Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a, B,
ze
en! bil
DAA
use
>:
De
we
#
ze
An
MER.
D
er
AN
MET
7
Rau
a
f
=
u € E
we
IE
—
wer
«
N
a
%
fi
voor 4 personen
ze
Æ
4 knakworsten (blik)
8
2 blaadjes ijsbergsla
:
(gedroogd, gewassen)
nn
1 friszure appel (gedroogd,
gewassen)
À
i
4 witte puntjes
Ss
2 eetlepels gebakken
uitjes (bakje)
u
voor de saus:
Le
À
2 theelepels olie
wi
halve ui (zeer
fijngesnipperd)
=
4 eetlepels mayonaise
eetlepel curryketchup
F4
mespunt kerriepoeder
=
mespunt paprikapoeder
—
=
®
I
Begin met de saus. Verhit de
>
#
olie en fruit hierin de ui in
CNE dad
df
circa 5 minuten goudbruin.
Ÿ
Laat even afkoelen en meng
)
met de mayonaise, curry en
Pa
specerijen tot een saus.
7
LI
Snijd de sla in repen. Snijd de
€
appel in vieren en de kwarten
A:
in dunne schijfjes. Verwarm
nu de worsten volgens de
aanwijzingen op het blik.
Snijd de broodjes aan de
%:
bovenkant in en duw de
%
zijkanten iets uit elkaar.
2
Stop er een paar reepjes
sla, een paar plakjes appel
en een worst tussen. Lepel
1
de saus erover en bestrooi
ci
Ni
met de uitjes.
4
aims
à
|
PN,
ER
vn
En
… QR-code
ee
voor dit
CES
ik
winter 2020 19