Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
“MIJN KIPPENSOEP IS
EEN ECHTE HOLLANDSE
BOUILLON”
Ks
an
2
Ke
Kippensoep
ts
voorgerecht. 25 min. (+ 1/ uur wachten) « 4 pers
N
EN
1schaal kippenbouten (2stuks)
482
qui
|
3teentjes knoflook
ME
2 winterwortels
Astengels bleekselderij
1prei
a
2
6 zwarte peperkorrels
VEL en
2kippenbouillonblokjes
Rd
8
|
Dd
Atakjes selderij
k
N
&schuimspaan
Ya
MA
1Doe de kippenbouten in een soeppan
met 2L water. Halveer de ongepelde uien
Xi
knoflookteentjes, snijd1wortelen2 stengels
4
bleekselderij in stukken en doe ook in de pan. Snijd
df
het groen van de prei instukken, was goed en voeg
CS
‘ook toe, samen met de peperkorrels. Breng aan de
ad
kook en laat 1% uur trekken op laag vuur. Schuim de
pl
bovenkant regelmatig af met de schuimspaan,
2 Neem de kip uit de bouillon en schenkde
bouillon dooreen zeef. Vang op in een andere pan.
I
Plukhet vlees vande kippenbouten en bewaar
pee
De
er
tot gebruik. 3 Doe de kippenbouillon terug in de
ne
Me
soeppan en breng aan de kook. Snijd de resterende
EL de
wortel in blokjes van een % bij een % cm. Snijd de
bleekselderij in dunne boogjes. Snijd het wit van
Eva Jolliffe-Steenman
de prei in dunne ringetjes. Voeg de groenten
“Gré en ik zijn al vijftien jaar schoonzussen. We gaan
samen met de kip en de bouillonblokjes
graag met elkaar op vakantie en eten regelmatig
toe aan de soep en laat nog 5 min,
samen. Lekker met eenwijntje erbij. Mijn
zachtjes koken. Hak intussen de
kippensoep is een echte Hollandse bouillon
takjes selderij fin. 4Schep de
Het recept leerde ik van mijn moeder. Je
soep in 4 ruime kommen of diepe
kunt de bouillonzo eten, maar ik gebruik
7e
borden, bestrooi met de selderij
hem vaak als basis voor mijn Surinaamse
en serveer.
pindasoep. Ik doe er dan pindakaas door
u Fr
en eenschep sambal. Ik geef graag een
voedingswaarde p.p. 151 kcal,
buitenlandse twist aan mijn recepten,
"+2
vet 7 9, waarvan verzadigd 29,
maar ik maak het nooit te ingewikkeld.
koolhydraten 2 9, waarvan
Mijn schoonzus is de keukenprinses van
F |
uikers O g, vezels Og, eiwit 20 9,
onstweeën”
zout 2,29, groente 106 g
56
20150