Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 73
Hier is pagina 73 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
CA
zZ ——
NZ
N
—
Chocoladetruffels
gebak- 25 min. (+1 uurwachten)
Ik
«ca. 24 stuks
E
9
4
200 g pure chocolade
Ÿ
150 mlslagroom
@
sie
50 g roomboter
‘
lelcacao
1Breek of hak de chocolade in stukjes
endoe in een kom. Breng de slagroom
Walnoottaartjes
in een steelpannetje tegen de kookaan,
gebak - 30 min. (+1uurwachten +
O®
Schenk over de chocolade en blijf roeren
25 min. oventijd + afkoelen) « 12 stuks
tot alle chocolade goed gesmolten
Potje karamelsaus met zeezout
nagerecht. 10 min. (+3 uur afkoelen)
is. 2 Snijd de boter in blokjes en laat al
150 g roomboter (op
roerend smelten in de chocolade. 3 Laat
+ 1potje (ca. 8 pers)
kamertemperatuur)
afkoelen tot kamertemperatuur. Laat
100 g verse roomkaas naturel
150 gfijne kristalsuiker
vervolgens minstens 1 uur afgedekt
150 gbloem
200 ml slagroom (op
opstijven in de koelkast 4 Strooi
snufzout
kamertemperatuur)
de cacao op een bord. Vorm met
lei
100 g roomboter
2theelepels balletjes van de ganache
125 g lichte basterdsuiker
1t1 Maldon zeezoutvlokken
(zo heet het chocolademengsel nu)en
140 g walnoten
& 1schoon glazen potje met schroef
rol ze door de cacao.
& mixer
deksel of een weckpot (inhoud 300 ml)
muffinvorm met 12 holtes, ingevet
voedingswaarde per stuk 80 kcal,
1Breng de suiker met 3 el water aan de
vet 6 9, waarvan verzadigd 49,
1Klop met de mixer 125 g boter met de
kookin een steelpannetje. Roer niet.
koolhydraten 5 9, waarvan suikers 5 9,
roomkaas luchtig. Spateler de bloem
2 Na ca. 5 min begint de suiker te kleuren.
vezels 19, eiwit 19, zout 0,019
en het zout door en kneed tot een bal.
Beweeg de pan heen en weer en haal
Laat het deeg ingepakt 1 uur rusten in
van het vuurals de karamel gelijkmatig
5dagen houdbaar in de koelkast.
de koelkast. 2 Verwarm de oven voor
goudbruin is. 3 Voeg de slagroom in één
tot 180 °C. Smelt 25 g boter en laat iets
keertoe. Wees voorzichtig, want dit kan
afkoelen. Klop het ei los en meng met
spatten. Zet terug op het vuur. Snijd de
de boter en basterdsuiker. Hak de noten
boter in stukjes. 4Breng al roerend met
grof 3 Verdeel het deeg in 12 balletjes.
de garde aan de kook tot een gladde
Drukin elke holte van de vorm een
massa. Voeg de boter toe. Haal van het
balletje, zodat de bodem en de zijkanten
vuur alsde boter is gesmolten en de saus
tot halverwege bedekt zijn. 4 Verdeel
glad is. 5 Laat in 3 uur helemaal afkoelen
het eimengsel en vervolgens de noten
en roer er het zout door. Doe de saus in
over het deeg. 5 Bak inca. 25 min. gaar
het potje.
inde oven. Laat afkoelen.
voedingswaarde p.p. 255 kcal, vet 19 9,
voedingswaarde per stuk 298 kcal,
waarvan verzadigd 12 g, koolhydraten
vet 22 9, waarvan verzadigd 10 9,
20 9, waarvan suikers 20 g, vezels O g,
v.
koolhydraten 20 9, waarvan suikers 119,
eiwit 19, zout 0,69
_
vezels 29, eiwit 49, zout 0,29
7 dagen houdbaar in de koelkast.
De taartjes zijn 3 dagen houdbaar.
20180
73