Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 113




Hier is pagina 113 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Het is misschien wel de bekendste smaakmaker uit de authentieke Italiaanse

keuken: pesto. Een klein schepje doet al wonderen voor je pastagerecht, salade of

broodje. En varieer je graag, dan neem je toch gewoon een ander kleurtje dan groen?

EN

at

Ee

iplf

7

pr

323

mare

ED

Dam

EE

PE

LAIT

LE

fn

=

te

22

C2

ne

Pesto

wt

EH

px

ver

h

PD

FR

15

>

> Vi SR

D



4

zi

to

ie

Ze

Le

RN

4

Au

Nr

N

I

A

Grand'ltalia pesto

wy

À

mi

y

Re

alla genovese

=



4

90-185 9 1,92-2,86

Pe eid

3

mn

À

Pi

e@ naam verraadt veel over de

Pe

manier waarop pesto gemaakt

PESTOVARIATIE

wordt. Het Italiaanse woord

Behalve pesto alla genovese



‘pestare’ betekent nameljk

malen. En datis precies wat pesto is: een

heeft Grand’Italia nog meer

pestovarianten. Pesto rosso

mengsel van fijngemalen ingrediënten

Grand'Italia pesto rosso

Davy Knijnenburg, marketing manager

heeft zongedroogde tomaten als

90-185 9 1,97-2,86

bijGrand'italia: “In groene pesto, oftewel

belangrijkste ingrediënt. Gebruik je

pesto alla genovese, is basilicum het

pesto vooral door de pasta? Probeer

hoofdingrediënt. Maar er zijn ook pesto's

op basis vanzongedroogde tomaten,

dan eens pasta pesto, dat is net wat

romiger en smeuïger dan gewone

gegrilde paprika of olijven. Van oudsher

heeft elke regio in Italië zijn eigen

pesto. Er zijn drie varianten: pasta

— aPesto

variant” Ook de herkomst van pesto alla

pesto basilico (met basilicum),

ast

genovese zit al verborgen in de naam,

pasta pesto tartufo (met truffel)

\F

Genovais namelijk de Italiaanse naam

en pastapesto peperonie noci(met

6

a

voor Genua, de stad waar de bekende

paprika en walnoten). Roer ze direct

Pasta

Tartu

LO

groene pesto voor het eerst gemaakt

door de warme pasta.

werd.

pr:

=

Cf}

Donkergroene blaadjes

“Wat trouwens maarweinig mensen

e

won

«

weten, is dat pesto allagenovese echt

en

Grand'ltalia pasta pesto

een seizoensproduct is”, vervolgt Davy.

basilico, tartufo of

“Van juni tot en met augustuswordt in

2.

Sa

peperoni e noci

185 9 2,78, 2,74, 2,82

m ni

DUMBO 13