Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

-

BUURTGENOTEN

|



ze

Â

\

Y

I

=

À

Aa

(2

RER

i

He

N

SL

À ÈS

D

AS

Vn

6

Lis

A

a

de

FIR

Et

EN

(5

Sl

vw

de

N

N

A

)

AN

zb

Le

Ay

S

Zt

N

WS

1

cs

N

3

ve

>

2

eo

A

>

1

N

Ed

Rn:

“A

Pe

-

A

Be 4

Me.

ed

..

Dach,

Ä

LE

48

=

=

=

1Mengineenschaalde

kipdijblokjesmet Itimassalaende

u

ketjap. Laat de kip afgedekt 30 min.

marineren in de koelkast. Kook

intussen de eieren in ca. 8 min. hard.

Spicy roti

Spoel koud en pelze. Halveer de eieren. 2 Haalintussen

de puntjesvan de sperziebonen en halveer ze. Schilde

hoofdgerecht. 30 min. (+30 min. wachten) « 4 pers.

aardappelen en snijd in blokjes van 2 bij 2cm. Snipper de

ui en snijd de knoflook fijn. Verhit 1 el olie en fruit de ui

1schaal Nieuwe Standaard Kip dijfilet blokjes

5 min. Voeg de knoflook en de rest van de massala toe en

(ca.350 9)

fruit 1 min. 3 Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan

2tl massala (Chan's, zakje à 80 9)

de kook. Zet het vuur laag en voeg het bouillonblokje, de

1elketjap manis

sperziebonen en de aardappel toe. Laat met het deksel

Aeieren

op de pan 15 min. zachtjes koken. Roer regelmatig.

4 Verhit intussen de rest van de olie in een woken

500 g sperziebonen

400 gaardappelen

roerbak de kipfiletblokjes in ca 10 min gaar. Voeg de kip,

1grote ui

en de sambal aan de groente toe en verwarm nog

1teentje knoflook

ca.5 min. 5 Voeg de eieren toe. Warmderotivellen op,

3 el zonnebloemolie

volgens de aanwijzingen op de verpakking enserveer.

1blik tomatenblokjes (400 9)

1groentebouillonblokje

voedingswaarde p.p. 653 kcal, vet 27 9, waarvan

2tl Surinaamse sambal (Koningsvogel, potà 200 9)

verzadigd7 9, koolhydraten 62 9, waarvan suikers 119,

1pak roti vellen (Rosita's, 4 stuks)

vezels 119, eiwit 35 9, zout 2,8 9, groente 1509

DUN 0)

19