Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 113
Hier is pagina 113 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Het is misschien wel de bekendste smaakmaker uit de authentieke Italiaanse
keuken: pesto. Een klein schepje doet al wonderen voor je pastagerecht, salade of
broodje. En varieer je graag, dan neem je toch gewoon een ander kleurtje dan groen?
EN
at
Ee
iplf
7
pr
323
mare
ED
Dam
EE
PE
LAIT
LE
fn
=
te
22
C2
ne
Pesto
wt
EH
px
ver
h
PD
FR
15
>
> Vi SR
D
€
4
zi
to
ie
Ze
Le
RN
4
Au
Nr
N
I
A
Grand'ltalia pesto
wy
À
mi
y
Re
alla genovese
=
sé
4
90-185 9 1,92-2,86
Pe eid
3
mn
À
Pi
e@ naam verraadt veel over de
Pe
manier waarop pesto gemaakt
PESTOVARIATIE
wordt. Het Italiaanse woord
Behalve pesto alla genovese
€
‘pestare’ betekent nameljk
malen. En datis precies wat pesto is: een
heeft Grand’Italia nog meer
pestovarianten. Pesto rosso
mengsel van fijngemalen ingrediënten
Grand'Italia pesto rosso
Davy Knijnenburg, marketing manager
heeft zongedroogde tomaten als
90-185 9 1,97-2,86
bijGrand'italia: “In groene pesto, oftewel
belangrijkste ingrediënt. Gebruik je
pesto alla genovese, is basilicum het
pesto vooral door de pasta? Probeer
hoofdingrediënt. Maar er zijn ook pesto's
op basis vanzongedroogde tomaten,
dan eens pasta pesto, dat is net wat
romiger en smeuïger dan gewone
gegrilde paprika of olijven. Van oudsher
heeft elke regio in Italië zijn eigen
pesto. Er zijn drie varianten: pasta
— aPesto
variant” Ook de herkomst van pesto alla
pesto basilico (met basilicum),
ast
genovese zit al verborgen in de naam,
pasta pesto tartufo (met truffel)
\F
Genovais namelijk de Italiaanse naam
en pastapesto peperonie noci(met
6
a
voor Genua, de stad waar de bekende
paprika en walnoten). Roer ze direct
Pasta
Tartu
LO
groene pesto voor het eerst gemaakt
door de warme pasta.
werd.
pr:
=
Cf}
Donkergroene blaadjes
“Wat trouwens maarweinig mensen
e
won
«
weten, is dat pesto allagenovese echt
en
Grand'ltalia pasta pesto
een seizoensproduct is”, vervolgt Davy.
basilico, tartufo of
“Van juni tot en met augustuswordt in
2.
Sa
peperoni e noci
185 9 2,78, 2,74, 2,82
m ni
DUMBO 13