige Iran.

de

IP,

De druif is bekend

geer

geworden in Zuid-

Frankijk, maar ook

el

in Australië worden

prachtige shirazwijnen

à

gemaakt. Het is zelfs de

nationale druif van het

Tunupa

la

as

land. Ook in Chili zijn

Gran Reserva

successen geboekt met

syrah

deze rode krachtpatser.

Gouden

combinatie tip

risotto rijst

g'woon

— :

Risotto rijst



=

=

2

ur

PN

Tunupa

Gran Reserva

chardonnay

If

IN

À [D

v

m

N

V2

Weetje

N

#1)

De benaming Gran Reserva

LE

wordt in Chili gebruikt

Ar

we

A

%

Ex

voor wijnen die een aantal

maanden geheel of deels in

FR

hi

TT

eikenhouten wijnvaten hebben

a

gebivakkeerd. Het geeft de

wijn de nodige romigheid, plus

En

aroma's als tabak, chocolade,

leer, vanille en karamel.

LEEN winter 2020 61