Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 97
Hier is pagina 97 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
EAN
EZ,
.
wi
‘
Pe
44
‘
56
4
a
+.
%
Je
à
Ed
à
AA
22
=
A
dl
Fe
4
hi
ne
A
#
ks
ve
LS”
#
ñ
Er
4
u
Paddenstoelenmaaltijdsoep 7
met soepstengels en
minislavinkspiesjes
hoofdgerecht » 30 min.
20%
ii
(+10-12min. oventijd) « 4 pers.
5
Fis
7
R
1rolpizzadeeg (400 9,
mm
uit de koeling)
5 el olijfolie
4tlgedroogde oregano
ti
rs
1tlgrof zeezout
1pakje bacon (ca. 115 g)
PS
eN
: AP
200 g kipgehakt
A
1soeppakket voor
&
dn
paddenstoelensoep (325 9)
5
TN
& bakplaat bekleed met bakpapier
Ar
re
satéprikkers
ve
Je
1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. 2 Rol het pizzadeeg
en kookde soep 2 min. zachtjes. 8 Rijg intussen de slavinken
uit. Bestrijk met 2el olijfolie en bestrooi metde oregano en
aan de satéprikkers. Verhit ineen koekenpan lel olie. Bak de
het zeezout. Snijd het deeg in langerepenvan 1% cm breed
slavinkspiesjes in 4-6 min. rondom gaar. 9 Neem de soep van
en leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat. 3 Bak
het vuur en pureer desgewenst met een staafmixer. Breng op
de soepstengels inde voorverwarmde oven in 10-12 min
smaak. Hakde peterselie fijn. 10 Schep de soep in 4 kommen
gaar. 4 Leg de plakjes bacon op een snijplank. Verdeel het
Bestrooi met de peterselie. Leg de slavinkspiesjes op of inde
kipgehakt over de plakjes bacon, vouw de zijkanten naar
kommen en serveer met de soepstengels
binnen en rolstrak op tot slavinken. 5 Maak de paddenstoelen
uithetsoeppakket schoon en snijd ze grof. Snipper de
voedingswaarde pp-ét2kcal vet 30 g.waarvan
sjalot. Verhit in een (soep)pan 2elolie. Bak de sjalot en.
verzadigd 6 9, koolhydraten 59 9, waarvan suikers 5 9,
paddenstoelen 4 min. op laag vuur. 6 Neem de pan van het
vezels 3 g, eiwit 25 9, zout 6,6 9, groente 819
vuuren voeg de bloem in 1 keer toe. Roer goed, zet de pan
terug op het vuur en bak 30 sec. zachtjes. 7 Schenk 1 L water
Vegatip: vervang de minislavinken door 1schaal Lekker Veggie
inde pan en breng aan de kook Voeg de bouillonblokjestoe
notenballetjes (170 g). Rijg deballetjes aan de prikkers en bak ze 6 min.
>
IUABOD 97