Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 19


Hier is pagina 19 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Hoogvliet Folder 18.11.2020

Hier is pagina 19 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 19

a, B, ze en! bil DAA use >: De we # ze An MER. D er AN MET 7 Rau a f = u € E we IE — wer « N a % fi voor 4 personen ze Æ 4 knakworsten (blik) 8 2 blaadjes ijsbergsla : (gedroogd, gewassen) nn 1 friszure appel (gedroogd, gewassen) À i 4 witte puntjes Ss 2 eetlepels gebakken uitjes (bakje) u voor de saus: Le À 2 theelepels olie wi halve ui (zeer fijngesnipperd) = 4 eetlepels mayonaise eetlepel curryketchup F4 mespunt kerriepoeder = mespunt paprikapoeder — = ® I Begin met de saus. Verhit de > # olie en fruit hierin de ui in CNE dad df circa 5 minuten goudbruin. Ÿ Laat even afkoelen en meng ) met de mayonaise, curry en Pa specerijen tot een saus. 7 LI Snijd de sla in repen. Snijd de € appel in vieren en de kwarten A: in dunne schijfjes. Verwarm nu de worsten volgens de aanwijzingen op het blik. Snijd de broodjes aan de %: bovenkant in en duw de % zijkanten iets uit elkaar. 2 Stop er een paar reepjes sla, een paar plakjes appel en een worst tussen. Lepel 1 de saus erover en bestrooi ci Ni met de uitjes. 4 aims à | PN, ER vn En … QR-code ee voor dit CES ik winter 2020 19

Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 19