Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 65 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 65
Smullen Ugg Vis uit blik is altijd handig om in huis te hebben en je kunt er eindeloos mee variëren. Serveer het als feestelijke borrelhap. Of als onderdeel van een uitgebreide maaltijd met de hele familie! En je weet: BE vis moet zwemmen, dus gezellig wordt het sowieso! > ps = 2 > 4 nn Fi de ®, Pi eN t zj pour uns Ip ia Pikante makreel 2 met tonijn » 4 personen in filodeeg « 4 personen a s = © 900 gram diepvriesrö: Verwarm de oven voor op © 1pak filodeeg Laat het deeg ontdooien onder een Contdooid) » 2 vien 220°C. Meng de rösti met (diepvries) > 1 blikje vochtige doek. Verdeel de makreel (ge: perd) ® 1eetlepel de ui, tijm, mais, eieren, de makreel Vismarine in vier gelijke porties. Klop de sambal tijm © 1 blik mais (uitgelekt) helft van de geraspte kaas, © eetlepel sambal los met de ketjap en verdeel dit over ca. 300 gram © 6 eieren zout en peper. Vorm van dit manis © 2 eetlepels de makreel. Verwarm de oven voor op (losgeklopt) + 200 gram mengsel 2 pizzaboderns op ketjap manis 1 ei 180°C. Leg 2 vellen deeg naast elkaar geraspte belegen kaas het bakpapier op de bak- (losgeklopt) © 1 prei op een werkvlak en bestrijk ze licht met 1 pot pastasaus plaat. Bak deze boderns (zeer fijngesneden) een beetje ei. Leg op elk vel een nieuw © 1eetlepel Provencaalse 5-10 minuten in de oven. © 4 theelepels vel en bestrijk dit ook met ei. Vervolg kruiden © 2 rode paprika's Beleg ze met de pastasaus, sesamzaad met nog een vel en snij dan elke stapel (in reepjes) » 1 courgette kruiden, paprika, courgette, © bakpapier doormidden zodat er 4 vierkanten Cin dunne plakjes) tonijn en de rest van de ontstaan. Leg op elk stuk een bergje © 2 blikjes tonijn Vismarine geraspte kaas. Bak 20 makreel en verdeel de prei erover. (uitgelekt) » olijfolie minuten in het midden Vouw het deeg eromheen en plak vast 0150 gram gemengde van de oven. Serveer met met wat ei. Leg de pakketjes met de bladsla © bakpapier de sla en besprenkel met naad naar beneden op een bakplaat een scheutje olijfolie. met bakpapier en bestrijk ze met ei. Bestrooi met sesamzaad en bak ze in 10 minuten krokant. LEEN winter 2020 65
Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 65