Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Smullen

Ugg

Vis uit blik is altijd handig om in huis te hebben

en je kunt er eindeloos mee variëren. Serveer het

als feestelijke borrelhap. Of als onderdeel van een

uitgebreide maaltijd met de hele familie! En je weet:

BE

vis moet zwemmen, dus gezellig wordt het sowieso!

>

ps

=

2 >

4

nn

Fi

de

®,

Pi

eN

t

zj

pour uns

Ip

ia

Pikante makreel

2

met tonijn » 4 personen

in filodeeg « 4 personen

a

s

=

© 900 gram diepvriesrö:

Verwarm de oven voor op

© 1pak filodeeg

Laat het deeg ontdooien onder een

Contdooid) » 2 vien

220°C. Meng de rösti met

(diepvries) > 1 blikje

vochtige doek. Verdeel de makreel

(ge:

perd) ® 1eetlepel

de ui, tijm, mais, eieren, de

makreel Vismarine

in vier gelijke porties. Klop de sambal

tijm © 1 blik mais (uitgelekt)

helft van de geraspte kaas,

© eetlepel sambal

los met de ketjap en verdeel dit over

ca. 300 gram © 6 eieren

zout en peper. Vorm van dit

manis © 2 eetlepels

de makreel. Verwarm de oven voor op

(losgeklopt) + 200 gram

mengsel 2 pizzaboderns op

ketjap manis 1 ei

180°C. Leg 2 vellen deeg naast elkaar

geraspte belegen kaas

het bakpapier op de bak-

(losgeklopt) © 1 prei

op een werkvlak en bestrijk ze licht met

1 pot pastasaus

plaat. Bak deze boderns

(zeer fijngesneden)

een beetje ei. Leg op elk vel een nieuw

© 1eetlepel Provencaalse

5-10 minuten in de oven.

© 4 theelepels

vel en bestrijk dit ook met ei. Vervolg

kruiden © 2 rode paprika's

Beleg ze met de pastasaus,

sesamzaad

met nog een vel en snij dan elke stapel

(in reepjes) » 1 courgette

kruiden, paprika, courgette,

© bakpapier

doormidden zodat er 4 vierkanten

Cin dunne plakjes)

tonijn en de rest van de

ontstaan. Leg op elk stuk een bergje

© 2 blikjes tonijn Vismarine

geraspte kaas. Bak 20

makreel en verdeel de prei erover.

(uitgelekt) » olijfolie

minuten in het midden

Vouw het deeg eromheen en plak vast

0150 gram gemengde

van de oven. Serveer met

met wat ei. Leg de pakketjes met de

bladsla © bakpapier

de sla en besprenkel met

naad naar beneden op een bakplaat

een scheutje olijfolie.

met bakpapier en bestrijk ze met ei.

Bestrooi met sesamzaad en bak ze

in 10 minuten krokant.

LEEN winter 2020 65