Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a, B,

ze

en! bil

DAA

use

>:

De

we

#

ze

An

MER.

D

er

AN

MET

7

Rau

a

f

=

u € E

we

IE



wer

«

N

a

%

fi

voor 4 personen

ze

Æ

4 knakworsten (blik)

8

2 blaadjes ijsbergsla

:

(gedroogd, gewassen)

nn

1 friszure appel (gedroogd,

gewassen)

À

i

4 witte puntjes

Ss

2 eetlepels gebakken

uitjes (bakje)

u

voor de saus:

Le

À

2 theelepels olie

wi

halve ui (zeer

fijngesnipperd)

=

4 eetlepels mayonaise

eetlepel curryketchup

F4

mespunt kerriepoeder

=

mespunt paprikapoeder



=

®

I

Begin met de saus. Verhit de

>

#

olie en fruit hierin de ui in

CNE dad

df

circa 5 minuten goudbruin.

Ÿ

Laat even afkoelen en meng

)

met de mayonaise, curry en

Pa

specerijen tot een saus.

7

LI

Snijd de sla in repen. Snijd de



appel in vieren en de kwarten

A:

in dunne schijfjes. Verwarm

nu de worsten volgens de

aanwijzingen op het blik.

Snijd de broodjes aan de

%:

bovenkant in en duw de

%

zijkanten iets uit elkaar.

2

Stop er een paar reepjes

sla, een paar plakjes appel

en een worst tussen. Lepel

1

de saus erover en bestrooi

ci

Ni

met de uitjes.

4

aims

à

|

PN,

ER

vn

En

… QR-code

ee

voor dit

CES

ik

winter 2020 19