Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 73




Hier is pagina 73 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

CA

zZ ——

NZ

N



Chocoladetruffels

gebak- 25 min. (+1 uurwachten)

Ik

«ca. 24 stuks

E

9

4

200 g pure chocolade

Ÿ

150 mlslagroom

@

sie

50 g roomboter



lelcacao

1Breek of hak de chocolade in stukjes

endoe in een kom. Breng de slagroom

Walnoottaartjes

in een steelpannetje tegen de kookaan,

gebak - 30 min. (+1uurwachten +



Schenk over de chocolade en blijf roeren

25 min. oventijd + afkoelen) « 12 stuks

tot alle chocolade goed gesmolten

Potje karamelsaus met zeezout

nagerecht. 10 min. (+3 uur afkoelen)

is. 2 Snijd de boter in blokjes en laat al

150 g roomboter (op

roerend smelten in de chocolade. 3 Laat

+ 1potje (ca. 8 pers)

kamertemperatuur)

afkoelen tot kamertemperatuur. Laat

100 g verse roomkaas naturel

150 gfijne kristalsuiker

vervolgens minstens 1 uur afgedekt

150 gbloem

200 ml slagroom (op

opstijven in de koelkast 4 Strooi

snufzout

kamertemperatuur)

de cacao op een bord. Vorm met

lei

100 g roomboter

2theelepels balletjes van de ganache

125 g lichte basterdsuiker

1t1 Maldon zeezoutvlokken

(zo heet het chocolademengsel nu)en

140 g walnoten

& 1schoon glazen potje met schroef

rol ze door de cacao.

& mixer

deksel of een weckpot (inhoud 300 ml)

muffinvorm met 12 holtes, ingevet

voedingswaarde per stuk 80 kcal,

1Breng de suiker met 3 el water aan de

vet 6 9, waarvan verzadigd 49,

1Klop met de mixer 125 g boter met de

kookin een steelpannetje. Roer niet.

koolhydraten 5 9, waarvan suikers 5 9,

roomkaas luchtig. Spateler de bloem

2 Na ca. 5 min begint de suiker te kleuren.

vezels 19, eiwit 19, zout 0,019

en het zout door en kneed tot een bal.

Beweeg de pan heen en weer en haal

Laat het deeg ingepakt 1 uur rusten in

van het vuurals de karamel gelijkmatig

5dagen houdbaar in de koelkast.

de koelkast. 2 Verwarm de oven voor

goudbruin is. 3 Voeg de slagroom in één

tot 180 °C. Smelt 25 g boter en laat iets

keertoe. Wees voorzichtig, want dit kan

afkoelen. Klop het ei los en meng met

spatten. Zet terug op het vuur. Snijd de

de boter en basterdsuiker. Hak de noten

boter in stukjes. 4Breng al roerend met

grof 3 Verdeel het deeg in 12 balletjes.

de garde aan de kook tot een gladde

Drukin elke holte van de vorm een

massa. Voeg de boter toe. Haal van het

balletje, zodat de bodem en de zijkanten

vuur alsde boter is gesmolten en de saus

tot halverwege bedekt zijn. 4 Verdeel

glad is. 5 Laat in 3 uur helemaal afkoelen

het eimengsel en vervolgens de noten

en roer er het zout door. Doe de saus in

over het deeg. 5 Bak inca. 25 min. gaar

het potje.

inde oven. Laat afkoelen.

voedingswaarde p.p. 255 kcal, vet 19 9,

voedingswaarde per stuk 298 kcal,

waarvan verzadigd 12 g, koolhydraten

vet 22 9, waarvan verzadigd 10 9,

20 9, waarvan suikers 20 g, vezels O g,

v.

koolhydraten 20 9, waarvan suikers 119,

eiwit 19, zout 0,69

_

vezels 29, eiwit 49, zout 0,29

7 dagen houdbaar in de koelkast.

De taartjes zijn 3 dagen houdbaar.

20180

73