Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 134




Hier is pagina 134 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kikkererwtenstoofpotje met kabeljauw

Tikkaburger met mangochutney

en couscous

hoofdgerecht - 20 min. . 4 pers.

hoofdgerecht 25 min. .Apers.

2 el Patak's tikka masala Indiase kruidenpasta (pot 165 9)

1blik Bonduelle kikkererwten (310 g) +1 schaal

+1 pak Patak's garlic &corlander mini naans (afbak) + 4el

kabeljauwfilet (ca. 290 g) +1 ui +1 courgette + 2 el olijfolie

Patak's zoete mangochutney (pot 340 9) +1 schaal

+1 blik tomatenblokjes (400 ml) +50 g zwarte olijven

runderhamburgers (440 9) + 2el olijfolie +1 rode ui +

zonder pit + 2 takjes rozemarijn +1 pak couscous (275 g)

2 tomaten +4 blaadjes sla +4 plakjes Jong belegen kaas

1Snijd de kabeljauwfilet in reepjes. Snipper de ui en snijd de

1 Besmeer de hamburgers rondom met de kruidenpasta

courgette in blokjes. 2 Verhit in een hapjespan de olijfolie. Bak

2 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de hamburgers

de uien courgette 2 min. Voeg de tomatenblokjes met 100 ml

in 8-10 min. gaar. Verwarm de naanbroodjes volgens de

water, de visreepjes, olijven en rozemarijn toe en breng aande

aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in ringen en de

kook. 3 Draai het vuur laag en stoof afgedekt 5 min. Spoel

tomaten in plakjes. 3 Snijd de broodjes open en beleg ze met

intussen de kikkererwten af. 4 Voeg de kikkererwtenen peper

desla, tomaat, hamburgers, kaas en uiringen. Schep er de

naar smaak toe en stoof nog 3-4 min. Bereid intussen de

mangochutney op en leg de burgers op 4 borden

couscous volgens de aanwijzingen. 5 Schep de couscous en

hetstoofpotje op 4 borden.

voedingswaarde p.p. 628 kcal, vet 34 9,

waarvan verzadigd 149, koolhydraten 47 9,

voedingswaarde p.p. 508 kcal, vet 109.

waarvan suikers 15 g, vezels 3 g, eiwit 32 9,

waarvan verzadigd 19, koolhydraten70 9,

EEN

zout 369, groente 839

Mas

kerende,

Toi.

waarvan suikers7 9, vezels 119, eiwit 29 9,

zout0.8 9, groente 1139

Tip: gril de hamburgers ook eensopde

barbecue.

Omelet van groene curry met groenten

Vegetarische mac&cheese-schotel

hoofdgerecht «30 min. „4 pers.

hoofdgerecht « 30 min. (+ 15 min. oventijd) « 4 pers.

1pakje Fairtrade Original Thaise groene curry

2,5 el Verstegen spice blend vega mac & cheese +250 g

kruidenpasta (70 9) +1 rode ui +1 paprika +400 g

macaroni +2 zakken bloemkool & broccoli (à 400 9) +3 rode

gebroken sperziebonen (zak) +8 eieren +8 el kokosmelk

uien +25 g roomboter + 2el bloem +400 ml melk +1 zak

+6 el zonnebloemolie + 1 bakje cherrytomaatjes (250 9)

geraspte Jong belegen kaas (300 9) & ovenschaal

+2 bosuitjes +1 stokbrood

(20 x30 cm)

1Snijd de iin halveringen en de paprika in reepjes. Kook de

1 Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

boontjes5 min. 2 Klop meteen garde 2 eieren los met

Kook de bloemkool en broccoli in 8 min. beetgaar. 2 Verwarm

%currypastaen 2 elkokosmelk Verhitineen koekenpan Lel

de oven voor tot 180 °C. Snipper de ui. Smelt in een koekenpan

olie. Schenk het eimengselin de pan en bakde omeletin

de boter. Fruit de ui 1 min. Voeg de bloem toe en bak 1 min.

1-2min. per kant gaar. Bakzo nog 3 omeletten. Houd zeonder

zonder te kleuren. Voeg langzaam en al roerend met een garde

een dekselwarm. 3 Verhit intussen de laatste 2 el olieineen

de melk ende spice blend toe en breng aan de kook. Kook de

wok Roerbak de boontjes, paprikaen ui5 min Voeg de

saus 1 min. zachtjes. 3 Meng de macaroni, bloemkolen

tomaatjestoe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak. 4 Snijd

broccoli, saus en de helft van de kaas en schep inde ovenschaal.

debosuiin ringetjes. Leg de omeletten op 4 borden. Verdeel

Bestrooi met de rest van de kaas. 4 Bak de macaronischotel

erdegroenten overen klap de omeletten dubbel. Bestrooi

15 min. in de voorverwarmde oven, tot de

ze met de bosui en serveer met het brood.

kaas is gesmolten en begint te kleuren

voedingswaarde p.p.713 kcal, vet 35 g.

voedingswaarde p.p. 707 kcal, vet 339.

waarvan verzadigd 119, koolhydraten 66 9,

waarvan verzadigd 20 g, koolhydraten 63 9,

|

waarvan suikers 119, vezels 9 g, eiwit 29 g,

waarvan suikers 12g, vezels 9 g, eiwit 35 9,

[

zout 2,8 9, groente 238 9

=

zout 17 9,groente 2509