Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Wist je dat

Klilekeu

Smilckeleu

Bij de Hoogvliet gebakshop bestel je eenvoudig het lekkerste gebak.

Met een ruim assortiment aan gebak, vlaaien en taarten is er voor

iedere gelegenheid wat lekkers. Kies je datum en wij laten je weten

wanneer het klaarstaat in de door jou gekozen winkel.

Je bent om

AE

iN

LS

GEBAKDAG

op te eten!

ni

ar:

Als je niet weet wat de mensen lekker

Een taart met daarop je

à

a

|

vinden en wil je dat ze iets te kiezen

eigen foto laat je makkelijk

hebben, ga dan voor divers gesorteerd

=

maken door via de site je

Ba

gebak Je krijgt dan één grote doos met

foto te downloaden. Je kunt

IR

2 tompoucen, 2 chocoladebollen,

EI

kiezen tussen een slagroom-

ae

2 appelpunten, 1 hazelino, 1 kasteeltje,

of marsepeintaart, voor 12 of

1 aardbeiengebakje en 1 vruchtengebakje.

24 personen.

4

+

A

Op je

Een slof is een langwerpig baksel met

2e

daarbovenop een vulling. Bij ons kun je

slo

kiezen voor stroopwafel of kersen.

Le

[l

Jen

Half werk?

A

2 ze

Vlaaien zijn echt anders dan taart, omdat

mn

df

de bodem van een ander soort deeg is

al

gernaakt, meestal een zoete gistdeeg of

I

edad

a

linzendeeg. Vlaaideeg is een stuk luchtiger

+

Zal il

en lijkt op brooddeeg. Bij Hoogvliet kun

je kiezen uit 10 soorten en je bestelt ze

per halve vlaai!

Genieten

Wie het kleine

niet eert...

zonder gluten

Petit fours en mini tompoucjes

Kan met een

met foto doen het leuk bij

heerlijk appel- of

geboortes, als traktatie op school

of werk of als onderdeel van een

slagroomgebakje.

grand-dessert

LEEN winter 2020 75