Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 134
Hier is pagina 134 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kikkererwtenstoofpotje met kabeljauw
Tikkaburger met mangochutney
en couscous
hoofdgerecht - 20 min. . 4 pers.
hoofdgerecht 25 min. .Apers.
2 el Patak's tikka masala Indiase kruidenpasta (pot 165 9)
1blik Bonduelle kikkererwten (310 g) +1 schaal
+1 pak Patak's garlic &corlander mini naans (afbak) + 4el
kabeljauwfilet (ca. 290 g) +1 ui +1 courgette + 2 el olijfolie
Patak's zoete mangochutney (pot 340 9) +1 schaal
+1 blik tomatenblokjes (400 ml) +50 g zwarte olijven
runderhamburgers (440 9) + 2el olijfolie +1 rode ui +
zonder pit + 2 takjes rozemarijn +1 pak couscous (275 g)
2 tomaten +4 blaadjes sla +4 plakjes Jong belegen kaas
1Snijd de kabeljauwfilet in reepjes. Snipper de ui en snijd de
1 Besmeer de hamburgers rondom met de kruidenpasta
courgette in blokjes. 2 Verhit in een hapjespan de olijfolie. Bak
2 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de hamburgers
de uien courgette 2 min. Voeg de tomatenblokjes met 100 ml
in 8-10 min. gaar. Verwarm de naanbroodjes volgens de
water, de visreepjes, olijven en rozemarijn toe en breng aande
aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in ringen en de
kook. 3 Draai het vuur laag en stoof afgedekt 5 min. Spoel
tomaten in plakjes. 3 Snijd de broodjes open en beleg ze met
intussen de kikkererwten af. 4 Voeg de kikkererwtenen peper
desla, tomaat, hamburgers, kaas en uiringen. Schep er de
naar smaak toe en stoof nog 3-4 min. Bereid intussen de
mangochutney op en leg de burgers op 4 borden
couscous volgens de aanwijzingen. 5 Schep de couscous en
hetstoofpotje op 4 borden.
voedingswaarde p.p. 628 kcal, vet 34 9,
waarvan verzadigd 149, koolhydraten 47 9,
voedingswaarde p.p. 508 kcal, vet 109.
waarvan suikers 15 g, vezels 3 g, eiwit 32 9,
waarvan verzadigd 19, koolhydraten70 9,
EEN
zout 369, groente 839
Mas
kerende,
Toi.
waarvan suikers7 9, vezels 119, eiwit 29 9,
zout0.8 9, groente 1139
Tip: gril de hamburgers ook eensopde
barbecue.
Omelet van groene curry met groenten
Vegetarische mac&cheese-schotel
hoofdgerecht «30 min. „4 pers.
hoofdgerecht « 30 min. (+ 15 min. oventijd) « 4 pers.
1pakje Fairtrade Original Thaise groene curry
2,5 el Verstegen spice blend vega mac & cheese +250 g
kruidenpasta (70 9) +1 rode ui +1 paprika +400 g
macaroni +2 zakken bloemkool & broccoli (à 400 9) +3 rode
gebroken sperziebonen (zak) +8 eieren +8 el kokosmelk
uien +25 g roomboter + 2el bloem +400 ml melk +1 zak
+6 el zonnebloemolie + 1 bakje cherrytomaatjes (250 9)
geraspte Jong belegen kaas (300 9) & ovenschaal
+2 bosuitjes +1 stokbrood
(20 x30 cm)
1Snijd de iin halveringen en de paprika in reepjes. Kook de
1 Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
boontjes5 min. 2 Klop meteen garde 2 eieren los met
Kook de bloemkool en broccoli in 8 min. beetgaar. 2 Verwarm
%currypastaen 2 elkokosmelk Verhitineen koekenpan Lel
de oven voor tot 180 °C. Snipper de ui. Smelt in een koekenpan
olie. Schenk het eimengselin de pan en bakde omeletin
de boter. Fruit de ui 1 min. Voeg de bloem toe en bak 1 min.
1-2min. per kant gaar. Bakzo nog 3 omeletten. Houd zeonder
zonder te kleuren. Voeg langzaam en al roerend met een garde
een dekselwarm. 3 Verhit intussen de laatste 2 el olieineen
de melk ende spice blend toe en breng aan de kook. Kook de
wok Roerbak de boontjes, paprikaen ui5 min Voeg de
saus 1 min. zachtjes. 3 Meng de macaroni, bloemkolen
tomaatjestoe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak. 4 Snijd
broccoli, saus en de helft van de kaas en schep inde ovenschaal.
debosuiin ringetjes. Leg de omeletten op 4 borden. Verdeel
Bestrooi met de rest van de kaas. 4 Bak de macaronischotel
erdegroenten overen klap de omeletten dubbel. Bestrooi
15 min. in de voorverwarmde oven, tot de
ze met de bosui en serveer met het brood.
kaas is gesmolten en begint te kleuren
voedingswaarde p.p.713 kcal, vet 35 g.
voedingswaarde p.p. 707 kcal, vet 339.
waarvan verzadigd 119, koolhydraten 66 9,
waarvan verzadigd 20 g, koolhydraten 63 9,
|
waarvan suikers 119, vezels 9 g, eiwit 29 g,
waarvan suikers 12g, vezels 9 g, eiwit 35 9,
[
zout 2,8 9, groente 238 9
=
zout 17 9,groente 2509