Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Az

che kippensoep

hoofdgerecht - 25 min. (+ 1/ uur wachten) « 4 pers

Thele scharrelkip

1winterwortel

4cm gember

4 bosuitjes

TEA NETZ

ailje recept en dat van

1rode peper

a

jebuurvrouw, vriendin,

A

4 teentjes knoflook

Klee

Eu

10 zwarte peperkorrels

[email protected]

Ir

2 el vissaus

Jouw bord, mij

3elsojasaus

bord

u

D,

ki

1schaal paddenstoelenmix (200 g)

We

1paksoi

4

1pak egg noodles (250 g)

C4

IN

& schuimspaan

(

1Doede kip in een ruime soeppan en vul de pan met

à

zo veel water dat de kip helemaal onder staat (ca. 2% L)

Snijd de wortel, gember en bosuitjes in stukken en voeg

toe aan de kip in de pan. Halveer de rode peper in de

ih

lengte. Plet de knoflookteentjes meteenmesenkneus

de peperkorrels en voeg ook toe. Doe er de vissaus en

sojasaus bijen breng aan de kook. Laat op laag vuur

d

1% uur trekken. Schep regelmatig het vet en schuim van

de bouillon met de schuimspaan. 2 Neem de kip uit de

bouillon en schenk de bouillon door een zeef. Vang op in

een andere pan. Pluk het vlees van de kip en bewaar tot

N

©

gebruik. 3 Doe de kippenbouillon terug in de soeppan

en breng aan de kook. Snijd de paddenstoelen in plakjes

en de paksoi in stukjes van 3 cm. Voeg beide toe aan de

2

bouillon en kook3 min. mee. Voeg de stukjes kipen de

noodles toe en kook de soep nog 6 min. 4 Schep de soep

in 4 ruime kommen of diepe borden en serveer.

voedingswaarde p.p. 526 kcal, vet 149, waarvan

Gré Rebel

verzadigd 49, koolhydraten 47 9,

“Toen ik mijn man leerde kennen, kreeg iker

waarvan suikers 4 g, vezels 2g, eiwit 529,

gelijk een zwager, schoonzus Eva én hun

zout 4,29, groente125 9

vriendenkring bij. Met die vriendenkring

.

organiseren we regelmatig etentjes. Ook

%

gaan we eens per jaar een weekend

weg. Het recept voor deze soep

u

à

S

bedacht ik na het afronden van mijn

koksopleiding. Hij doet me denken aan

mijn oudtante Greet, naar wie ik ben

vernoemd. Zij kookte vaak Indisch. De

gember en sojasaus geven een warme

i

najaarssmaakaan de soep”

#

2180

57