Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 31 van 76 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 18.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 31
233 REN Zo zit dat RR & à 2 $ 5 à a ij 4 od RUN ë 7 Vino, vino, waar Spaaus is de vino? N } De wijnindustrie in Spanje dipje = is groot. Ongeveer 1 miljoen id Siësta en allioli zijn twee heerlijke hectare aan grond staat vol Spaanse klassiekers. De siësta is met wijnranken. Hiermee heeft dat fijne tukje waarmee je de dip Spanje wereldwijd de meeste na de lunch opvangt. En allioli? Dat is geen mayonaise met knoflook, wijnbouwgrond. Maar Italië VE maar letterlijk alli (knoflook) met oli en Frankrijk produceren meer Colie) waar zout aan is toegevoegd. wijn. Kenmerkende wijnen zijn Allioli is gespecialiseerd in een heel ander soort dipjes. Doop er eensje sherry, rioja en cava. Wat schaft brood in of een wortel: te lekker! de paellera? S De typisch Spaanse paella bevat afhankelijk van de regio rijst, Stel je netjes voor vis, schaaldieren, kip, konijn, Handsinaasappels tomaten, bonen en saffraan. zitten in een rood netje, Het liefst bereid je het buiten, perssinaasappels in in een op houtskool verhitte paellera, een grote platte pan. een groen netje. Maar je kunt ook een lekkere paella bij Hoogvliet vit de diepvries halen, hoor. Flan de mandarina y limon F la is een geliefd toetje op het Iberisch schiereiland Probeer deze heerlijk frisse Spaanse variant eens Ingrediënten Verwarm de oven voor op 150°C. Verwarm 100 milititer citroensap het citroensap met de suiker tot het helemaal 65 gram fijne tafelsuiker is opgelost. Laat afkoelen en roer het sap van 200 milliliter de mandarijnen erdoor. Klop de eidooiers en mandarijnensap het ei met een garde los en klop het citrussap 5 eidooiers ei erdoor. Zet de schaaltjes in de grote ovenschaal lei en verdeel het puddingmengsel er over. Giet 4 ovenvaste bakjes kokend water in de grote ovenschaal en laat de 1grote ovenschaal puddinkjes in 30-40 minuten garen in de oven en vervolgens afgedekt in de koelkast koud \& worden. Garneer met geraspte mandarijnschil. / El Scan de QR-code voor = dit recept online LEEN winter 2020 31
Hoogvliet - Folder van 18.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 31