Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Smullen
Ugg
Vis uit blik is altijd handig om in huis te hebben
en je kunt er eindeloos mee variëren. Serveer het
als feestelijke borrelhap. Of als onderdeel van een
uitgebreide maaltijd met de hele familie! En je weet:
BE
vis moet zwemmen, dus gezellig wordt het sowieso!
>
ps
=
2 >
4
nn
Fi
de
®,
Pi
eN
t
zj
pour uns
Ip
ia
Pikante makreel
2
met tonijn » 4 personen
in filodeeg « 4 personen
a
s
=
© 900 gram diepvriesrö:
Verwarm de oven voor op
© 1pak filodeeg
Laat het deeg ontdooien onder een
Contdooid) » 2 vien
220°C. Meng de rösti met
(diepvries) > 1 blikje
vochtige doek. Verdeel de makreel
(ge:
perd) ® 1eetlepel
de ui, tijm, mais, eieren, de
makreel Vismarine
in vier gelijke porties. Klop de sambal
tijm © 1 blik mais (uitgelekt)
helft van de geraspte kaas,
© eetlepel sambal
los met de ketjap en verdeel dit over
ca. 300 gram © 6 eieren
zout en peper. Vorm van dit
manis © 2 eetlepels
de makreel. Verwarm de oven voor op
(losgeklopt) + 200 gram
mengsel 2 pizzaboderns op
ketjap manis 1 ei
180°C. Leg 2 vellen deeg naast elkaar
geraspte belegen kaas
het bakpapier op de bak-
(losgeklopt) © 1 prei
op een werkvlak en bestrijk ze licht met
1 pot pastasaus
plaat. Bak deze boderns
(zeer fijngesneden)
een beetje ei. Leg op elk vel een nieuw
© 1eetlepel Provencaalse
5-10 minuten in de oven.
© 4 theelepels
vel en bestrijk dit ook met ei. Vervolg
kruiden © 2 rode paprika's
Beleg ze met de pastasaus,
sesamzaad
met nog een vel en snij dan elke stapel
(in reepjes) » 1 courgette
kruiden, paprika, courgette,
© bakpapier
doormidden zodat er 4 vierkanten
Cin dunne plakjes)
tonijn en de rest van de
ontstaan. Leg op elk stuk een bergje
© 2 blikjes tonijn Vismarine
geraspte kaas. Bak 20
makreel en verdeel de prei erover.
(uitgelekt) » olijfolie
minuten in het midden
Vouw het deeg eromheen en plak vast
0150 gram gemengde
van de oven. Serveer met
met wat ei. Leg de pakketjes met de
bladsla © bakpapier
de sla en besprenkel met
naad naar beneden op een bakplaat
een scheutje olijfolie.
met bakpapier en bestrijk ze met ei.
Bestrooi met sesamzaad en bak ze
in 10 minuten krokant.
LEEN winter 2020 65