Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Az
che kippensoep
hoofdgerecht - 25 min. (+ 1/ uur wachten) « 4 pers
Thele scharrelkip
1winterwortel
4cm gember
4 bosuitjes
TEA NETZ
ailje recept en dat van
1rode peper
a
jebuurvrouw, vriendin,
A
4 teentjes knoflook
Klee
Eu
10 zwarte peperkorrels
[email protected]
Ir
2 el vissaus
Jouw bord, mij
3elsojasaus
bord
u
D,
ki
1schaal paddenstoelenmix (200 g)
We
1paksoi
4
1pak egg noodles (250 g)
C4
IN
& schuimspaan
(
1Doede kip in een ruime soeppan en vul de pan met
à
zo veel water dat de kip helemaal onder staat (ca. 2% L)
Snijd de wortel, gember en bosuitjes in stukken en voeg
toe aan de kip in de pan. Halveer de rode peper in de
ih
lengte. Plet de knoflookteentjes meteenmesenkneus
de peperkorrels en voeg ook toe. Doe er de vissaus en
sojasaus bijen breng aan de kook. Laat op laag vuur
d
1% uur trekken. Schep regelmatig het vet en schuim van
de bouillon met de schuimspaan. 2 Neem de kip uit de
bouillon en schenk de bouillon door een zeef. Vang op in
een andere pan. Pluk het vlees van de kip en bewaar tot
N
©
gebruik. 3 Doe de kippenbouillon terug in de soeppan
en breng aan de kook. Snijd de paddenstoelen in plakjes
en de paksoi in stukjes van 3 cm. Voeg beide toe aan de
2
bouillon en kook3 min. mee. Voeg de stukjes kipen de
noodles toe en kook de soep nog 6 min. 4 Schep de soep
in 4 ruime kommen of diepe borden en serveer.
voedingswaarde p.p. 526 kcal, vet 149, waarvan
Gré Rebel
verzadigd 49, koolhydraten 47 9,
“Toen ik mijn man leerde kennen, kreeg iker
waarvan suikers 4 g, vezels 2g, eiwit 529,
gelijk een zwager, schoonzus Eva én hun
zout 4,29, groente125 9
vriendenkring bij. Met die vriendenkring
.
organiseren we regelmatig etentjes. Ook
%
gaan we eens per jaar een weekend
weg. Het recept voor deze soep
u
à
S
bedacht ik na het afronden van mijn
koksopleiding. Hij doet me denken aan
mijn oudtante Greet, naar wie ik ben
vernoemd. Zij kookte vaak Indisch. De
gember en sojasaus geven een warme
i
najaarssmaakaan de soep”
#
2180
57