Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 97




Hier is pagina 97 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

EAN

EZ,

.

wi



Pe

44



56

4

a

+.

%

Je

à

Ed

à

AA

22

=

A

dl

Fe

4

hi

ne

A

#

ks

ve

LS”

#

ñ

Er

4

u

Paddenstoelenmaaltijdsoep 7

met soepstengels en

minislavinkspiesjes

hoofdgerecht » 30 min.

20%

ii

(+10-12min. oventijd) « 4 pers.

5

Fis

7

R

1rolpizzadeeg (400 9,

mm

uit de koeling)

5 el olijfolie

4tlgedroogde oregano

ti

rs

1tlgrof zeezout

1pakje bacon (ca. 115 g)

PS

eN

: AP

200 g kipgehakt

A

1soeppakket voor

&

dn

paddenstoelensoep (325 9)

5

TN

& bakplaat bekleed met bakpapier

Ar

re

satéprikkers

ve

Je

1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. 2 Rol het pizzadeeg

en kookde soep 2 min. zachtjes. 8 Rijg intussen de slavinken

uit. Bestrijk met 2el olijfolie en bestrooi metde oregano en

aan de satéprikkers. Verhit ineen koekenpan lel olie. Bak de

het zeezout. Snijd het deeg in langerepenvan 1% cm breed

slavinkspiesjes in 4-6 min. rondom gaar. 9 Neem de soep van

en leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat. 3 Bak

het vuur en pureer desgewenst met een staafmixer. Breng op

de soepstengels inde voorverwarmde oven in 10-12 min

smaak. Hakde peterselie fijn. 10 Schep de soep in 4 kommen

gaar. 4 Leg de plakjes bacon op een snijplank. Verdeel het

Bestrooi met de peterselie. Leg de slavinkspiesjes op of inde

kipgehakt over de plakjes bacon, vouw de zijkanten naar

kommen en serveer met de soepstengels

binnen en rolstrak op tot slavinken. 5 Maak de paddenstoelen

uithetsoeppakket schoon en snijd ze grof. Snipper de

voedingswaarde pp-ét2kcal vet 30 g.waarvan

sjalot. Verhit in een (soep)pan 2elolie. Bak de sjalot en.

verzadigd 6 9, koolhydraten 59 9, waarvan suikers 5 9,

paddenstoelen 4 min. op laag vuur. 6 Neem de pan van het

vezels 3 g, eiwit 25 9, zout 6,6 9, groente 819

vuuren voeg de bloem in 1 keer toe. Roer goed, zet de pan

terug op het vuur en bak 30 sec. zachtjes. 7 Schenk 1 L water

Vegatip: vervang de minislavinken door 1schaal Lekker Veggie

inde pan en breng aan de kook Voeg de bouillonblokjestoe

notenballetjes (170 g). Rijg deballetjes aan de prikkers en bak ze 6 min.

>

IUABOD 97